Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csá zsotya menyiér adnád el azt a mocit amit hirdecc alkatrészenként szoval az egészér menyit kérnél?
ja ugy értetem hogy a kettö együt 12
csá amint montam nekem volna az ami neked kel de olcson nem fogsz találni mostanában nekem meg van mind ketö 12 ezer be ha kel szolj
oké kössz a választ
Az isteni szerencse, hogy nem esett be a hengerbe...
Nekem van egy makulátlan alig futott 40ezerért. Tudok hozzá olcsón dugót is...
Heves megyében Eger mellett Nagytályán
Hello! Ha írnál 1 árat meg raknál föl egy képet akkor érdekelne! RAPO köszi de az esztergálás nem jött be! Már 2-szer is esztergáltattam de kb 500 Km-ert se bírt ki és mindig eltört :(.
Sziasztok! Aprilia AF1 Futurához keresek gyújtáskapcsolót kulccsal olcsón! esetleg tankzár is jöhet hozzá de az nem olyan fontos. Ajánlatokat várok!
kössz, de valami komolyabbat szeretnék...
Csere ráfizetéssel? Mostmár az enyém is jóóóó
megvan még mindkettő

bár elvihetné valaki őket
Nézdmár belendült a bizniszmen Még mindig nem adtad el a powered? Moci megvan még?
Nekem van egy, ha még nemtaláltál, válaszolj!
Hali!

Nekem van kis sérüléssel, olcsón megszámítom...

Vegyél fel MSNre.

Üdv!
hello mere találhato ez a moci?
Hali!Akinek van af1 rotax123 as blookos motorhoz elektromos powereshez hengerje dugóval vagy a nélkül ólcsó pénzért de még nincs szét ütve írjon már!Ha dugóval együt van úg yis érdekel!
Hello!
Bontásból megmaradt af1 replika 125ccm egyben olcsón elvihető. ára:40eft A képen még eredeti állapotábán látható. Kivülről nem sok minden hiányzik blokk nincs benne
email:patvaros87@gmail.com
msn:patvaros87@freemail.hu

06303207630
Üdv:Patvaros Zoli
csá zotya ha tucc léci vegyél fel msn-re mer lehet kéne a mocid és arol akarok beszélni veled a cimem fesusbali@freemail.hu
Szia!
Elviszed egy esztergályoshoz és 500ft-ért pár perc alatt csinál neked egyet!

Az enyémet is csináltattam mert a szimmeringnél nagyon megkopott!
ja boics mindegy rájötem hogy te beszéltél velem msn-en
héello mi kellene mijen alkatrész?
szevasz ha érdekel a moci vegyél fel msn-re és elmondok ott mindent és külgök egy jo pár képet cimem fesusbali@freemail.hu
Kép a mociról?
szevasztok af1 dutura 125 cucok eladok vagy elado egy kicsit hiányos alkatrésznek vagy megcsinálni érdemes alkatrészár 1000-35000ft-ig az egész motor 70000ft ha kell valami irjatok