Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom meg vannak az indexek mennyiért adsz 1 párt?
eddig csak egyszer villogott, amikor egy elég nagy emelkedőn mentem
de az már régen volt
egyszer mondta az egyik haver hogy a cagiváján a vezetéknél jelez
Egy úszó van benn. De azt nem kéne megvárni, hoyg kigyulaldjon! Különben is, mi avn, ha tönkremegy? Szépen fel ell tölteni a tartályt, és 2-300 km-enként feltölteni! És akkor nem gon, ha egyszercsak gondolsz egyet, és egyhuzamba belemegy 3-400 km... Sőőt, több se!
hello elvileg akkor ha a tankba nincs mer a tankba van az olajjellzöv szoval ha a tankba elfogy az olaj a visszajelzö kigyullad és akkor kéne olajat tölteni bele
szevasztok volna egy pár elado af1 futura 125 cucom ha kell valami irj
jó akkor megbízok az olasz technikába
most az olaj lámpája akkor jelez, ha nincs a vezetékbe olaj vagy akkor ha a tartályba nincs?
Csak a matricákért kelett fizetnem az 6 ezer, a fényezés az ingyen volt ( az uncsitesóm profi fényező )
Szerintem nem! Az sokkal jobba a motornak, amit maga kever! Azonban előfeltétel, hogy a pumpa jól működjön, az olajcsövek ne legyenek elöregedve, és ne eresszk a csatlakozásoknál az olajat, és a tartályba legyen midníg, és ne csak egy deci, ahnem legalább fél liter, úgy biztosan nem szív levegőt.
egy aprilia futura 50-es blokkot felújitva kifogástalan állapotba mennyiért lehet elpasszolni?
gyújtással,,trafóval,karbival..?

Van egy pár Aprilia alkatrészem:

http://www.vatera.hu/listings/...
szép lett
tetszik az a bordó szín
meg szabad kérdezni mennyibe volt?
Nekem le van kötve. Még az előző tulaj csinálta, állítólag így kisebb a lehetősége annak hogy megragad. De szerintem annyi gond van ezzel hogy akármilyen jó minőségű az olaj valamennyire úgy os leűl a tank aljára.

Vérge kész lett a fényezés, újra egyben
érdemes szerintetek lekötni az olajzást
és magamnak keverni?
Az az 50ccm-eshez tartozik amit te néztél. A táblázatból ki lehet olvasni a ccm-et is.
görgesd lejjebb
pont a bmw fölött
hello!

http://www.motor-akku.hu/ ez itt nem helytelen? 12V 4ah? 125 ös futurába?
Hali!
Rég voltam már itt
Az volna a kérdésem hogy nagy baj az hogy a villánál a szimering alatt de pont alatta ahol kezdődik a szimering a villaszárból "fémből" le van törve kb egy fél centis darab és lehet látni szimering felét vagy negyedét?Nem tudom mekkora.Nem fog onnan ki "ugrani"?
Köszi!
ELADOM Aprilia AF1 Futura 50ccm is motoromat!Ha vkit érdekel irjon vagy vegyen fel MSN-re!Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe található!
nem tudom tud-e valaki segíteni,Af1 50-esem van beinditottam szivatoval utána szivato vissza és leáll.
mitörténhetett elötte 2 orával még semmi gond nem volt.
Na igen körforgásba és kanyarban én is fosok dönteni, de nincs mit tenni őrült vagyok!
...de azért óvatos őrült, csak egyenesben húzom ám neki.
M.
Vagy veszel bontott ilyen kis izéket, vagy lemezből készítesz. Terméászetesen alá kell gumi, pláne alemez alá...
200e az ára...
több infoért írj!:)
HEllo!

Valaki légyszi segítsen rajtam! A tükröket hogyan tudnám felfogatni ha töröttek a műanyagok ami tartja őket. Végre összeraktam, fullra átfényezve az egész, de sehol nem kapok még bontva sem a tüköthözz cuccot.
Mondtam neki majd megkapja valakitől