Hümm ha bevonatoltatni akarod, az kb 1 éve 215 Eur volt, nemhiszem, hogyb csökkent az ára... A hüvelyezés más tészta, de te ezt modntad... Szóval, szerinted olcsóbb?
Egyébként pedig biztos ismered a Google-t, nem árt, ha néha értelmes dolgokat is keresgélsz rajta, nemcsak kétnaponta beirogatsz ide, hogy más segítsen!
Hali!Azt tudom zotya hogy neked van hengered csak azért kérdeztem meg hogy nem-e tudtok olyan helyet ahol ilyeneket csinálnak mert hátha ólcsób lenne!Mert a tiéd ha jól emlékszem negyven!
csá megnéztem és az a hejzet hogy fölül 2 jo luk van a harmadik törött az also fülek szarok hiányzik a fele mindkettönek a másik oldali az hibátlan szoval ha kell szolj
Úgy tűnik h nem mek el a szimeringért mert felhívtuk az Aprilia-t debrecenit és aztmondták h a 2 együtt 3ezer FT4Úgyhogy péntek-szombat fele mek érte!Mellesleg a pontos mérete 40X52X10,1!
Hali!Ha tud valaki olyan helyet ahol hengereket fúrnak meg be is vonják a falat az írjon már!Meg hogy mennyiért csinálnák meg nekem kb az af1 nek a hengerét!Mert be van marva elég rendesen v!Vagy aha perselyezik akkor azt menyiért!Köszi
Úgy mondom h a 10es helyére betenni 2 7eset...mert összesen 11-12 mm van szabadon és azért csodálkoztam mert írtad h neked belement én meg félreértettem! Akkor mind1 megvárom a 10es szimeringet mert megrendeltem!
Mármint 2-2 nek vagyis száronként 2-nek!Am nem hiszem h szükség lesz a spray-re mert ma ugy-ahogy megnéztük és nem kell majd sokat szenvedni vele!Am köszi a segítséget télleg!
Meg egy jó tanács mielőtt rakod be a szimmeringet, a telószárat melegítsd fel kicsit, ne agyonra nehogy károsodjon, a szimmeringet meg dobd be a fagyasztóládába.
Már nem téma köszi !
Mellesleg a sport pro-mban nem 40X52X7 es szimering van hanem 40X52X10es és azt az előző tulajnál rakták bele szervízben!Számlával bizonyította!Ugyhogy rendelni kellett új szimeringeket!
csá hát mit csináljak egy fél idommal az a gáz párba jobb lenne ja de a felfogatás aszem nekem se jo csak nálam 2 jo van a másik meg aszem repedt de nem biztos meg kel néznem addig nem akarok hüjeséget mondani
Még egy kérdés: nyit a power, és utánna rángat a moci... ez mitől lehet?
Én gyertyára gondoltam, megnéztem elég csúnya volt, ugyhogy vettem egy újat de még nem próbáltam.
Ha ez nem jön be, akkor még mi jöhet szóba?
Okos emberek válaszait várom...
Csá
8000 Ft-ért szokták adni, annyiért adom én is...
Egyébként pedig biztos ismered a Google-t, nem árt, ha néha értelmes dolgokat is keresgélsz rajta, nemcsak kétnaponta beirogatsz ide, hogy más segítsen!
Mellesleg a sport pro-mban nem 40X52X7 es szimering van hanem 40X52X10es és azt az előző tulajnál rakták bele szervízben!Számlával bizonyította!Ugyhogy rendelni kellett új szimeringeket!
Én gyertyára gondoltam, megnéztem elég csúnya volt, ugyhogy vettem egy újat de még nem próbáltam.
Ha ez nem jön be, akkor még mi jöhet szóba?
Okos emberek válaszait várom...
Csá