Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi!Találtam it a környéken egy (havernál) és azt mondta hogy a mérete "+0,25"
Elvileg 125-ös honda nsf-be vette de már eladta a moccot így hát rá maradt.
Nekem meg pont jól jönne pót dugónak.
Szerintetek jó a motoromba?
És nem is adja drágán.
Köszi!
van egy eladó af1 futura 50 fejidomom , nem érdekel esetleg vkit?
Hű engem is érdekelne valami oldal vagy ilyesmi ahol lehet nézelődni és ár is van
Hay mindenkinek

Nem tudjátok,h Aprilia AF1 50 (körlámpás) mocira hol lehet beszerezni sport kipuffot?
Argosan fogok válaszolni :D

"Ez ment gyorsan"
CSak az a baj, hogy a hülye is látni fogja, ha te átütöd a váz, és motorszámot. Sőőt, ha ügyes vagy, bezúzod a blokk oldalát, és tönkreteszed a vázat is. Erre a megoldás nem a törvény megkerülése, hanem rendszámos motor vásárlása
De persze ez mind törvénnyel szembe ütköző!
minek?megkérdezed valamelyik 50es motornak vázszámát és az első pár karaktárt átütöd a tiédre!
jó de kéne valami 50-es donor! Nem baj ha szarrá van törve csak legyen meg a száma , meg persze olcsó legyen és ne lopott :D
MSN!
Csabi felhívott este a nagyvasas gyerek hogy van remény talált lánckereket
Akkor csak a tipuskódok kellenek....A vázszám első pár karakterje!
Sziasztok! Engem olyan érdekelne hogy 50-es apriliának a vázszáma és a motorszáma kellene. Meg érdekelne még műszerfal is! A 125-ös Rs-emet átakarom alakítani 50-essé, hogy a rendőr ne basztasson! köszi :D
Nekem is teflonos volt a Vertex.
Az az érdekes, nekem az Asso Werke, amit anno beletettem nem is volt teflonos! És a gyári sem... És pláne nem kovácsolt! Mind kokilla öntésű, szeritnem felesleges kovácsoltat venned... Jó beállítások, és megfelelő anyagminőség mellett az öntöttnek sem szabad megszorulnia!
mondjuk az enyém fényesebb belülről, de lehet csak a képen nem jön át az Attáé.
én ilyenről beszélek.. (kép by rsata)
oldalán sötét bevonat, állítólag lekopik. Egyébként mindenhol fényes.
Ha megnézed a belsejét, látod hogy ez nem öntve van.
Úgy érzem kezd lassan eltűnni a csillapítás hátulról. A szokásos rugóstag (újra)felújítás közeleg, de garba már nem hiszem, hogy visszavihetem, mivel pár hónap már eltelt, bár max 200 kilómétert bírt. ...bár a tendencia javuló, 0 km, 50km, most kb 200 km. :(:(:(:(:(
...talán venni kéne egy újat 90-ért mégis.
M.
Nektek mennyire van lengedve az első futómű?
Hát menj be és mond meg h szerezzék meg....nekem is szereztek infót csak ugy "barátságból" mire megszereztem a teló olajmennyiséget jött az sms az aprilia-tól minden amit kérdeztem!
Hay

Apriliánál hol értetted?
http://www.serviceaprilia.com/... ----kiválasztod jobboldalon az AF1-et és letöltöd a pdf-et. A PDF utolsó előtti oldala a kapcs rajz. De ez futuráé nem körlámpás.
Hát először is ez nem Futura!És itt sajnos kevés embernek van 50es AF1e Aprilia-nál próbáld meg!
Hay mindenkinek!

Van fenn valaki aki tud valamit az aprilia af1 futura(körlámpás) 50 cm3 es motor elektromos rajzáról?

Remélem tudtok segíteni