Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háát nekem is kéne már bele gyapot kicsit repedt fazék a hangja alapjáraton ha meg forgatom k*rva hangos
na ha meg volt rajta dob akkor meg egy arrow dob volt rajta, tök üresen..., nem sokkal halkabb
én pont egy nst láttam nyáron dob nélkül mászkálni,panel tizesek között 100 mről is bántó volt a hang
De ami eddig nekem a legjobban bejött az a nagydobos NS gyapot nélküli dobbal,kegyetlenül szólt
Engem ugyan nem idegesít, mtxemen nem mindig volt rajta a dob...
de azért eléggé idegesítő és dobhártyaszaggató mikor vki anélkül mászkál
Nem is kell rá.... annak ott hangtompító dob a neve, és nevéhez illően, hangot tompít
Csak a hangot fogja! Amúgy szinte nulla ellenállása... A hátsó dobot, akinek tetszik, nyugodtan leveheti... Ellenben nem csak hang, olaj is fog jönni! Azt nem szabad elfelejteni!
Énis gépész
Nincs nagy hangja ha nem pörgetem. Meg nem ez a repedt fazék kétütem hangja van hanem kicsit tompa.
amúgy meg egy üres cső is fejt ki ellenállást,főleg a dob a kamrái és a perforáció miatt
az én gyári dobomon is de akkor is van szerepe és kókányolás levenni
Az én arrow dobomnál is végiglátni a perforált csövön keresztül... (nem vok láma, összerakott állapotra gondolok)
Az jó iskola én valószínű odamek csak ugye a 10.et el kell végezni ahoz!És nincs nagy hangja am?
Az én dobomon is végig lehet látni ha leszedem szóval az nem fojt semmit. Az előző gazdája csinálta MAMI-s szakkönyv alapján.
Vegyél már fel MSNen pls: fepi3 [kukac] freemail [pont] húúú
az az igazság, hogy nekem nekem kellene hanem egy haver rxébe, és mondta, hogy nézegessek hozzá cuccokat. Ugyhogy mondj mar ra egy arat légyszi.
Jah nemtudom... Mondj egy korrekt árat
igen
Főtegely mennyi? rotax 123 igaz?
Hali!

Kimaradt pár cókmók a mociból. Ill megvettem egy másik blokkot, de hálisten nem lett volna rá szükség... Szal van pár eladó cuccom, mint pl.: gyújtás alaplap + lendkerék (fogaskoszorú nélküli, át lehet rá rakni másikról) Főtengely tökéletes hajtókarral, blokkfelek, deknik, váltó, szóval minden kivéve a kuplung... Ha esetleg kell vkinek vmi, az szóljon... Akár egyben is...

Üdv: Pisti
romlik a hatásfok,mert csökken a fojtás
Ha a végdobot(hangtompító) veszed le túl sok baja nem lesz.
Honnan tudom megnézni hogy rossz a vákuum power?
Köszi!
Szeintem ugy nincs is jobb hangja csak hangosabb és rosszabb
Jóh megöli és a te dobhártyád is no meg a pénztárcád igencsak fogyasztani fogják az alkatrészek a vizitdíjak és még mellé a rendőrségi büntetések!