Nekem ugyan ez volt a közelmúltban 4-től kegyetlenül rázott. Ha leszeded a kuplungot, Hozzáférsz a kiegyensúlyozó fogaskerekéhez ami egy seeger-el van rögzítve. Leszeded ezt a fogaskereket, akkor a kiegyensúlyozó tengely beáll úgy hogy a súly lefelé van(he nem szorul a csapágy). A főtengelyt a felső holtpontra forgatod, ezután vissza rakod a kiegyensúlyozó fogaskerekét, kuplung és kész.
Sziasztok, jó hogy néhányan tudtok motorozni az enyém még darabokban.
Kérdésem az lenne hogy sokat beszéltetek arrol a "kiegyensúlyozótengely" -röl
és nem tudom hol keresem és milyen?
Rotax 123 és 4000-töl remeg az egész moci és én a gumibakokra gondoltam hogy
rosszak.
Esetleg ezen a tengelyen lehet-e állitani vagy milyen megoldás létezik?
A gyujtást hogy szoktátok állitani mert azon is kellene egy kicsit finomitanom?
Elöre is köszönöm.
A hengert megnéztem nagyon jó állapotban van csak a dugattyún gondolkozok hogy ki cseréljem mert nem tudom az előéletét tehát hogy mennyi km ment meg a gyűrűk végénél halványan látszik hogy átégett de alvileg nem vészes fireball szerint mert sokat segít nekem
A szerelő azt mondta hogy a vezetékek össze vissza voltak be kötve meg volt olyan is hogy a fele kábel ki lógott a műanyagből és a másik fele kinnt volt a test se volt rajta tehát ez miatt.
Nagy kő esett le a szívemről
ÉS azt már kideríettted, hogy a motorja mechanikailag jó-e? Vagy hogy mi ment el az elektronikán? Mert elég elhamarkodott szépítetés, egy hiányos, motorhibás motornál a vázfényezés....
tökmind1, akkor legyen amekkorával jól felfekszik a dob, mert ugye annak megvan a helye, más méretben nem is lenne jó, te is pontosan le tudod mérni... rakd fel a bobot, mérd meg a távolságot a rezótól, aztán mérd meg hogy mennyi megy bele a dobba, és add össze...
Hali!
Nem tudja valaki milyen hosszú az a cső a dobon amire rá kell rakni a végdobot mert nekem sajna le kelet vágnom mert szó szerint rohadt és a végdob se volt rajta jól ezért a héten csinálok rá egy újat csak nem tudni milyen hosszú.
Valaki tudja?
köszi!
Gondoltam segítek, de ez így nehézkes mivel én elég messze (úgy 250 km) lakok tőled... Jut eszembe... Audi Maxpoweres srácokat/autókat szoktad látni? Öreg kotró audi, S2-es, RS2-es satera...
Kérdésem az lenne hogy sokat beszéltetek arrol a "kiegyensúlyozótengely" -röl
és nem tudom hol keresem és milyen?
Rotax 123 és 4000-töl remeg az egész moci és én a gumibakokra gondoltam hogy
rosszak.
Esetleg ezen a tengelyen lehet-e állitani vagy milyen megoldás létezik?
A gyujtást hogy szoktátok állitani mert azon is kellene egy kicsit finomitanom?
Elöre is köszönöm.
Nagy kő esett le a szívemről
Csak hogy írjak valamit
Nem tudja valaki milyen hosszú az a cső a dobon amire rá kell rakni a végdobot mert nekem sajna le kelet vágnom mert szó szerint rohadt és a végdob se volt rajta jól ezért a héten csinálok rá egy újat csak nem tudni milyen hosszú.
Valaki tudja?
köszi!
gondolom nem is volt ellenfeled