Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

előre is köszönöm majd szólók,hogy mire jutottunk
sziasztok! Van fenn valaki aki tud valamit az aprilia af1 es 125 cm3 es motor elektromos rajzáról? előre is köszi Zoli
A karbin nem állítottam, csak a gyújtáson. Felújítás volt és utána összeraktam kb középállásban de szét kellett szednem mert beleért a lendkerék a vezetékekbe. Aztán adtam neki utógyújtást. Előtte viszont nem nagyon mentem a motorral mert rossz idő volt.
Meg lehet akár az alacsony benzin szintől is. Esetleg nem nyúltál a karbihoz mostanaban...
Lehet porlasztó, de mivel elötte nem volt gond, nem hiszem! A gyújtást detto! ellenebn okozhatja főtengelyszimmering tömítetlenség, és membránhiba is! Mindkettőt láttam már!

Arra az 51 lovas Af-re meg... Hümm nézzétek csak meg a műszerfalat! Még az is régié, nem a gyárija....
Adee barátom igen direkt írom úgy me így rövidebb írni ne mtom mé:D már így esik kézre msnről a gyors kaparásokból. am azért dadog le jobb ha tőlem tudod h vagy sok olajat kap vagy nem megfelelő a levegő arány vagyis karbi beállítás a motornak. 1 évig szenvedtem ezzel a problémával majd az aprilia szervízbe csinálták meg 6 ezerért mert én is azt hittem h gyújtás...de nem

Üdv
Igen csak nem engedték még a 250-ben se menni olyan erős volt igy eladja....
ahahhahaha de vicces ez a moto gpbolvan nem
Igen és 200-at megy...nem 190-et
de kárpótol az 52 ló
Se rendszám, se vizsga... és 300ezer ?
Tényleg nem gondolta komolyan.
Nekem a gyertya volt a ludas... Csere oszt" OK.
Kinyit nem azzal van a baj meg tudom milyen mikor nem nyit ki. Jártam úgy vagy 2 hónapot.
...trutyi...
Nekem amikor bekentem a power alatt azzal a barna trugyival..mintha letapadt volna a power és amikor nyitott elkezdett rángatni meg dadogni Én balfaszságom de mondjuk ez nem dadogás volt.
Adjak neki kis előgyújtást?
Mitől lehet az hogy ha 8 felett van a fordulat ledadog a motor. Gyújtásmiatt lehet? Alatta szépen húz de amint nyit a szelep megtorpan.
Direkt írod ly nélkül az ilyen és az olyan szót? Nem kötekedni akarok csak észrevettem hogy a fórumon mostanában elterjedt az ien, oan, ujj(új) szó(?).
51 lovas AF1?
Ő se gondolta komolyan úgye?
D208!
mien gummát ajánl nekem a nagynépség ami ár-minőség arányban a legjobb? Várom a válaszokat
csicseregték a madarak h itt van vki aki eladna nekem egy tanksapkát ha télleg van oan vki ako jelezzen vissza és küldöm a címem

Üdv Sintesi
Igen,hüvelyesbe akarom belerakni.
Nekem aztmondta Zotya hogy csak gyári méret van!