Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nemtudom,remélem addigra kész a verda,max meglátogatlak titeket,de motorozni veletek járatós géppel nem jó ötlet
90körül van egy olyan blokk amiben sok új dolog van!De kapsz olcsóbban is!Én személy szerint nem venném meg, de ez személyes vélemény!
Más: Srácok, RS talira kijön? Mert én a héten mek rutinra, nemsoká jogsi(3-4 hét) és akkor én ott leszek!Szerintem jöhetne több AF1is!
Üdv: Labika!
hát kecskeméten van 1 használt "telepen" de sztem kevesebbért is odaadnák.remélem.egy komplett blokkot mennyiért lehet hozzá szerezni ha pl sokminden szar a régiben?
amikor el lett téve "téli álom"ra a moci koccon volt az akksi. Télen fel lett öltve egyszer csepptöltéssel csurig és msot elő lett véve és nem is veszi a töltést jó szólván...
Megeshet.
akkor 5 hónap után már az enyém is csak szobadísz lesz :S
Ne csodálkozz hogy tönkrement... Az akkumulátort feltöltve kell tárolni és időnként rátöltögetni.
aha
nem,hanem mis-sel kezdődik és oc a vége
csak nem egy "cs" betűs?
nem tom mennyire érdekel titeket de már csak akksi híja van a mocinak. Tanulság : tavaly nyáron vettem egy 4500Ftos Banner akksit a mociba már nem jó. 1 nap töltés után 2,3V feszkó volt benne. Erről ennyit. Jó elhiszem h nem tett jót neki a 7hónap állás de ako is. Ha indítjuk fel lesz véve vidire és feltöltöm még ha 2esnél tuti jobb nem lesz az átlaga :) De addig is itt van pár kép a jelenlegi állapotáról.

Széles utat mindenkinek.
lenne tippem :D
de ahogy elnézem jó régóta állhat
sztem nem csak a hengerfejével van gond
megszabad kérdezni, hogy honnan lesz/hol van?
meg
simán megéri, még ha nemis tud menni akkoris
hali.szerintetek megérné megvenni ezt az af1-et?álitolag hengerfej baja van és mindig szétmegy a hengerfej tömités.80ért elado amugy esztétikailag nem rossz.jó gumik,fékek,festés stb.
szasztok, nincs valakinek 50es futurához kuplung oldali váltotengelye? a blokk rv3-as de 4 sebességes
ha tud valaki lécci irjon
kösz
Ó de rendes vagy, hogy idemásoltad!Kösz pajti! Szerintem én is rendelek!
hy.nem tud vki. eladó önindítot af1 50-futurára OLCSÓN ?
az én rs emen 420as van de szerintem ez megy az af1re is
pajtas mit talatam hehe katt
en mar megrendeltem
HALI
AF1 50-hez nincs valakinek km meghajtása és komplett elsö fékkarja?
Nézd meg a csapnál lévő benzinszűrőt is,meg azt is ami a tankban van mielőtt szétszeded! Nekem is volt ilyen gond, és ha az rendben van akkor pucold ki a karbit!
Hay mindenkinek!

Szükségem lenne egy Aprilia AF1 50 (körlámpás) hátsólámpára!

Sziasztok nekem olyan problémám lenne hogy a power csatlakozoban mind a két felében
pozitiv 12v-van álandoan ha gyujtáson van és ha jár a moci.
Benzinszint, szerintem eltömődött a karbid, és kifogy belőle a benya, szedd szét és pucold ki, lehet még a benzincsap, az is ereszthet kevesebbet... vagy akár a tanksapkánál is lehet a probléma, lehet ott nem szellőzik... és azért nem kap elég benyát ha rácsutkázod