Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a trafó ment tönkre valószínüleg.
Sziasztok!
Nekem van egy futurám 125-ös és több hónapja az a gondom vele h nincs szikra. Már kicseréltem az alaplapot mert ugy nézett ki h zárlatos volt de még most se működik. Szeretném a segítségeteket kérni abban h mi lehet az oka vagy hogy mi szokott tönkre menni ebben a motorban elektronikailag. Elölre is köszönöm!
Rendőrség mondta!
El vagy tévedve kisfiam mostmár 8 kw van a forgalmiban. Puszi és álmodj további szépeket kicsirigó
te csak 20 káwés forgalmival járkálsz,hülyegyerek,basznának jól picsán
A 125/50 topikba van pár jogász meg rendőr... asszem valaki idézett a törvénytervezetből vagy miből én igazából leszarom, mert soha nem volt 125/50es mocim és soha nem is lesz, mert hülyeségnek tartom.
és tudnál mondani valami hivatalos oldalt ahol ezt közzétették? tavaly is ezt mondogatták hogy majd 2008-tól.. aztán semmi..
Hello!

Nem tudja valaki hogy lehet megoldani a tükör lelfogatását, mindkét tükör hibátlan de aza műanyag amivel a fejodim tartóra fel van fogatva el van törve... és sehol nem kapok hozzá
csá,hátsó fékmunkahengered van? amit a fékpedál nyom az kellene. üdv
Hello Engem lehet hogy érdekelne a bal oldali első V alakú lábtartókonzol. Egy képet ha tudnnál csinálni róla jó lenne.
5 rugó csak a hátsó lábtartóért sokkkk. vegyél fen msnre! vagy add meg a tied(lorybeee@hotmail.com)
Annyi a gáz, hogy tudtommal mostmár hivatalos. Az új segédmotorok 2009től kapnak rendszámot, a használtaknál 2011ig van haladék.

Üdv!
hali. trakee honnan vetted ezt a 2009es rendszámozásos dolgot? már több éve mondogatják nem hinném h mostanság lesz belőle valami..
Helló! Nincs véletlenül vkinek 50-es AF1-re való hátsó gummancs?
oké ha kell valami akkor csak szolj
hát nemtom az elsök nem a legjobbak az gyik hiányos és hegesztve lett ami hiányzik rola za a felcsukhato része mindenestöl csak annak a tartoja van meg amit fell lehet csavarozni a vázra
az elsőkkel 1ütt adok érte 5öt + pk. am sok.
szia.Még variálok a tankzárral is mert abba csak valami fémes cucc beletört és ha kisikerül szedni eleve nem kell a tankzár..
csá menyit mondasz azokra a cucokra amit keresel mongy rá egy árat hogy mit adnál értük
csá nekem volna egy af1 em kissé hiányos blokk kipufogo,plekszi gumik hiányoznak + 1-2 alkatrész ha kell szol árat majd mondok 55-65 ezer között
cs volna hácso lábtartom 5000ft 1 pár ha kell szolj
Ha valaki regisztrál akkor miért nem tölti ki az adatlapot? sok az a két perc.....
Hay mindenkinek

Keresek APRILIA AF1 50 ccm-es mocihoz gyújtás felöli deknin és a motor közti konzólt,amire az önindító van rögzítve. SÜRGŐS!
Ezen a számon elérhető vok: 06 70 601 7139

Ajánlatokat várom
srácok
mit jelöl a lentkeréken az a kis nyíl és mögötte a vonal?
a felső holtpontot?
Csá Zotya!Kösziszépen hogy utánan néztél a dugónak meg a hengernek!Érdekel engem csak aza baj hogy mesze van még a fizu!Majd akkor pontosan begdumáljuk ha addig a haver nem tud szerezni de nem hiszem hogy tud de mondta hogy várjak még 1 hetet!És nem akkarom őt se átbaszni hogy lehet hogy szerez én meg azt mondjam hogy már vettem!De még 1szer kösz mindent!