Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÓÓÓ, ez mindjárt más.
Vasárnap megmondom, arra kiderül, h kell-e. (ahol a fejidomhoz csatlakozik 3 csavarral, ott a jobb oldalon az oldalidom felfogatásból 2 le van törve :S)
THX-
10 a farokidom és 15 a fejidom plekxi nélkül
csá hát párba adnám csak el szoval 8 ezer a két olalidomér
5 ezret adok érte! Ha nem áll az alku, akk megoldom máshogy...
Azért kösz!
Én nekem is vannak idomjaim, az újabbik futurához/sport pro-hoz
Farokidom 13000.-
Oldalidom 10000.-/pár
Eladó az Af1-em 125ccm.170 ezer.kép az adatlapon.
csá!
Fésüs neked megvan még a Futurádból a jobb oldalidom? Ha igen akk árat is kérek, sürgős lenne! (más is segíthet!)
Danke!
szevasztik nem kel valakinek 60-65 között egy hiányos futura csak egy pár aproság hiányzik ha kell valakinek szoljon csá a képen még ajta vannak a gumik meg a pleksz meg a bal oldali kormányá kapcs. vaggg yha alkatrész kell az is van
de látom már nemkelszoval szerintem mindegy nem
csá hát nemtom mit érhet szoval mongy rá valamit
Sziasztok van valakinek ELADÓ gyújtótrafója af1 futura 125öshöz? (a kék színű)
Köszi!
Asszem ma megcisnálták a kipum homokfúvását
Éppenséggel bele lehet tölteni
És mintha sok lett volna bele vagy nem jól emlékeszem?
10-es teleszkópolaj a gyárija, ha 38-as a telószárátmérő akkor 280ccm, ha 40-es akkor 440 a balba és 420 a jobb oldaliba.Én régen ezt a választ kaptam itt a fórumon.
Nincs mit.
Igen pontosan kifele nehezebben jött....akkor valószínű h ilyen problémája nincs!Köszi Adee a segítséget !
Azt nem tudom hogy a tiédnek van-e baja más szempontból, de a jobb oldalinak simán be kell esnie, és ha van benne olaj akkor kifelé csak lassan tudod húzni a szárát(ilyenkor csillapít). Nem tudom pontosan mennyi olaj kell bele.
Ja és még h mennyi olaj kell bele?
Akkor az enyémnek semmi baja?
De erre van egy jó sztorim: annak idején mikor új volt számomra ez a motor ki akartam cserélni a szimmeringet mert taknyolt. Kíváncsidágból kicsavartam a jobb oldali tetejéből az imbuszt... nem történte semmi. Gondoltam kicsavarom a másikat is... a csavart kilőtte meg a biztosító félgyűrűket,ás leült a motor eleje. Ha épp felette állok akkor lehet most kevesebbet látnék dolgokból.
A bal oldaliban van a rugócska(neked csapágy ) a jobb oldaliban meg csak olajocska+dugattyú. A bal oldali a rugózásért a jobb oldali a csillapításért felelős.
Mennyit ér neked a jobb oldalo krómszár?Vagy ezzel már nem tok mit kezdeni?
Nekem van sport pro-hoz villaszáram.