Hi!Találtam it a környéken egy (havernál) és azt mondta hogy a mérete "+0,25"
Elvileg 125-ös honda nsf-be vette de már eladta a moccot így hát rá maradt.
Nekem meg pont jól jönne pót dugónak.
Szerintetek jó a motoromba?
És nem is adja drágán.
Köszi!
CSak az a baj, hogy a hülye is látni fogja, ha te átütöd a váz, és motorszámot. Sőőt, ha ügyes vagy, bezúzod a blokk oldalát, és tönkreteszed a vázat is. Erre a megoldás nem a törvény megkerülése, hanem rendszámos motor vásárlása
Sziasztok! Engem olyan érdekelne hogy 50-es apriliának a vázszáma és a motorszáma kellene. Meg érdekelne még műszerfal is! A 125-ös Rs-emet átakarom alakítani 50-essé, hogy a rendőr ne basztasson! köszi :D
Az az érdekes, nekem az Asso Werke, amit anno beletettem nem is volt teflonos! És a gyári sem... És pláne nem kovácsolt! Mind kokilla öntésű, szeritnem felesleges kovácsoltat venned... Jó beállítások, és megfelelő anyagminőség mellett az öntöttnek sem szabad megszorulnia!
én ilyenről beszélek.. (kép by rsata)
oldalán sötét bevonat, állítólag lekopik. Egyébként mindenhol fényes.
Ha megnézed a belsejét, látod hogy ez nem öntve van.
Úgy érzem kezd lassan eltűnni a csillapítás hátulról. A szokásos rugóstag (újra)felújítás közeleg, de garba már nem hiszem, hogy visszavihetem, mivel pár hónap már eltelt, bár max 200 kilómétert bírt. ...bár a tendencia javuló, 0 km, 50km, most kb 200 km. :(:(:(:(:(
...talán venni kéne egy újat 90-ért mégis.
M.
Hát menj be és mond meg h szerezzék meg....nekem is szereztek infót csak ugy "barátságból" mire megszereztem a teló olajmennyiséget jött az sms az aprilia-tól minden amit kérdeztem!
http://www.serviceaprilia.com/... ----kiválasztod jobboldalon az AF1-et és letöltöd a pdf-et. A PDF utolsó előtti oldala a kapcs rajz. De ez futuráé nem körlámpás.
Elvileg 125-ös honda nsf-be vette de már eladta a moccot így hát rá maradt.
Nekem meg pont jól jönne pót dugónak.
Szerintetek jó a motoromba?
És nem is adja drágán.
Köszi!