Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Drágának drága de ez Aprilia!
Huh.Még jó hogy lehet bele házilag csinálni ilyet.Nem olcsó dolog ez az Aprilia
Simsonhoz lehet kapni ilyen gumit, az egyben van és 6 lyuk van benne de lehet vágni késsel. valami 300ft. Úgy mellékesen én régebben megkérdeztem ezeket motorosboltban és 7-8e körüli összeget mondott rá az eladó
Bakker hihetetlen mit össze sz@akodok ezzel a pikcsörrel
Oké majd a héten megpróbálok csinálni 1-et
Most meg nem küldte el
Tééényleg Bocsi
A kép lemaradt?
Arról a fordulatszámmérőről meg kmh óráról csinálj képet, ilyet még nem láttam, érdekel!
A másik, nekem az a gumi az RG-men volt szétmenve, de mivel tesóm gumis, kértünk tőle nagyon erős gumiragasztót, fogtunk egy bicikli belső gumit meg ami kijött a motorból és megcsináltuk magunknak! Próbálkozz! Sok szerencsét!
Hali!
Mikor tegnap leszedtem a lánckereket a "felfogatásról",(tehát ami képen van bekarikázva)(nem nézni a motort hogy néz ki mert már hálisten minden le van festeve szintereztetve csak a blokkot kéne megcsinálnom ) Tehát a gumik amik benne voltak,csak úgy kipotyogtak belölle és ráadásul ketté is vanak törve.Hol lehet ezeket a gumi cuccokat megvenni?És a másik hogy a km spirálom a blokkba megy,a fordszámmérő spirál is a blokkba,de a hátsó keréknél van egy olyan "csiga" ami nem is tudom minek van benne mert mind a 2 spirál ami a motoron van az mind a blokkhoz "csatlakozik". Mit keres ott?Ezen töröm a fejem már 2 napja
:):):):)
Hát én nem bízom a véletlenre, gyertya, meszakító, kondi, trafó repül kifelé, ez még mindig kevesebb, mint 1 heti olaj ára az AF-1-be. :)
Ezután próbálok csak gyújtást állítani majd.
Mindenesetre egész jól dönthető az MZ. Most így az AF-1 után, hogy nem mertem bedőlni a 0 csillapítás után, mert azonnal arrébmászott, egész jól lehetett vele szelni a körforgalmat.
Hát ha beindul és megy, akkor lehet mind2, de ha menet közben lő, illetve néha mintha kihagyna a gyújtás, akkor megszakító! Simsonnal kezdtem !
Nem biztos, hogy az a baj.
Csak kicserélem. Még le se szedtem a gyújtásoldalt, semmit. Egyébként azóta próbáltam indítani és jól indul, bár az alapjárat (ha 2000 alatt van) igen nyomorultul összevissza szenved.
Azért ez a 90-100-as végsebesség 4.-ben elég kicsike. Remélem csak gyújtás és vagy karbi gond. Majd megnézem hol áll a tű, remélem csak keveset kapott az a baja.
Látod, én egybők beírtam az MZ topikba, hogy megszakító!
Rá se bírok nézni, bent áll a fészerbe.
Ma vettem hozzá pót trafót+2 db gyertyát+1 L Repsol Scooter olajat és fizettem 5 rugót. Ennyi a dolog előnye.
Péntekre jön még 2 megszakító+2 kondi+1 fesz szabályzó és az elhagyott index búra helyett egy másik. (ja meg fékcső és fékbetét) Így a gyújtórendszerből lesz tarcsi is, aztán nekiesek megnézem
van-e olaj a váltóban és nem trugyis a gyújtás oldal-e, így remélem a szimering gondot kizárom, aztán megszakító és kondi csere reflexből és megpróbálok gyújtást állítani rajta. Ha ez így valami csoda fojtán sikerülne megnézem hogy megy és után próbálok a karbin valamerre állítgatni, hátha. ...ha mindez nem hat és nem érem el a bűvös 130-at egyedül, akkor leszedem a hengert és elviszem fúratni.

Ma voltak megnézni a mocim. Hát igen fura volt, hogy más ült rajta. :( Nem szívesen adom el. Vasárnap elvben pénzzel jönnek és megveszik. Jajjj szegény kis AF-1-em! (mondjuk anyagilag is bukta mert 170-ért vettem, 200-at költöttem rá és végül 145-ért viszik el, de érzelmileg sokkal gázabb) Inkább az MZ-t adnám el legszívesebben.

M.
Csináltatsz fóliát, ráragasztod lemezre és kész.
nekemis ilyen rendszámtábla kell
http://motor.hu/motor_vpage.js...
Muszashi mizujs az zemzével?
RS50 topikban kérj, azthiszem ott van!
Sziasztok

Servíz manuál kéne nekem 50ccm Futurához(90es) RV6-os blokk van benn vagy mi az isten...
kösz
A 4 napos gyorsuláson, 500km-t mentem az AF1el, összesen meg 4900km-nél járok!De mostmár visszafogom magam, már nincs sok hátra!
Tese mész sokat
Persze, én is most nézegettem múlt héten, hogy jogsi nélkül napi 40-60 km megvan!Szóval 1 hónap mulva lesz az napi 100-200 is
Jah jólenne nagyon!Hamar eltelne az az 1000-1500km
Nyugi, lassan megyünk, szerintem a 70-80as tempó járatáshoz már jó, ha van benne vagy 200-300 km!Szóval ha kész, raksz bele gyorsan 300km-t aztán jösz RS talira, motorozunk egy jót, utána meg madaras!