Üdv! Nincs valakinek eladó Aprilia Af-1 50-eshez kipufogója? főleg csak a hátsó kis rész kellene. 125-ösé is jó lenne. Ha valaki tud valamit szóljon!Előre is kössz
Az am engem is zavar mert például 160/60as gumi meg nincs !Mert én most rendeltem gumit és csak 140/70től van...de legalább continental....azt akartam mert én csak dunlop-ot meg continental-t szeretnék!
az akis majdnem új tavaly vettem szezon végefelé és feltöltve tároltam a szekrény tetején ahol a leghidegebb lehetett a 22°C és enegem konkrétan az érdekelne hogy itthon hogyan tudom kimérni mert hatvanban az autóvillamosságihoz elvittem és nem foglakozott vele elvittem több helyre és megnézni se hajlandóak...
Egy hozzáértő 3 perc alatt kiméri, hogy jó-e a fesz.szabályzó. Esetleg azt is nézd meg, hogy az akksi veszi-e a töltést. Előfordul, hogy nem hal meg, csak a tárolókapacitása csökken le. Ha nem gondozásmentes, nézd meg az elektrolit szintjét.
Üdv!
Aprilia Af-1 Sintesim van télen felbakoltam kiszettem az aksit teletankoltam megpucoltam kívül belül leengedtem a karburátort ellenőríztem a fagyállót (habár a tárolóban nem volt minusz de semmit se bízok a véletlenre)...
Kijött a jóidő feltöltöttem az aksit kipucoltam a karbit a powert beolajzoztam a láncot beindítottam a motort kicsit járattam elmentem vele egy körre a városban és mire hazajöttem az aksi teljesen lehervadt feltöltöttem mivel "biztos csak a sok indítgatás miatt" aztán megint elmentem vele egy körre megint teljesen lehervadt ekkor jött az az öltletem hogy nincs töltés ennek érdekében megnéztem hogy van e töltés beindítottam a motort levettem az akist fel a világítás és semmi ekkor jött az öltletem hogy generátor állórész lehúztam a 2 sárga kábelt ami ment a fesszabályzóba ráraktam egy 12v os égőt hogy megnézzem hogy generátor vagy fesszabályzó az égő világított kicsit odahúztam a gázt ki is égett szóval a generátor jelesre vizsgázott a fesszabályzóvan nem boldogultam vettem egy utángyártottat beraktam és nem volt töltésem hogyan tudom megnézni hogy egyáltalán a fesszabályzó e a hibás? vagy hogy az új fesszabályzó működik e?
valaki help pls mert tegnap nem kaptam értékelhető választ jah hogyha van valaki aki ért az elektronikához az felvehetne msnre (cím az adatlapon) megköszönném a válaszokat
nem ajánlgattam a mocim csak mondom ha eladó sorba kerül majd ako jól fog járni az a vki me még gyöngyház festés van betervezve meg a fehér bőrülések(készülőben) meg egyedi műszerfal(készülőben), egyedi idomok(készülőben) teljesen felújítva, jó bánásmóddal szal majd a szívem egy darabját vesztem el ha el kell adni
ne tudd meg míj szopás, idő, pénz és munka kell hozzá...ráadásul meg sem éri! De ha már tom h még vagy 1,5 évig nálam lesz ako megcsinálom normálisan...
Am is rendes és gondos és szerető gazdi vok aki nem is nyúzta sose. Tőlem megéri motort venni XD
ööö hát a pénzről inkább ne is beszéljünk mert agyvérzést kapok így is és te is meg mindenki aki látná de annyit mondok h csak a blokk felújítás van 60 ropi körűl. Ami csinálva és cserélve lett a blokkon az :
dugó-gyűrű,alsó-felső tűgörgő, hajtókar, főtengő csap, a vízpumpa kivételével az összes csapágy, összes szimering, polírozott forgattyús ház és felömlők, váltótengely, tőmítések, hengerfej síkolás, henger hónolás így most köbö ennyi. rem nem hagytam ki semmit. faxa mi?
Aprilia Af-1 Sintesim van télen felbakoltam kiszettem az aksit teletankoltam megpucoltam kívül belül leengedtem a karburátort ellenőríztem a fagyállót (habár a tárolóban nem volt minusz de semmit se bízok a véletlenre)...
Kijött a jóidő feltöltöttem az aksit kipucoltam a karbit a powert beolajzoztam a láncot beindítottam a motort kicsit járattam elmentem vele egy körre a városban és mire hazajöttem az aksi teljesen lehervadt feltöltöttem mivel "biztos csak a sok indítgatás miatt" aztán megint elmentem vele egy körre megint teljesen lehervadt ekkor jött az az öltletem hogy nincs töltés ennek érdekében megnéztem hogy van e töltés beindítottam a motort levettem az akist fel a világítás és semmi ekkor jött az öltletem hogy generátor állórész lehúztam a 2 sárga kábelt ami ment a fesszabályzóba ráraktam egy 12v os égőt hogy megnézzem hogy generátor vagy fesszabályzó az égő világított kicsit odahúztam a gázt ki is égett szóval a generátor jelesre vizsgázott a fesszabályzóvan nem boldogultam vettem egy utángyártottat beraktam és nem volt töltésem hogyan tudom megnézni hogy egyáltalán a fesszabályzó e a hibás? vagy hogy az új fesszabályzó működik e?
valaki help pls mert tegnap nem kaptam értékelhető választ jah hogyha van valaki aki ért az elektronikához az felvehetne msnre (cím az adatlapon) megköszönném a válaszokat
nemszereti a nyilvánosságot
nem az a csörgő, zörgő csattogó blokkzaj
gyere sírjunk együtt
Am is rendes és gondos és szerető gazdi vok aki nem is nyúzta sose. Tőlem megéri motort venni XD
de az évbe ezt énis meg fogom tapasztalni
dugó-gyűrű,alsó-felső tűgörgő, hajtókar, főtengő csap, a vízpumpa kivételével az összes csapágy, összes szimering, polírozott forgattyús ház és felömlők, váltótengely, tőmítések, hengerfej síkolás, henger hónolás így most köbö ennyi. rem nem hagytam ki semmit. faxa mi?