Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FEnnakadt valahol a bowden... Ezt midnenki eljátsza egyszer az apriliaval... LEhet a karbi tetején, az elosztónál, a gázkarnál, de valahol valószínűleg kiakadt...
Nekem szerelő állította be a karbim őzbarna szóval biztos nem kap sokat!Én ezt tapasztaltam!De még mindig gondolkodtat h mi a baja a srác gépének!Szerinted?
Haminden ok,tehát nem szimeringes, nem szív falsot, gyula be van lőve, stb,akkor nem szabadna felpörögnie, ha elzárod a benzincsapot.
Amikor alapjáraton megy, és elzárod a csapot, egyenletesen kell mennie különösebb fordszámváltozás nélkül,majd ahogy fogy az úfóházból a nyál, elkezd kihagyogatni,döcögni, majd leáll. Ha elzárod, és szép lassan emelkedik a fordulat, majd felpörög és leáll, akkorSOKAT kap,nem keveset, de ez csakaz alapjárat,és környéke, monyuk negyed gázig,ezesélyesn beszabályozható a keverékcsavarral, ha nem, vagy ha nagyon perverz keverékcsavar állásnál jo csak(pl 100 fordulat :) akkor alpjárati fuvi csere.
Ellenben amikor a közepére, és a tetejére kap keveset, akkor terheletlenül nyélgázról lassan esik visza a fordulat
Vagy esetleg keveset kap mert nekem pl felpörgött mikor visszább vettük a kaját!Azt nem tudom h miért!De pl ha elzárod a csapot akkor is felpörög majd aztán áll le!De lehet még fars levegő is!
Volt szétszedve a karbi? Mert nekem az a selytésem hogy szétszedted, és nem jól raktad a subert vissza, nem megy le teljesen, és azért pörög világba.
Én Beregszászis vagyok, info szak , majd tavasszal mehetnénk pár kört
császtok, tudtok segíteni abban hogy mi lehet a baj hogyha be indul a motor fel pörög kb. 6000-re és nem nagyon megy lenteb az alap járat, szivatóval meg még feljebb is pörög.
Háát még egyszer nem kezdeném el... Túl sokan vagyunk, nem nagypn problémáztak a tanárok, ha 50-60% bukott...
Baross Gábor SZKI és Kollégium - Info szak.
De miért is?!
Af 1 Sintesi látom debreceni vagy Hova jársz suliba?
szevasztok aprilia af1 125-s futura cucok eladok pl: két felni /25 ezer idomszett 35-40 ezer tank zárral 15ezer zár nélkül 10 ezer váz 10 ezer,hácso telo 5 ezer, elsö futomü 30 ezer kormánymü 15ezer,fejidomtarto 5 ezer hácso lengövilla 5 (fogaskerék és minden nélkül) müszerfal komplett 13 ezer,4db indekx 5 ezer ülések elsö hécso fekete 10/pér (elsö hácso) sztender 5 ezer hütö 10-15 ezer feszszabájzo 5 ezer... motorblokkom,kipufogom,tükrök,plekxi,gumik nincs ha kell valami irj emailt a cimem: fesusbali@freemail.hu
hello nekem volna 125-ös futura elsö lánpém de baranyai vagyok postázni tudok (utánvételel) de a postakölcséget a vevö állja szoval ha kell akkor irj emailt :fesusbali@freemail.hu
Amúgy nemcsak a BME- n van így. Szerintem a gépész az mindenütt nehez...
Szia! Vegyél fel MSNen, adatlapomon ott a cím, tudok segíteni zsír új csapágyak és szimeringek tekintetében is elég olcsón (csapágyak + szimeringek 4500-5500 ft körül az összes, és nekem van egy kb 20kmes főtengelyem, olcsó pénzé odaadom)...

Szóval MSN...
de te nem bántad meg hogy ide mentél ugye?
Mindenesetre gondold át alaposan! Bekerülni nem nagy cucc! Utána jön a kemény világ.... Szóval az, hogy jó légy matekból, meg értsd a fizikát, alap... Nem a jegy, az semmi, érteni kell... Aztán kitartás, meg sok tanulás, meg szerencse, és adnak egy papírost, amin a neved, a bme neve, és mondjuk okleveles gépészmérnök felirat áll PErsze a mosatniaknak már csak MSC után...
tyűű hát lehet hogy majd megpróbálkozok egy felvételivel
de előtte egy jó érettségi kéne
Hümm Itt már más világ van... Nem középiskola... Nem kell szeretni a tanárt, nem kell nézegetni, csak vizsgázni nála... Mert? Ide szeretnél jönni?
nagyon nehéz tananyag, ellenszenves tanárok......
Ezt nekem szántad? Akkor azt 17 -ért árulják, az italmondo pedig 20 körül...

Rinaldo: mit nevezüönk jónak? Nagyon sokan nem bírták, szívás, idegeskedés, de jól mutat az önéletrajza, meg az állásinterjún!
és mibe tartják azt a szettet és a többi cuccost? (szimeringek, csapágyak)
és jó?
bme-gépész
nekem nincs ilyen problémám
kösz
te melyik egyetemen tanulsz
Ami nekem van, annak igen... Ha fordított, és 38 mm-es a becsúszószár, akkor ilyen... A probléma csak az, hogy van, aki keveri, melyik a fordított...
Szóval ez a fordított: http://bikepics.com/pictures/2...