Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen, öreg mint az állat, és semmivel nem nyújt nagyobb élmény mint a mostani motorod..
Sziasztok!

Van valakinek tapasztala ilyen gépekkel?
http://www.hasznaltmotor.hu/ha...

Köszi! M.
Srácok elcserélnék az AF1et erre a 900-as GPZ-re! Igaz nincs papírja ! Am nem cserélek csak mutatom!
Helló mindenki.
Van egy aprilia af1-em 125-ös és elszakadt a gázbovdenje kicseréltem és most nem indul be szikrát ad a gyertya de nem röffen. Valaki segíteni tudnak nekem hogy mégis mi lehet a gond?
Bakker ez a srác igen nagyra van az 50ccm-es versenygépével... Isteniti, mint állat, de csere azért lehetséges. Nah hogy is van ez?
"Azt hiszem aki egy kicsit is ért a motorokhoz annak ez elég"
nem semmi
Tegnap olvastam...iszonyat
bazz tiszta andersen :DDD "aki kicsit is ért a motorokhoz"
Valaki egy Futura 50 RR-t?
http://www.hasznaltauto.hu/187...
Olvassátok végig én feküdtem...
Hát jó megjött Gozsi tőled mondta h kerüljünk már 1et mondom jól van muszály volt!De itt is csak rejtett helyeken mentünk!De Atta ha meglesz a jogsim akkor első nap találkozzunk ladánynál ok?
na még jóhogy azt mondtad akk mész ha csak jogsi lesz
Váá srácok!Ma mentem 40km-t Gozsival(rs 125)!Rég motoroztunk ilyen jót!
info:
06209870958
E-mail:csababoy0@t-online.hu
MSN:csababo
y0@t-online.-hu
aprilia AF-1 futura 50 (RV6) felújitott motorral(főtengelyhajtókar,csapágyak,szimeringek,dugattyú,gyű
rűk,türgörgőkosarak,lamellák,tömitések,új lánc,fogaskerék,új teleszkópszimeingek,új fékbetétek,), jó gumikkal,6 sebességes, 94-es évjárat,
csere: 125-ös AF-1 vagy 125-ös cross...
Hali
valaki megtudná nekem mondani hogy rotax123as futurámhoz milyen méretű főtengely simmering kell?
mert szar volt benne és tavaszra 2deci olaj került a forgatyús házba
srácok most voltam egy kicsit a motorral és olyan furcsán veszi a 4. et
amikor kiengedem a kuplungot akkor (azután) ugrik bele a sebességbe, és egy kurva nagyot ránt
a léptetővilla szar vagy mi?
köszi
Szerintem 2őt biztos meg kell venned!
csak azért kérdeztem,mert 0,5l-es kiszerelésben van és nem tudom ,hogy 1-et vagy 2-öt vegyek.
Nem sajnos az 50esbe nekem nem kellett még cserélni hamar megváltam től
azt nem tudod véletlenül mennyi kell bele?
Nekem aztmondták, hogy az olajnak az a száma az az, hogy mekkora hőmérsékletig jó....De ugye a hőmérséklet meg attól függ, hogy az olaj milyen híg....szóval a felső szám az az, hogy meddig jó!De hidd el jó lesz az a repsol!
bocsi nem nagyon vágom az olajok számozását.minek a felsó határa?
Bele a második azám az a felső határ nem hiszem h 80-100fok melegbe fogsz motorozni!