szasztok motorosok eladó af1 futura 125 cucok nem érdekelnek valakit motorblok alkatrészen kivül majdnem minden van ha kel valami irj választ ide a forumba és a többit mgbeszéljük
Nincs róla képem, mert boltban veszem én is.
A pegasom-ba raktam bele, hosszú tapasztalatom nincs, de azt mondta nálunk az egyik szerelő, hogy rakta már bele cross motorba robogóba. És jól bírta.
Én lehet h tudok neked de azis 40körül van, ha esetleg érdekel, tudok neked szerezni hozzá egy gyűrűs vertex kovácsolt dugót/használt/(+10e), vagy meteor-t /új/14e-ért.
sziasztok! Aprilia AF1 Futura Sport Pro motoromhoz keresek 160as jó állapotú hengert! esetleg egy keveset futott 125ös is szóbajöhet! aki tud valamit rjon mailt: doornbos@freestart.hu -ra köszi!
Hát ha a körmöd megakad a sérülésbe, akkor általában már nem kéne visszaépíteni, annak ellenére, hogy esetleg működik úgy is. És kompressziót mértétek, vagy csak befogtátok a gyertyalukat, és ellöködte a kezetek?
Amúgy ha a hengerben minden ok, de tekintettel arra, hogy piszkáltátok, és azóta nem megy, szóval nem valószínű, akkor lehet, hogy nem szív rendesen, rossz emmbrán, koszos karbi, rossz főtengelyszimemringek, lehet, hogy nincs komresszió, vagy gyűjtás, esetleg rossz helyen gyújt. Ha ez mind rendben, akkor mennie kell.
Nekem is volt, hogy ott a vezetékek szórakoztak... Javítani úgy lehet, hogy leüríted atankot, lecsavarod róla a csapot, (itt eltér, mert nekem fém tankos, de lényegtelen) és ha kinn van, szépen megvizsgálod, hogy mükszik.. Egyébként van benn egy kis úszó, az zárja az áramkört... Ahonann kiszakadt a vezeték, oda visszaforrasztod, és kpész. (belül a szárba megy a vezeték, de kiszedhető!) Ugyan én elsősorban az oaljét javítottam, a benzinnlé csak a külső vezetéket, de az is javítható!
azt honnan tudom meg hogy sérult a falla azon kivul hogy szemmel nem látszik mert mikor szét lett kapva akkor megnéztük és nem volt csak éphogy egy naon piccit láccot valami karcocska de aztmonta egy nagy motoros ember hogy láttot márt gyurutöréses falat de az a kis sérulés nem gond mert olyan pici és kompressio is van
Nem unod még hogy ennyire futtatod magad?