De a tied fekete blokkos, nem? Rotax 127... A Gergőé pedig szürkeblokkos, Rotax 123... Az a kettő nem egy kutya... A tiedbe kiegyensúlyozótengely pl nincs...
Amúgy hova valósi vagy? Ha nem titok...
Egyébként jó lenne, ha egy pucolás után, olajat töltenél a hengerbe, egy picit, és mérnél egy kompressziót... Mert ha az sincs, akkor veszett fejsze nyele...
szevasztok af1 futura125 cucok eladok ha kell valami irjatok emailt vagy msn-re vegyetek fel cim:fesusbali@freemail.hu vagy tel 06304130911 de csak 14 ora után hivjatok hétvégén egész nap!
De ha megvannak a veztékek, és csak össze vissza vannak meg egy kettő elkötve, akkor meg lehet oldani. Amúgy szerintem ennek a srácnak lehet mondani, mert annyira bele van szerelmesedve most ebbe a motorba, hogy mindenképp meg akarja csinálni, pedig Te is Én is sokan óvva intettük tőlle. Dehat hagy bütyköljön, a segítséget megadjuk hozzá..
Ehh de ismerős ez a kapcsrajz Ismerem azt ahülyét, aki kiszínesítette
Megjegyzem én nem állnék neki vezetékezni.... Ha annyira odavan az egész, ami csak akkor lehet, ha nagyon belenyúltak, inkább megkérdezném Gerit, van-e neki, és mennyiért kábelkorbács... Nemhiszem, hogy olyan sok, sőőt valószínűleg anyagköltség alatt... Ennyi színt úgysem kapsz a boltban!
Amúgy az "új" spar mellett 5 percnyi sétára.(Balázs u.) nem tudom hogy ismered-e.
Am Érdi vagyok
Amúgy hova valósi vagy? Ha nem titok...
Egyébként jó lenne, ha egy pucolás után, olajat töltenél a hengerbe, egy picit, és mérnél egy kompressziót... Mert ha az sincs, akkor veszett fejsze nyele...
Mennyi pénzbe van egy új tömítés szett?
Köszi!
Megjegyzem én nem állnék neki vezetékezni.... Ha annyira odavan az egész, ami csak akkor lehet, ha nagyon belenyúltak, inkább megkérdezném Gerit, van-e neki, és mennyiért kábelkorbács... Nemhiszem, hogy olyan sok, sőőt valószínűleg anyagköltség alatt... Ennyi színt úgysem kapsz a boltban!
Na mivan kihalt a topic?
Valaki?
De még a régi gazdinál lett fényképezve