Sziasztok!
Nekem van egy futurám 125-ös és több hónapja az a gondom vele h nincs szikra. Már kicseréltem az alaplapot mert ugy nézett ki h zárlatos volt de még most se működik. Szeretném a segítségeteket kérni abban h mi lehet az oka vagy hogy mi szokott tönkre menni ebben a motorban elektronikailag. Elölre is köszönöm!
A 125/50 topikba van pár jogász meg rendőr... asszem valaki idézett a törvénytervezetből vagy miből én igazából leszarom, mert soha nem volt 125/50es mocim és soha nem is lesz, mert hülyeségnek tartom.
Nem tudja valaki hogy lehet megoldani a tükör lelfogatását, mindkét tükör hibátlan de aza műanyag amivel a fejodim tartóra fel van fogatva el van törve... és sehol nem kapok hozzá
hát nemtom az elsök nem a legjobbak az gyik hiányos és hegesztve lett ami hiányzik rola za a felcsukhato része mindenestöl csak annak a tartoja van meg amit fell lehet csavarozni a vázra
Keresek APRILIA AF1 50 ccm-es mocihoz gyújtás felöli deknin és a motor közti konzólt,amire az önindító van rögzítve. SÜRGŐS!
Ezen a számon elérhető vok: 06 70 601 7139
Csá Zotya!Kösziszépen hogy utánan néztél a dugónak meg a hengernek!Érdekel engem csak aza baj hogy mesze van még a fizu!Majd akkor pontosan begdumáljuk ha addig a haver nem tud szerezni de nem hiszem hogy tud de mondta hogy várjak még 1 hetet!És nem akkarom őt se átbaszni hogy lehet hogy szerez én meg azt mondjam hogy már vettem!De még 1szer kösz mindent!
Nekem van egy futurám 125-ös és több hónapja az a gondom vele h nincs szikra. Már kicseréltem az alaplapot mert ugy nézett ki h zárlatos volt de még most se működik. Szeretném a segítségeteket kérni abban h mi lehet az oka vagy hogy mi szokott tönkre menni ebben a motorban elektronikailag. Elölre is köszönöm!
Nem tudja valaki hogy lehet megoldani a tükör lelfogatását, mindkét tükör hibátlan de aza műanyag amivel a fejodim tartóra fel van fogatva el van törve... és sehol nem kapok hozzá
Üdv!
Keresek APRILIA AF1 50 ccm-es mocihoz gyújtás felöli deknin és a motor közti konzólt,amire az önindító van rögzítve. SÜRGŐS!
Ezen a számon elérhető vok: 06 70 601 7139
Ajánlatokat várom
mit jelöl a lentkeréken az a kis nyíl és mögötte a vonal?
a felső holtpontot?