Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello mit mondasz erre az esett re
Ugyanaz amit leírtak a többiek!Gyújtás!Karbi!Membrán!Ha amiket eddig leírtunk és mind jó akkor ott valami rejtett gond van!
Benzines a gyertya?
hello
és ha van kompresszio akkor mit tegyek
?mi jöhet még szoba
Akksi nélkül is be kell neki indulni. A gyulának nincs sok köze az akksihoz.
hello mennyi a moccid lehet érdekel?
Akkor télleg az marad h kopmresszió mérés...de ne csak kézzel hanem géppel!
kössz megadod msn cimed ha tanács kéne tudjak veled beszélni
ez pörgeti 1 hete vettem bele feltöltve de ráraktam tölteni szoval ez a lehetöség kilöve ha van tipped irj kösszi
Tegyél akksitöltöt az akksidra mert lehet h gyenge már!Nekem se indult be 2 hete pedig pörgette az akksi de rátettem akksitöltőte pöccre indult meg kicsit halladszott h jobban bepörgeti!Nézd meg!
Okés sok szerencsét!
probáltam több féle gyertyával de meg fogadom veszek egy ujjat a benzin eset is kiprobálom kösszi ég majd irok mi van
Nekem amikor megvettem nem is tudom mien gagyi gyertya volt benne.Beinditottam had melegedjen és egy idö után leállt,többet nem idnult be,gyertya ki,pucol,be megint járt leállt!Akkor gondoltam valami cink van vele.Kicseréltem azóta nincs ilyen gondom!Tehát az is lehet,nézd meg szerintem.
Akkor hozzáértőhöz kell vinni! Látatlanba nem tudunk segíteni...
Másik gyertyával próbáltátok már? Jó bele a normál pólusú is ha nincs otthon tűpólusú. De csak anynira hogy beindítsd és megtudd ha az a baja.
Kis benzin a hengerbe, hogy úgy pöffen e eggyet?
az is van és jo helyen akkor se indul mitt csináljak
Meg kell nézni, hogy van e szikra, és hogy jó helyen van e?
ezt mi is meg tetuk rendesen sziv és van kompressio akkor utána mit tegyunk
Mérnék kompressziót... Aztán befognám a kezemmel a szívótorkot, karbi nélkül, hogy szív-e rendesen... De ezt látni kéne...
én nem veszem ki a kaját a szádból szoval szerintem te se elvégre ez az oldal azér van hogy segicsenek egymásnak a mocisok és hirdetni lehesen cucokat
oké
Főleg akkor ha nem egymás szájából esszük ki a falatot!
Lényegében nem zavar.
szasz muszáj eladni a cucokat téged zavar?