eddig csak egyszer villogott, amikor egy elég nagy emelkedőn mentem
de az már régen volt
egyszer mondta az egyik haver hogy a cagiváján a vezetéknél jelez
Egy úszó van benn. De azt nem kéne megvárni, hoyg kigyulaldjon! Különben is, mi avn, ha tönkremegy? Szépen fel ell tölteni a tartályt, és 2-300 km-enként feltölteni! És akkor nem gon, ha egyszercsak gondolsz egyet, és egyhuzamba belemegy 3-400 km... Sőőt, több se!
hello elvileg akkor ha a tankba nincs mer a tankba van az olajjellzöv szoval ha a tankba elfogy az olaj a visszajelzö kigyullad és akkor kéne olajat tölteni bele
Szerintem nem! Az sokkal jobba a motornak, amit maga kever! Azonban előfeltétel, hogy a pumpa jól működjön, az olajcsövek ne legyenek elöregedve, és ne eresszk a csatlakozásoknál az olajat, és a tartályba legyen midníg, és ne csak egy deci, ahnem legalább fél liter, úgy biztosan nem szív levegőt.
Nekem le van kötve. Még az előző tulaj csinálta, állítólag így kisebb a lehetősége annak hogy megragad. De szerintem annyi gond van ezzel hogy akármilyen jó minőségű az olaj valamennyire úgy os leűl a tank aljára.
Hali!
Rég voltam már itt
Az volna a kérdésem hogy nagy baj az hogy a villánál a szimering alatt de pont alatta ahol kezdődik a szimering a villaszárból "fémből" le van törve kb egy fél centis darab és lehet látni szimering felét vagy negyedét?Nem tudom mekkora.Nem fog onnan ki "ugrani"?
Köszi!
nem tudom tud-e valaki segíteni,Af1 50-esem van beinditottam szivatoval utána szivato vissza és leáll.
mitörténhetett elötte 2 orával még semmi gond nem volt.
Valaki légyszi segítsen rajtam! A tükröket hogyan tudnám felfogatni ha töröttek a műanyagok ami tartja őket. Végre összeraktam, fullra átfényezve az egész, de sehol nem kapok még bontva sem a tüköthözz cuccot.
de az már régen volt
egyszer mondta az egyik haver hogy a cagiváján a vezetéknél jelez
most az olaj lámpája akkor jelez, ha nincs a vezetékbe olaj vagy akkor ha a tartályba nincs?
gyújtással,,trafóval,karbival..?
http://www.vatera.hu/listings/...
tetszik az a bordó szín
meg szabad kérdezni mennyibe volt?
Vérge kész lett a fényezés, újra egyben
és magamnak keverni?
pont a bmw fölött
http://www.motor-akku.hu/ ez itt nem helytelen? 12V 4ah? 125 ös futurába?
Rég voltam már itt
Az volna a kérdésem hogy nagy baj az hogy a villánál a szimering alatt de pont alatta ahol kezdődik a szimering a villaszárból "fémből" le van törve kb egy fél centis darab és lehet látni szimering felét vagy negyedét?Nem tudom mekkora.Nem fog onnan ki "ugrani"?
Köszi!
mitörténhetett elötte 2 orával még semmi gond nem volt.
...de azért óvatos őrült, csak egyenesben húzom ám neki.
M.
több infoért írj!:)
Valaki légyszi segítsen rajtam! A tükröket hogyan tudnám felfogatni ha töröttek a műanyagok ami tartja őket. Végre összeraktam, fullra átfényezve az egész, de sehol nem kapok még bontva sem a tüköthözz cuccot.