ÓÓÓ, ez mindjárt más.
Vasárnap megmondom, arra kiderül, h kell-e. (ahol a fejidomhoz csatlakozik 3 csavarral, ott a jobb oldalon az oldalidom felfogatásból 2 le van törve :S)
THX-
szevasztik nem kel valakinek 60-65 között egy hiányos futura csak egy pár aproság hiányzik ha kell valakinek szoljon csá a képen még ajta vannak a gumik meg a pleksz meg a bal oldali kormányá kapcs. vaggg yha alkatrész kell az is van
10-es teleszkópolaj a gyárija, ha 38-as a telószárátmérő akkor 280ccm, ha 40-es akkor 440 a balba és 420 a jobb oldaliba.Én régen ezt a választ kaptam itt a fórumon.
Azt nem tudom hogy a tiédnek van-e baja más szempontból, de a jobb oldalinak simán be kell esnie, és ha van benne olaj akkor kifelé csak lassan tudod húzni a szárát(ilyenkor csillapít). Nem tudom pontosan mennyi olaj kell bele.
De erre van egy jó sztorim: annak idején mikor új volt számomra ez a motor ki akartam cserélni a szimmeringet mert taknyolt. Kíváncsidágból kicsavartam a jobb oldali tetejéből az imbuszt... nem történte semmi. Gondoltam kicsavarom a másikat is... a csavart kilőtte meg a biztosító félgyűrűket,ás leült a motor eleje. Ha épp felette állok akkor lehet most kevesebbet látnék dolgokból.
A bal oldaliban van a rugócska(neked csapágy ) a jobb oldaliban meg csak olajocska+dugattyú. A bal oldali a rugózásért a jobb oldali a csillapításért felelős.
Vasárnap megmondom, arra kiderül, h kell-e. (ahol a fejidomhoz csatlakozik 3 csavarral, ott a jobb oldalon az oldalidom felfogatásból 2 le van törve :S)
THX-