Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó lesz, csak kíváncsi vagyok milyen. Már sokat hallottunk róla, de még nem láttuk
hát arrol hogy most ahogy áll maximum holnap mert nemrég adtam el a mobilomat.
Vagy jó a vásárlás elötti is?
Van hozzá kapcsolási rajz, akár magadnak is megcsinálhatod.
szevasztok még mindig vannak af1 futura 125 alkatrészeim szoval ha kell valami szoljatok
Demy mutass már egy képet a mocidról!
Hello!
Nincs valakinek az a műanyag mi a tükröket tarja?
Már most nagyon meg van bontva a motor,két kerék és blokk meg a lámpák . Ennyi
Ha teljesen akkor legalább elkér 15 ezret szerintem!De legalább annyit szerintem ennél csak többet!Nagyon meg kell bontania hozzá!
Hali!
Egy teéjesen új vezetékeztetést mennyiért csinálna egy szerelő?
köszi!
Sziasztok!Kéne egy kis segítség!Nincs valakinek a hengerfejröl képe vagy rajza?Mert kérik a tömítész szetthez ,hogy tudjunk egyeztetni!
Ha az az akku rendben van, akor gond nélkül indul vele, és minden megy. Nekem robesz akkuval is működött, csak a napi használatban lemerül!
Relatív 1-2 e Ft/db szerintem van... Minőségtől is függ... Nekem az első anno 2 e Ft/db volt, igaz, SKF, sima olyan 800 lett volna...
Nem rossz szándékból írom amit írok, csak úgy látom hogy nem fogod fel amit itt sok hozzáértő ember( Nem én) ír. Nagyon erőlteted ezt a motort, pedig nagyon sok pénzed bele fog menni, mire ez menni fog az nagyon sok pénzbe lesz. a fiatalabbak szoktak ennyire makcsak lenni. Tényleg nem rossz szándékból írtam
Demy rá ne hajts itt a végén Adee-re!O02] csak vicc volt...
Nem tom van itthon egy láda új csapágy még a régi szép idők....
Uh nekem meg pont az kéne hogy az önindító működjön.
Működni fog vele minden cucc. Az önindító nem biztos mert kisebb az indítási árama mint a 9esnek.
Ezt eddig is tudtam hogy 9ah kell bele csak hogy ezzel is működne minden cucc?
Am 17.Miért?
De el fog vele menni.. Amugy Te hany éves vagy?
Inkabb 9es lenne a joo.
Találtam itthon egy 12v 7ah motor akkumulátort és ezzel kapcsoltban szeretnék kérdezni mert a régi ami bennt volt a motortban halott.
Jó az bele?
köszi!
Drága az a csapágy am?
Hupsz erre is akartam írni... Nekem is ez volt... A tengely kopik el általában.... Felhegesztik, visszaesztergálják, és kész!
Hello!
Leszedtem a fogaskereket is, a féket, kihúztam a tengelyt és nagyon könnyen kijön. A csapágyaktak szerintem semmi baja nincs hanem a csapágyban forgott a tengely ezért kotyog. De ha már szétszedtem kicserélem a csapágyat meg holnap elviszem esztergályoshoz a tengelyt hogy töltse fel.
A tavaszt csak nem kellene így kezdenem, nem volt szívem így összerakni...
Nem mentem vele mert szökik a vizem meg hideg is van. Tegnap leszedtem a víztérfedelet, meg kicseréltem a szivícsot a légszűrőben. Ezt a víz problémát kell most orvosolni de nem olyan sürgős.