Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kopott fékbetét?
azzal nincs gond hogy nemfog mert jo a fek csak nagy erokifejtes kell hozza
Lehetséges!Nekem könnyű a fék behúzása és jól adagolható meg jól fog!Harapnak, első, hátsó is!
mert nekem nrsnel sokkal konyeben megy a fek lehet valami problema van vele.nem?
Nem!
Mentem af1el, de nem kellett erősen húzni... bár az sintesi volt...
teleg megakarom kerdezni af1 sport pro fekei mindegyiken erosen kell huzni a fekart hogy fogjon?
az aksiban kb 14 van de mikor beindítom lemegy 9-10 re
Mérd meg hány volt van az akksinál... 14nek kell lennie...
az lemaradt hogy a válaszokat előre is köszi
Üdv!
Aprilia Af-1 Sintesim van télen felbakoltam kiszettem az aksit teletankoltam megpucoltam kívül belül leengedtem a karburátort ellenőríztem a fagyállót (habár a tárolóban nem volt minusz de semmit se bízok a véletlenre)...
Kijött a jóidő feltöltöttem az aksit kipucoltam a karbit a powert beolajzoztam a láncot beindítottam a motort kicsit járattam elmentem vele egy körre a városban és mire hazajöttem az aksi teljesen lehervadt feltöltöttem mivel "biztos csak a sok indítgatás miatt" aztán megint elmentem vele egy körre megint teljesen lehervadt ekkor jött az az öltletem hogy nincs töltés ennek érdekében megnéztem hogy van e töltés beindítottam a motort levettem az akist fel a világítás és semmi ekkor jött az öltletem hogy generátor állórész lehúztam a 2 sárga kábelt ami ment a fesszabályzóba ráraktam egy 12v os égőt hogy megnézzem hogy generátor vagy fesszabályzó az égő világított kicsit odahúztam a gázt ki is égett szóval a generátor jelesre vizsgázott a fesszabályzóvan nem boldogultam vettem egy utángyártottat beraktam és nem volt töltésem hogyan tudom megnézni hogy egyáltalán a fesszabályzó e a hibás? vagy hogy az új fesszabályzó működik e?
Egyik oldalon van egy nagy kiálló csavar az az alapjárat, másik oldalon meg egy súlyesztett csavar van...
az az egy van és a baloldalon
ha jól tudom a levegőt szabályozza alapjáraton
igy van en pont most belem azt a narancsinu af1et
Hát elvileg mind2 oldalán lennie kell 1-1 csavarnak!Az egyik a levegő a másik az alapjárat!
Hello!

A motoromon 34 es dellorto karbi van, egy kicsit magas az alpjárat, állítani szeretnék rajta, de az jól van így hogy csak egy csavar van rajta? Vagy én vagyok vak és nem látom a másikat ?
a karbin nem állítottál valamit?
kicsit messze van, de
ebay
Hello mindenki !
Van egy af1-em és elszakdat a gázbovdenje kicseréltem és most pedig nem indul be.Perdig előtte pöccre indult.Nem tudná valaki megmondani hogy mi lehet a gond?Szikrát add a gyertya de nem indul.
Sajna nem. Eltoszott egy darab van az enyémben.
bontott RS teló nem megy bele?
és az még hogy elkeserítene, hogy ebbe amit linkeltél, nem hogy egy rugóstagot, semmit nem tudnál venni, és 10x olyan áron mint az apriliádhoz. Régi japán kisköbcentis gép, nincs ehhez szvsz sehol alkatrész. Vagy az is aranyárban.
hello emberek!
tudna nekem valaki szerezni hátsó fő fék munkahengert AF1 Sport pro ra?
nagyon megköxönném
Na igen a kora engem is zavar. ...csak pl az enyémben már megint a rugóstaggal cseszekszem, azt hiszem a felújítás már kilőve /4X nem jött össze/ bontottat nem sikerül szerezni, mert pont ilyen nincs senkinek, így vehetnék 90-ért újat. ...ez mondjuk eléggé elkeserít.