Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaj ne érts félre, nem kötöszködtem! Am nincs RR!
akk bocsi.de RR nincs ugye?
Még csak 3.adjára másolják be! Am rendes srácé és sokat szenvedett vele, hogy igy nézzen ki!
Nem!
Skacok valaki megy a szombati tunigos Pesti témára?
Labika! A mocid nem Hevesről származik?
.tud amugy repulni.mikor belem csaptak 3m-t repult.lehet sikerul neki egyszer tobb is.
hat en nemlattam de meglesem koszi mindent
Lehet a NASA gyártatta le az 51es körzetben földönkívüli anyagokból!
Hát az enyém az 93as, de a blokkon ott van a jobb oldalon, lent, hátul!A felniben is van évjárat, a teleszkópszárban is és még az idomban a lámpa alatt!
azerintem kasztni szamal semmit nemlehet kezdeni max megnezni hogy be vane irva aprilianal.amugy hondam sincs hivatalosan legyartva
hali meg leirnad az evjaratot.naon szepen koszi.
Én szerintem igen, ugyis csak a tipuskód kell nekik, az meg szerintem csak ennyi: hc0...de ki tudja! A vége 32!Inkább leírom, nem hiszem, h annyian nézik ezt a topikot ! Meg mond be a tipust, meg az évjáratot! Nagyon szivesen, máskor is!
koszi,koszi naon rendes vagy .oda a ket szam helyere irkatok barmi mast nem?
Ja ha mégis szükség lenne a másik 2 számra, csak szólj!
Ok, persze, amúgy a motorszám: ha leveszed a tankot balról, a váz meg a kormány mellet!
váz: hc061017(meg még 2 szám, de arra ugysincs szükségetek, és nem írok be ide, ne haragudj, nem miattad )
motor: 326767
Remélem tudtam segíteni, és remélem megérted, miért nem írom ide a világ tudtára a vázszámomat!
Ha valamiben tok segíteni, csak szólj
szeva volna egy keresem.letudnad irni a kasztni es a motor szamodat?mert amit csinalok af1et 50es futura papirjai vannak.es igy nemtudok alkatreszt rendelni hozza.elore is koszi.
Hát azért ezt már igy nem tudom, de például itt nálunk a mezőgazdasádi boltban vannak komplett hátsó lámpák, amik még jól is néznek ki!Ja, és a www.nagyvas.hu -n vannak hátsó lámpák!
mondjál boltot hol tok venni belevaló lámpát! veszek én nem ragaszkodok a gyári hátsólámpához.
De lehet venni tök faszákat, ami jobban nézne ki rajta!De te tudod, én ledesre csinálnám, ha elqródna az enyém !
De nekem egy komplett kellene,mert teljesen össze van törve az egész lámpa!
Csináld meg ledesre, vagy vegyél valami vadabb lámpát!
hay mindenkinek!

Keresek APRILIA AF1 50 körlámpás hátsólámpát
Ott a pont!