A gyújtás állítás.. Hümm sajnos az nekem sem tiszta, eredetileg én összejelöltem, és mindíg úgy raktam össze... Elvileg valami van belőle a könyvbe, de nemtudom...
Szívesen mindenkinek. Ha valaki esetleg összerakná photoshoppal vagy valamivel a képeket, hogy normálisan összeáljanak a dolgok akkor elküldhetné vissza.
Teljesen igazad van, sokan azt sem tudják milyen motorjuk van
Nekem is lenne hozzád egy kérdésem, valamikor tavaly nyáron,
mert akkor kelett utoljára hozzányúlnom beszéltünk a power nyelv állásáról de
nem találom azt a hozzászolást és most össze kéne raknom, de de nem tudom hogy áll jól.
ROTAX 123 gyujtás állítás ügyében is sok jótanácsot elfogadok.
Esetleg nincs valakinek service manual pdf.
Elöre is köszönöm.
Hümm nem értem az embereket... Azért nem 100 db-ot akarsz venni gondolom, hogy az eladó menjen utánad, hogy légyszi tőlem vedd meg... És az se ártana, ha kiböknéd, hogy hány ccm-es...
Egyébként keresd Mitogerit, vagy ZotyaVFR-t, hátha van nekik!
Hali!Akinek aprilia af1 replicája van 92-es kérem segítsen már nekem!Most cseréltem ki a hátsó teleszkópomat de mint ha alacsonyabb lenne a hátúlja mint volt!De nem tudom miért mikor a teleszkóp a régi ugyanolyan mint amit most raktam bele!Kérlek beneteket akinek ilyen motorja van fényképeze már le hogy neki alól a felfogatásnál hogy van Áll kutyacsont!Mert lehet hogy azt fordítva raktam be!Aki segít az ide küldje már el a képet:Gyula5@tisser.hu!Előre is köszi!De nem találtam róla sehol semi rajzott meg semmit!
Hajdú Bihar megyében, Berettyóújfalu, kb 2 hét és kész lesznek az idomok, de a faridomon vannak esztétikai hibák, am carbon hangtompito van rajta. 170e
hello, van 3-4-5-6 sebis af1. Nekem van egy eladó fekete futura 50em, 4sebis, most lett felújítva, henger fúrva, új dugó, főtengely, hátsó teló felújítva stb, de 2 idom még festőnél van.
A gyújtás állítás.. Hümm sajnos az nekem sem tiszta, eredetileg én összejelöltem, és mindíg úgy raktam össze... Elvileg valami van belőle a könyvbe, de nemtudom...