Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem lesz egy fasza
bal oldali műszerfaltakaróidomot adod?
Mennyibe adod? barátnőm most venne motort és csak futura 50es kéne neki!
Aprilia AF1 futura 50 (RV6, 92-es)
Motorom egybe vagy alkatrészenként eladó!
(motorja felújitva,friss festéssel)
mindene megvan még..
tükrök,müszerfal,blokk,felnik,gumik,idomok,sárvédők,kipufog
ó,karbi,konzolok,teleszkópok,
váz,ülések,stb... minden!

MSN:csababoy0@t-online.hu
E-mail:csababoy@t-onlin
e.hu ,csababoy@vipmail.hu
kösz
a tömítés szettet már megvettem csak nem tudtam hogy oda melyik kell
Piros Legalábbis a gyári piros... Egyébként én egyszer összeraktam a nélkül (kimaradt), és alig egy kevés vizet evett így a motor... Persze mikor feltűnt, azonnal betettem... Szóval az alsó hengerfej legyen a minta, vidd el egy csapágyboltba, és mond meg, hogy arra a vállra kellene egy O gyűrű, ami bírja a hőt. (100 foknál nem igen van ott nagyobb hő, nem kell félni)
Eladó Aprilia af1 repilka 125ccm. Hiányos állapotban, alkatrésznek ajánlom. A kép az eredeti állapotát mutatja. Amik hiányoznak:blokk,első sárvédő,gyujtás kapcsoló,jobb oldali kapcsoló konzol,bal oldali lábtartó konzol, Ami kiemelendő:top performance kipufogó,tökéletes állapotú plexi, jó állapotú első gumi,. A motor egyben vihető 40eft-ért. Képeket küldök a jelenlegi állapotáról emailon vagy msn-nen.
mail:patvaros87@gmail.com
msn:patvaros87@freemail.
hu
Akkor faja az lakk amit mutattál? Rem nekem is jól sikerül majd!
én is újralakkoztam az enyémet, képeim közt látszik , de akkor még nagyon friss volt , egy jó kis ütős kör után már gyönyörű arany színe lett
tud valaki segíteni?
a hengerfej és a víztérfedél közé ahova a gyertya megy milyen gumigyűrű kell?
mert csak egy alu alátét volt ott nekem
Hát persze itt is fel lehetne ülni a motorra de azért a körforgalomban kicsit félve dőlnék az út még nem meleg annyira
ÓÓÓ én ma is egy Volvót tettem helyre a soroksárin, 120-nál feladta. /szerencsére, mert onnan már nyert volna / Reggel még hideg volt, de napközben nem fáztam, fasza motoros idő van.

M.

Majd dobjál fel képet róla mert eszméletlen kíváncsi vagyok, hogy a leégett kipufogó hogy néz ki homokszóratva és lakkozva.
Bocsi pancsoltam
Bár ma már nem mert megyek lassan aludni. De ha érdekelj írj rám.
Ha gondolod MSN-en küldök neked át hangot az enyémről meg meg mondom hogy mi van a dobban.
Láncot majd lehet nekem is!Szerintem is még ráérünk...azért annyira még nincs idő h nyugodtan lehessen motorozni!
A vezetéket leszigetelem, kicsit megpróbálom beljebb kivezetni a blokkból. A lábtartómat kell még megcsinálni meg lehet hogy még mindig csepeg a vizem. Ha ezekkel meg vagyok idomok vissza és mehet tavasszal. Talán még láncot kell cserélnem.
Szia Adee!Most mi lesz a tiéddel? Az enyémnek most nincs eleje majd holnap mek a szimeringért az Aprilia-ba!Kérdésem am mindenkihez tudok én valamit alkotni a motor hangjának?Valami durvább hang kéne a dobon lehet alkotni?
MErt tunying kipu ezért lelakkozom ha már ugyis jól látszik...meg igy szebb is lesz remélem.
Minek azt homkfúvatni? Nemrég festetted le.
Hát nekem megjött a bendixem-is köszönet Mitogeri-nek érte!Hát még kell 1-2 cuccos meg a kipumat homokfuvatom
Na mi a helyzet srácok, hogy állnak a motorok? Az enyémnek megint megnyirbálta a lendkerék a gyuszivezetékeket.
csá már mindegy a dolog leghet egyben elviszik a mocit
Olcsóhúsnak híg a leve.
Valamire való hüvejeket ~30-ér raknak bele +dugó.
Nicasilosozást csinálnak de ~200euró-król van szó mindnehol tudomásom szerint...