Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah ezt 123as Rotax blokkra értem...
Dugó (attól függ hol veszed, itt a fórumon Somarace elég jó áron tud) 20 mátyás körül van, főtengely felújító szett 17 mátyás + csapágyak + szimeringek + munkadíjak...
Az mit jelent h teljes motorgenerál!Am nem tudom az 50esbe nem érdeklődtem De szerintem egy olyan főtengő + dugó + csapágyak + szimeringek szerintem olyan 30-40körül!
Nem eredeti, asszem Polisport, mint a kézvédő... Szép gép, szeretem, de nagyon sokba van már... November óta egyfolytába szerelés alatt áll, rengerteg pénzt emésztett fel, azért mert összetett hibája volt, amit nem bírtasm kideríteni (szerelőhöz elvből nem viszem) mint kiderült, olajzás+trafó baja volt. Most jó, de még a dugót ki kell cseréljem, aztán műszaki

Hát az 5 év alatti csajoknak az én mocim jön be Mikor voltunk túrázni augusztus végén odajött egy nagyapa+az unokája és a kiscsaj mindenképp az enyémre akart felülni
aha ésszerinted egy teljes motor generálás mennyibe kerul +a fogaskerekeket elöl hátuli cseréje közepes áron?
Csak akksit berakom mert télire kiszedtem meg felöntöm benzinnel meg olajjal meg elmek a szerelőhöz a telószimeringem kicseréli!
o köszi naon rendes vagy
te neked kell a mocidon szerej?
ennnek a mocinak ez az eredeti fej idoma ?de naon szép kis gép gondolomsokmindenkinek tetszik?
ECDL órán vok De mek nemsoká haza aztán szerelés on!Veled?Nemsoká felhívom a szerelőt én is majd rákérdezek!
csáo van valami ujdonság ?
Az arrow nekem is szépen vonyít Most ilyen "fagyizó előtti mutogatós" járatba voltam, igaz nem annak indult, de elgurult a gyógyszer
Nálunk is jó idő van de még van 1 órám
A suli előtt meg egy rs arrow rendszerrel itt lövi
De majd én 1óra mulva
Nálunk 100 ágra süt a nap... Most csaptam egy karikát... Összelatyakoltam az RXet... Nincs túl meleg, de annyira hideg se...

Sváby Andrást hallották TV2 Rtl klub stábja
Jah Nyíregyházáról jelentkeztünk
Felétek is irgalmatlan jó idő van?Én ma összerakom a gépet szerintem és mek 1-2 kört....
szia! 160as Polini henger az érdekelne 30körül ha jó állapotban van, nem vmi leharcolt gépé..
ha minden kötél szakad akkor döntök a hüvelyezésnél.. jobb lenne inkább egy 160as henger.Dugattyút Proxot tudok szerezni, használtan az nem érdekel..
Nekem egyszer az is volt probléma, hogy szerelés után valahogy a suber nem ment le az alsó, állásba, hanem kb fél úton fentakadt. Nah már most ettől ilyen hidegben tuti nem indul be. Nézd meghogy az a helyén van e.
boci68[kukac]citromail.hu
275000 ft ért elvihető. Van Most lett új dugó rakva bele, a váz le lett szinterezve, idomok újrafújva, ülés áthúzva, önindító felújítva(20000ért ), teleszkópszimeringek kicserélve. Hmm hirtelen ennyi..
De ki van csukva, hogy minden jó, és nem indul... Ez egy primitív kétütemű
Sziasztok! Van egy Rotax 123-as önindítós blokkom eladó felujitott főtengellyel , ujj minőségi csapágyakkal és ujj barna(gyári) szimeringekkel! Kitünő állapotú az egész blokk! felujitás óta nem ment , viszont gyujtás , karbi nincs rajta , hengerem hengerfejem van rá , de sajnos a henger karcos így perselyeztetni kell! De azt mondták még így is elmegy! Nem kérek sokat a blokkért! Kell a szezonra a pénz! 30 ezret kérek érte ami nem sok mert csak a egy főtengely felujito szett 20 k....
Vannak még tuareg és pegaso alkatrészeim is!
Számom: 0670-277-31-32
Ha érdekel hívj!
Hát a kompresszióhoz eszköz kell...szinte már mindne szerelőnek van és megmondja pillanatok alatt!Ha ez megvan akkor szerintem majd mondjuk a többit!
Nézz végig mindent amit írtak a kollégák, ha minden rendben és még mindig nem indul, akkor vidd el szakemberhez.
még valami hogy ellenörizzem öket leirod egyenként
?kösszi
ok meg nézzuk köszönöm