90körül van egy olyan blokk amiben sok új dolog van!De kapsz olcsóbban is!Én személy szerint nem venném meg, de ez személyes vélemény!
Más: Srácok, RS talira kijön? Mert én a héten mek rutinra, nemsoká jogsi(3-4 hét) és akkor én ott leszek!Szerintem jöhetne több AF1is!
Üdv: Labika!
hát kecskeméten van 1 használt "telepen" de sztem kevesebbért is odaadnák.remélem.egy komplett blokkot mennyiért lehet hozzá szerezni ha pl sokminden szar a régiben?
amikor el lett téve "téli álom"ra a moci koccon volt az akksi. Télen fel lett öltve egyszer csepptöltéssel csurig és msot elő lett véve és nem is veszi a töltést jó szólván...
nem tom mennyire érdekel titeket de már csak akksi híja van a mocinak. Tanulság : tavaly nyáron vettem egy 4500Ftos Banner akksit a mociba már nem jó. 1 nap töltés után 2,3V feszkó volt benne. Erről ennyit. Jó elhiszem h nem tett jót neki a 7hónap állás de ako is. Ha indítjuk fel lesz véve vidire és feltöltöm még ha 2esnél tuti jobb nem lesz az átlaga :) De addig is itt van pár kép a jelenlegi állapotáról.
hali.szerintetek megérné megvenni ezt az af1-et?álitolag hengerfej baja van és mindig szétmegy a hengerfej tömités.80ért elado amugy esztétikailag nem rossz.jó gumik,fékek,festés stb.
Nézd meg a csapnál lévő benzinszűrőt is,meg azt is ami a tankban van mielőtt szétszeded! Nekem is volt ilyen gond, és ha az rendben van akkor pucold ki a karbit!
Benzinszint, szerintem eltömődött a karbid, és kifogy belőle a benya, szedd szét és pucold ki, lehet még a benzincsap, az is ereszthet kevesebbet... vagy akár a tanksapkánál is lehet a probléma, lehet ott nem szellőzik... és azért nem kap elég benyát ha rácsutkázod
Más: Srácok, RS talira kijön? Mert én a héten mek rutinra, nemsoká jogsi(3-4 hét) és akkor én ott leszek!Szerintem jöhetne több AF1is!
Üdv: Labika!
Széles utat mindenkinek.
sztem nem csak a hengerfejével van gond
megszabad kérdezni, hogy honnan lesz/hol van?
simán megéri, még ha nemis tud menni akkoris
ha tud valaki lécci irjon
kösz
en mar megrendeltem
AF1 50-hez nincs valakinek km meghajtása és komplett elsö fékkarja?
Szükségem lenne egy Aprilia AF1 50 (körlámpás) hátsólámpára!
pozitiv 12v-van álandoan ha gyujtáson van és ha jár a moci.