Hát az enyém az 93as, de a blokkon ott van a jobb oldalon, lent, hátul!A felniben is van évjárat, a teleszkópszárban is és még az idomban a lámpa alatt!
Én szerintem igen, ugyis csak a tipuskód kell nekik, az meg szerintem csak ennyi: hc0...de ki tudja! A vége 32!Inkább leírom, nem hiszem, h annyian nézik ezt a topikot ! Meg mond be a tipust, meg az évjáratot! Nagyon szivesen, máskor is!
Ok, persze, amúgy a motorszám: ha leveszed a tankot balról, a váz meg a kormány mellet!
váz: hc061017(meg még 2 szám, de arra ugysincs szükségetek, és nem írok be ide, ne haragudj, nem miattad )
motor: 326767
Remélem tudtam segíteni, és remélem megérted, miért nem írom ide a világ tudtára a vázszámomat!
Ha valamiben tok segíteni, csak szólj
szeva volna egy keresem.letudnad irni a kasztni es a motor szamodat?mert amit csinalok af1et 50es futura papirjai vannak.es igy nemtudok alkatreszt rendelni hozza.elore is koszi.
Hát azért ezt már igy nem tudom, de például itt nálunk a mezőgazdasádi boltban vannak komplett hátsó lámpák, amik még jól is néznek ki!Ja, és a www.nagyvas.hu -n vannak hátsó lámpák!
váz: hc061017(meg még 2 szám, de arra ugysincs szükségetek, és nem írok be ide, ne haragudj, nem miattad )
motor: 326767
Remélem tudtam segíteni, és remélem megérted, miért nem írom ide a világ tudtára a vázszámomat!
Ha valamiben tok segíteni, csak szólj
Keresek APRILIA AF1 50 körlámpás hátsólámpát