Nem 2RS felirat van rajta? Szerintem az... CSupán azt jelenti, hogy mindkét oldalon van gumi porvédője!
Egyébként kár aggódni, hogy cserélték, legalább nincs baja....
Hi!
A lényeg, hogy ne légy türelmetlen, és ne kapkodd el! Az alap legyen rendesen zsírtalanítva, a zsiros ujjnyomra sem tapad úgy afesték mint szeretnéd. Egyszerre keveset fújj, különben megfolyik, megráncosodik. Lehetőleg szélvédett, kevésbé huzatos helyen fújd, különben beleszáll a homok, meg minden bogár. Azért szellőzés legyen, mert elég hamar kóvályogni fog a fejed... Ha esetleg matricát is dobsz rá akkor utána érdemes még egy réteg lakkot ráfújni. Sok sikert!
Hát én se festettem még csak 1szer fejidomot...fújós festékkel csinálod?mert akkor inkább messziről fújd mert ha közel nyomod nem fest annyir és elfolyik!Nagyon sokat nem tok segíteni!Azért sok szerencsét!
Hello.
Le akarom festeni a mocim
az a kérdésem,hogy most műanyagig le van tísztítva és nem tudom,hogy alapozzak-e vagy nyomjam rá simán a festéket!?
Segytsen vki.
Aprilia af1 ről van szó egyébként.
Srácok a hátsó kerékagycsapágy az csak sima csapágy?Az enyémben már magyar van valaki tuti cserélte,van rajta asszem egy SRS jelzés ha jól emlékszem,ez mit takar?
Ha eljössz érte, tied, de nem szórakozom postával, meg ilyenek, és elég kísérleti dolog, nem tökéletes, sokkal szebben meg lehetne csinálni! (csak nem volt műanyag lapom hozzá, így nem lett szép...)
Trakee!Segíts már nekem!Ugye az akksim KO...és nem indul önindítóra mert az akksi csak annyit regenerálódik h épp megpörgeti párszor aztán kampec...és igy nem is indítja be mert lassan pörgeti be(am az indulással semmi bajom mert ha ráteszem a töltőt az akksimra amikor benne van a motorban pöccre indul),...és a problémám az az, hogy amikor elkezdem indítani(akksi töltő élkül) akkor elkezdi pörgeti ugyan...de lő 2őt 3at a motor....ezt miért csinálja?Rakjam vissza a 10es gyertyát?
Hiába kérsz szépen, mert kiszedtem belőle, nekem a gyári van benn! Ha eljössz, megmutatom, neked is adom a cuccokat hozzá, de nem szórakozom vele többet! Egyébként nekem a 35/35W-os izzók se sárgák, csak nem mondhatnám, hogy valami hatalmas fényereje van!
Egyébként kár aggódni, hogy cserélték, legalább nincs baja....