Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi
10W30-as repsol-t bele lehet rakni?kb mennyi megy bele?
Ja bocs
ha lenne nem vettem vna gyári arrowot:)
Én szerintem Atának van kérdezd meg az RS topikban!
10W-40es szintetikus
Vkinek van-e vagy tud-e egy méretekkel rendelkező rajzzal ellátni engem egy arrow giannelli v. más sportrendszerről? (csak a rezó) Fontos lenne...
Előre is kösz!
Hallo
a váltoba milyen olajat kell rakni?(AF1 50)
Én szerintem a gs500 egy tökéletes választás!
benzinből kb ugyanannyit eszik, viszont nincs 4000+ forintos olaj és a legfontosabb nincs állandó generál!
....és ha utassal kimegyek valami messzi útra, akkor is gond nélkül előzgethetek 100 felett is.
valami ilyesmit csak újabbat:
4 ütem 1 henger http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
vagy max 2 hengerest:
http://www.hasznaltmotor.hu/ha...

Üdv: M.
neked jo megbizhato a mocid
Munkábajárásra? Városba? 600ast? (kötelezö, teljesítményadó, benzin...) Jól meggondoltad?
Maradj velünk ! :)
Imádom a 2T, de én sokat járok. Olyan gép kell, amihez 100000-ig nem kell generál.

M.
RS125t vegyél, az enyémet eladom neked jó pénzért :)))))))
...csak nem érdemes vele szórakozni, kb 200 forintért kaptam belevalót tavaly.

Azon gondolkodom, hogy eladom a mocimat és veszek valami 600-as 4T, túl drága sajnos nekem így járni.
A dugóban van vagy 1200km, X gyűrűs lánc/lánckerék max 3000 km van benne.
Fix áron: 199.000 Ft.

Üdv: M.
Féklámpa kapcsolót sima mikrokapcsolóból tudsz csinálni, vagy egy rossz egérből kiveszed!
valakinek nin véletlenül AF1 50-eshez elsö fékkar féklámpa kapcsoloval?
hello
meg tudná valaki mondani ,hogy AF1 50-es kétlámpásba milyen izzok kellenek?
Hümm most ez szerintem lényegtelen, mert ha tudok is, Vonyarcvashegyen, és biztos nem itt laksz a környéken....

Kérdezz körbe, válassz egyszínű festést, és matricákkal színesítsd majd! Esetleg megbeszélheted a festővel, hogy amilyen autót fest, annak a színe jó, vagy hátha tud valami költségkímélő megoldást!
OK. köszi
Hello.
É tudsz vmi olcsó festőt?
én min 1:40 -esre keverném, max 1:35 -re... A gyári átlag 1:45 öt ad, de ez átlag!
Gondold meg, mert a végén költesz egy csomót rá, és nem lesz szép!

Mert! Sprayvel elég nehéz lesz szépre fújni, ráadásul nem benzinálló! Vagy ha az, máris nem olcsó a festék!
Akkor a másik lehetőség, hogy kompresszorral fújod, ha még nem csináltál ilyet, jobb nem a drága festékkel próbálgatni...
ÉS mikor végre ért izzadva lefújtad, (persze miután egy csomót csiszoltad, hogy sima legyen, ha sikerült) akkor beleszáll valami por.... De ha mégse, én nem javaslom, hogy lakkozd, még ha matricázod sem, mivel ha eddig nem, majd azzal elrontod!

Félre ne értsd, nem a kedved akarom elvenni, de én ezeket a köröket haveral már megjártam... Felesleges pénzkidobás volt, utána festőnél kötött ki....
Hello.
Vettem egy aprilia af1 sintesit és kivan kötve belőle az olajzás és azt szeretném kérdezni, hogy milyen keveréket rakjak bele?
Biztos az nincs nállam jelenleg...De nincs toppon a csapágy ugyhogy azért kérdeztem mert kicserélem,közben meg festik a lengökart