Nem rossz szándékból írom amit írok, csak úgy látom hogy nem fogod fel amit itt sok hozzáértő ember( Nem én) ír. Nagyon erőlteted ezt a motort, pedig nagyon sok pénzed bele fog menni, mire ez menni fog az nagyon sok pénzbe lesz. a fiatalabbak szoktak ennyire makcsak lenni. Tényleg nem rossz szándékból írtam
Találtam itthon egy 12v 7ah motor akkumulátort és ezzel kapcsoltban szeretnék kérdezni mert a régi ami bennt volt a motortban halott.
Jó az bele?
köszi!
Hello!
Leszedtem a fogaskereket is, a féket, kihúztam a tengelyt és nagyon könnyen kijön. A csapágyaktak szerintem semmi baja nincs hanem a csapágyban forgott a tengely ezért kotyog. De ha már szétszedtem kicserélem a csapágyat meg holnap elviszem esztergályoshoz a tengelyt hogy töltse fel.
A tavaszt csak nem kellene így kezdenem, nem volt szívem így összerakni...
Nem mentem vele mert szökik a vizem meg hideg is van. Tegnap leszedtem a víztérfedelet, meg kicseréltem a szivícsot a légszűrőben. Ezt a víz problémát kell most orvosolni de nem olyan sürgős.
Vagy jó a vásárlás elötti is?
Nincs valakinek az a műanyag mi a tükröket tarja?
Egy teéjesen új vezetékeztetést mennyiért csinálna egy szerelő?
köszi!
Am 17.Miért?
Jó az bele?
köszi!
Leszedtem a fogaskereket is, a féket, kihúztam a tengelyt és nagyon könnyen kijön. A csapágyaktak szerintem semmi baja nincs hanem a csapágyban forgott a tengely ezért kotyog. De ha már szétszedtem kicserélem a csapágyat meg holnap elviszem esztergályoshoz a tengelyt hogy töltse fel.
A tavaszt csak nem kellene így kezdenem, nem volt szívem így összerakni...