Okés akkor szerzek egy hosszabb vezetéket(mert abből még levághatok sokat ha nem sikerül elsőre)
és megcsinálom, de ha valakinek van eladó akkor szóljon.
Nekem is volt gondom a benzoncsappal mert amelyik vezeták a csapra megy rá kiesett a csavar de nekem meglehetett oldani szerintem is próbáld meg megcsinálni 100% hogy meglehet és sokkal olcsóbban megúszod nem beszélve a kínlódásról!
hello na kb ugy állt le hogy a dugatyu gyuru leszakadt a dugatyurol kicsit gyilkolva lett ezután lett ki cserélve a dugo a henger belseének a fala az nem sérult szerencsére a motor kulonben 50es ha ezután van valami ötlettted lécci irj köszönöm
Hümm kb annyi infot adtál, hogy semmit! Kezdjük ott, hogy hogy állt le? Leállítottad télre, most meg nem indul? Vagy leállt valahol, akár hajtás közbe, akár egyszerűen, és azóta semmi? Vagy bedöglött, dugót cseréltetek, és azóta se semmi? Vagy hogyan? Merthát ha segítséget kérsz, legalább mond el, hogy jött elő... Így max tipp-mixelni lehet... És az se ártana, ha megmodnanád, 50-es, vagy 125-ös europa...
Acadot? persze! de leginkább csak rajz javításra, mert ha már rajzolni kell, inkább 3D, nem kell annyit gondolkodni, hogy jó legyen Csak azok szeretnek hüleségeket csinálni 2D -ber... PL tengelyeket metszenek....
Egyébként kézzel? Hümm amilyen feladataim mostanában voltak, még Catia, Acaddel is napokig szenvedtem vele, kézzel asszem nem fejeztem volna be, vagy minden más tárgy bukta
hello mindenki lenne egy kérdésem van egy europám és nem indul de uj a dugo és a gyertya a szikrát leadja és nem indul akinek van tippje az lécci irjon !elöre is kössz? plusz keresek ehez az af1 europához elsö hátsó használt vagy uj is jo lábtartott ha van valakinek AZ IRJON TUTTI ÉRDEKKEL!
Sziasztok honnan tudnék a motoromhoz szerezni új használható üzemanyag elzárót amin jó az üzemanyag visszajelzőnek a vezetékelése, mert az enyém folyamatosan világít ,mert rosszul lett bekötve és testet ér mind a 2 vezeték...
THX nagyon!
és megcsinálom, de ha valakinek van eladó akkor szóljon.