ma voltam a gumisnál ahol árulják a gummát ide Debrecenbe(pont véletlen itt a bolt ahol a legolcsóbb ) megkérdeztem h mibe hol merre mennyi és mondták h 27 be jön a 2 gumma és még fel is rakját! 15% kedvezménnyel. De ha úgy nézem ako ingyen teszik fel a gumikat Jó mi? 2 koccantós új conti Csak pénz kéne...elvitte a blokk az életemet is XD
Valaki Mondja mar meg nekem hogy ha van egy trabant iranyjelző rellém, akkor azt hogy rakom bele a motorba. Mert az apriliaban csak két vezeték van, annak meg három csatlakozója van, és akár hogy próbálom sehogysem jött össze. Ha valaki segítene azt nagyon megköszönném.
inkább maradok én is a gyári méretnél nem hiába van az kitalálva rá... köbö ennyi! VISSZA JÖTT A BLOKKOM a szerelőtől. zsíííír már csak röffinteni kéne befele. Azt majd megörökítem nektek bár a sok csicska úgy is leszavazza majd..nah mind1. Vasárnap cuccoljuk össze a mocit elvileg. Kívánjatok jó munkát
www.r17.hu vagy beírod googlébe h motor gumi oszt dob annyi honlapot ahonnan lehet neten is vásárolni meg mittomén jó keresővel méret alapján szal oan nicns h ne találj megfelelő méretet
Ha van vkinek Futurához olajbowden-je ami az elosztótól az olajpumpáig megy az írjon!
Megköszönöm!
A fordulatszámmérő spirált hajtja meg ,ha jól emlékszem!
Akkor neked nem mér a fordulatszámmérőd?
megvan
lehet h hülye vagyok, lehet h vak is
de nemtaláltam a blokkomon az évjáratot
és a kollega képein sem látom
köszi szépen a válaszodat,de az nekem túl kicsi,meg amúgy is nagyon drága egy akkora felvarróért!
Nem tudjátok hol tudnék aprilia felvarrót venni ?
VISSZA JÖTT A BLOKKOM a szerelőtől. zsíííír már csak röffinteni kéne befele. Azt majd megörökítem nektek bár a sok csicska úgy is leszavazza majd..nah mind1. Vasárnap cuccoljuk össze a mocit elvileg. Kívánjatok jó munkát