Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csá adee mikor irtad azt a 2 emailt mer elég sokat kapok mostanában és nem sokat nézem az emailjaimat szoval végülis mi volt benne? neked kéne a két indekx?
ha igen akor jövö héten lesz föladva a többi megrendelésemmel együtt
Hát nem szabadott volna akku nélkül járatni....
Egyébként mennyire nicns semmi? Ha jár a motor, akkor sincs világítás, vagy csak az akku "nincs meg"? Mert itt két kérdés merül fel! Hogy csak az akkucsatlakozásai nem stimmelne, de ilyenkor járó motor meleltt minden működik, vagy teljesen midnegy, semmi más nincs, csak gyújtás. (tekintettel arra, hogy a két rendszer teljesen fügegtlen egymástól, ez könnyen előfordulhat)
tudomásom szerint nem kovácsolt! A kovácsoltak ilyen 30-35 e Ft körül vannak, de kár utcára...
Hello!

Tegnap kimentem akksi nélkül motorozni és elment minden világítás a motorról a biztosíték jó, de semmi világítás, sehol semmi , idul, meg megy is.... mi van vele?
Üdv Fésüs írtam neked 2 mailt a címedre megkaptad, vagy rossz a címed? (fesusbali@freemail.hu)
Valaki!Megkérdezem megint hogy pontosan mennyi teló olaj kell a 40es méretű teleszkópba?
Hay Gabesz1 !

Nem tudnál Aprilia AF1 50 ccm-es (körlámpás) mocinak az eredeti kapcsolási rajzát felrakni,vagy elkűldeni.

Kösz.
Sziasztok!
Tud valaki esetleg AF50-hez irányjelzőket, balos tükröt, légszűrőházat, két oldalidom közé ekeidomot, plexit ?
Csörögj rám, visszahívlak!
20/9655947
csá van hogy kellene a teljes elsöfék rencer vagy csak a fékmunkahenger és menyit ér meg neked?
nem az enyemnek egyik gyereknek szerzek feket af1re
Muszashi!
úgy hallottam neked is wössner kovácsolt dugó van a moccodba. Mondanál valamit a tapasztalataidról? mennyit mentél vele eddig? hogy hajtod? mekkora illesztéssel lett összerakva?
Trakee szerint sokat forog a motorod, igaz ez? :D
Csao móker mibaja van a tiédnek?
nincs elso komflett fekhengered
Várható! Ha ráhúzod a szivatót, és megtáltosodik, akkor bizony szeretne több benzint kapni. Azonban ha ez teljesen nyitott gáznál van, akkor valószínűleg a hideg a bűnös, hiszen melegbe nem votl panaszod, és teljes gáznál a tű már nem játszik szerepet, csak a fúvóka mérete. A tűhelyzet a középtartománybeli keveréket szabályozza.
ha nem esik vissza hamar a fordulat akkoraz bizony szimering is lehet.. falsot szív a forgattyúsháznál... szóval azt azért szerintem mindenféleképpen cseréld ki..
Nekem is volt hasonló, egy rovátkával feljebb raktam a tűt és akkor jobban ejtette a fordulatot.
...ja és olaj is van egyelőre benne (gondolom) mert hidegben az elején igencsak sűrű a váltó, szóval remélem, hogy nem szimmering. (most nincs kedvem belefolyni egy szimmering cserébe)
Várom a meleg időt, már kiváncsi vagyok megjavul-e! -remélem.

Tényleg, ha ráhúzom a szivatót akkor ha esetleg az a baja, hogy tényleg nem elég dús a keverék, várható, hogy jó lesz? Használható ez diagnosztikára?
Üzemszerű!
Kartonlap, hűtő 3/5-e kitakar, korrekt 65 fok lesz a víz!

Üdv: M.
Szimmering csere nálam is volt már egy éve, de akkor az alapjárat csak 2500 körül volt stabil, alatta szar, de most az alapjárat jó, stabil, mint a beton. ...és max 15 ezer van a szimmeringben, csak nem.

ÓÓÓ én minden nap hangoskodok. :)
...persze, hogy nem látlak, mert az úthibákat lesem, így is repkedek néhe ;):)
Nah miért került eladó sorba a szeretett vas?
szevasztok volna pár af1 futura 125 cuccom esetleg nem kel valakinek valami ha igen akkor ezeken elértek
tel.:06304130911 (csak 14:00 ora után! hétvégén egész nap)
email:fesusbali@freemail.hu (ez az msn-cimem is)
szevasztok
nekem anno az AF1 emen u.ezek a tünetek voltak-szimering csere lett a vége !
2 napja megni hangoskodtál a gyorsforgalmin !
Minden autós félreáll annyira dudálok de te mint a világtalan ...
Hello!

Az előbb mentem egy kört a mocival(akksi nélkül) indulás előtt kb. 10 percig járt alpjáraton, aztán vagy max.20 percet motorztam 7.-8 ezerig pörgettem, de a víz nem melegszik sehová sőt mikor hazajöttem letekertem a tartályról a kupakot és abban még langyos sem volt a víz, a henger meg épp langyos.
Nincs ezzel valami gond?
Hát ha úgy öreg h sokat használt akkor feltétlen lehet sőt általában akkor van ha úgy öreg hogy csak a fiók mélyén lapult akkor nem!
helotok volna egy kerdesem ha oreg a dugaty attol lehetnek kompreszios hibak?