Hát üveggyertyával állította be aztán menni kellett vele h jó-e Na de teljesen mind1 am nekem nincs bajom a motorral!Egyébként én már leírtam még régen h szerintem iszonyatosan jó találmány!Eszembe se jutna ilyen dolog h látni az égésteret!Nagyon okos találmány megéri az árát akármennyi is!
Na ugye, csak kiderült,hogy nem gyertyaszín alapján állította be, hanem tesztgyertyával:)
Régebben nálunk is volt ilyen,olcsó is volt, colortest volt a neve, még reklámozták is.
leszeded a hengerfejet és megnézed, ha nicasilos akkor nincs persely, alu az egész henger, ha meg perselyes akkor értelemszerűen van benne egy persely, látod, mert az sokkal vastagabb dolog mint a nicasil...
simán megyünk én most GENERÁLOZOM 100%osan fel a mocit (dugó-gyűrű, főtengely, szimeringek,csapágyak) és azion kívül mindent amit cserélni kell 20eKm után! Penge gép lesz és akár hiszitek akár nem több mitn 450 ezer forinta lesz a moci...de így is örülhetek ha 3 kilóért el tudom adni! De viszont tudom h nem szart adok el hanem egy futószalagi állapotú gépet!
A gyertya. szine alapján csak a nagy disznóságok derülnek ki(vagy az sem) én csak akkor nézem, ha valami gyanus., de karburálni nem szin alapján szoktam, több okból sem. Lehet halál szegény a keverék, gyertya mégis kormos, ha a gyujtás kihagyogat! Ha nem nagyon hagy ki, ha még nem dadog, észre sem veszed, csak az erővesztésből, ilyenkor ha megnézed a gyertyát kormosnak látod, elkezded szegényíteni, még mindíg lormos, tovább szegéyníted, és megragad, pedig látszólag sokat kap, közben meg a frászt, mert már régen kevesel, csak a kimaradozó mnkaütemek miatt kormozódik. Akkor is sötétebbnek látszik a gyertya, ha szívja a váltóolajat, vagyvalami metabondot, vagy egyébb taknyot kevert a benzinbe a gazdi, ilyenkor ugyanaz van, szegényíted, a gyertyakép alig változik ,látszólag sokatkap, mégis megragad.
Szóval a gyertryakép nem minden.
Erre én is gondoltam de azthittem ez túl amatőr dolog ahoz Nekem az RG-n lazult ki a karbi tetején az az állító csavar és annyira felpörgött h alig bírtük leállítani
Régebben nálunk is volt ilyen,olcsó is volt, colortest volt a neve, még reklámozták is.
?
A blokk rotax 127-es.
köszi!
Honnan tudom meg nézni vagy ti tudjátok hogy a hengerem nicasilos-e vagy nem?
Ha valaki tudja annak nagyon meg köszönném ha le írja!
0630/6963423
Szóval a gyertryakép nem minden.
Farokidom 13000.-
Ülések első+hátsó 8000.-
Tank 10000.-
Oldalidom 10000.-/pár
Első futómű villahidastól mindenestől 30000.-
Kerekek 20000.-