Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van. Részletekért írj mailt.
zotyavfr@freemail.hu
tényleg 38 összekevertem
Azt értem de a hátsó az nem 36os gyárilag....de szerintem ne vesszünk össze semmi értelme...lényeg h jobban kell gyorsulnia az enyémnek és azért húz ki igazad van
Épp azért kell neki gyorsulni jobban mivel hátul ugyan akkora mint a gyári elöl egyel kisebb. Olyan mint a mountain bike váltója ha elöl kisebbre rakod jobban bírod tekerni, kevésbé haladsz.
Lehet már írtad,de lehúztad már a hengert? Firmatábla alapján tuti 125ös
Persze most ezzel senki nem akar leosztani mert elhisszük h nem 125ös a tiéd de nem gyári henger akkor!
Hidd el én is azért jöttem ide,hogy megkérdezzem hogy mi a helyzet mert nekem eddig egy rs em volt. mert eddig mindenki mást mondott rá, sőt egy szerelő akihez elvittem azt mondta hogy "van 150 es csak nagyon ritka" szerinte! De egyébként nekem mindeggy,az a lényeg hogy erős meg gyors.
Te figyelj már!Az véletlen nem 124,8 és azért van lekaparva hogy 48 ccm legyen mint egy segédmotor?Nincs 150es sport pro gyárilag csak lehet hozzá venni 160as hengert!Hidd el az 124,8 és a tiéden 160as henger van!Azért van lekaparva mert gondolom valaki smkp-ként használta!
De hátul is 36os
Kabbe.... De legalább volt egy jó estéje midnenkinek...mellesleg olyat röhögtem én is
ja igen : a haveromnak van egy 125 ös e és be akar szerezni hozzá egy 160 as hengerszetett,nem tudjátok hol lehet szerezni hozzá hengerszettet. Elöre is köszi
sziasztok!rotax 123 blokkomhoz keresek olcsón LENKEREKET! akinek van reális áron az jelezze: doornbos[KUKAC]freestart.hu köszönöm!
nem én kapargattam hanem az elözö gazda. Sajnos itt nálunk már nem hülyék a rendörök,ezért rakom a jogsit.
Jah ennyi erővel le is vehetted volna
kicsit sem feltünő...
Ja megvannak a kivágott részek is csak azokat nem fotozgatom csak azt nem tudom hogy az 1 es elött van egy A betü. hogy az mi? fogalmam sincs
Na itt van. Remélem mindenkinek nyílvánvaló hogy miért van kikockázva az 1 es helye meg a ,9-helye .Hát igen a jardok ellen az ember már az ilyen dolgokra is rákényszerül.
Csak neked 15-ös lánckerék van elöl szóval illő neki húzni.
Am ha kigyullad a lámpa kb mennyit tudtok még elmenni?
én a visszajelzőt leköttem, mert kb mindig félig van
hát megmozgatom a motort és látom, hogy .....
énse tudom hogy kéne
De az sem az igazi komolyan kérdeztem
elemlámpával, igaz labika?
Srácok ti mivel nézitek mennyi benzin van a gépben? Nekem még visszajelzöm sincs mindig nézegetem saccra mennyivan benne!Kéne vennem egy olyan benzincsapot amin van tartalék?Vagy amin van vezeték és bekötni egy ledre?Valami emgoldást tudtok?
ja gondoltam nekem se volt jó a hidegbe a 10 es ngk!nekem a 7 es MM -volt jó