Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nektek a blokk hátsó részén van a kihajtás?
Sziasztok!

Ha van vkinek Futurához olajbowden-je ami az elosztótól az olajpumpáig megy az írjon!
Megköszönöm!
Nekem az a fogaskerék hajtja amelyik az olajpumpát is.
Szia!
A fordulatszámmérő spirált hajtja meg ,ha jól emlékszem!
Akkor neked nem mér a fordulatszámmérőd?
Most festik a lengővillát,megy az uj lánckerék aztán lassan a blokk is sorra kerül!
AHHA
megvan
Az a fehér műanyag fogaskerék a váltó tengelyén micsoda? Nekem olyan nincs benne.
Hali Gergő! Neked hogy áll a motorod?
Ott van E!
AZA KORALAKU VALAMI
Ott van lent a lánckerék alatt!
vazze
lehet h hülye vagyok, lehet h vak is
de nemtaláltam a blokkomon az évjáratot
és a kollega képein sem látom
Mien cuccosok kerültek a szekerbe?
csinálok képet a gép és a blokk állapotáról ha érdekel vkit. bár van 1-2...
ma voltam a gumisnál ahol árulják a gummát ide Debrecenbe(pont véletlen itt a bolt ahol a legolcsóbb ) megkérdeztem h mibe hol merre mennyi és mondták h 27 be jön a 2 gumma és még fel is rakját! 15% kedvezménnyel. De ha úgy nézem ako ingyen teszik fel a gumikat Jó mi? 2 koccantós új conti Csak pénz kéne...elvitte a blokk az életemet is XD
Nem az volt a baj...átmentem a szomszédba és 70-80%osan volt egy 10es!Ennyi
Hay

köszi szépen a válaszodat,de az nekem túl kicsi,meg amúgy is nagyon drága egy akkora felvarróért!
ez engem is érdekelne!
Valaki Mondja mar meg nekem hogy ha van egy trabant iranyjelző rellém, akkor azt hogy rakom bele a motorba. Mert az apriliaban csak két vezeték van, annak meg három csatlakozója van, és akár hogy próbálom sehogysem jött össze. Ha valaki segítene azt nagyon megköszönném.
Hay mindenkinek

Nem tudjátok hol tudnék aprilia felvarrót venni ?
Jó munkát!
inkább maradok én is a gyári méretnél nem hiába van az kitalálva rá... köbö ennyi!
VISSZA JÖTT A BLOKKOM a szerelőtől. zsíííír már csak röffinteni kéne befele. Azt majd megörökítem nektek bár a sok csicska úgy is leszavazza majd..nah mind1. Vasárnap cuccoljuk össze a mocit elvileg. Kívánjatok jó munkát
www.r17.hu vagy beírod googlébe h motor gumi oszt dob annyi honlapot ahonnan lehet neten is vásárolni meg mittomén jó keresővel méret alapján szal oan nicns h ne találj megfelelő méretet
Mert nem találtam másikat!Meg ha rámegy 140ig akkor azt veszek rá!