Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez nem egy sima gumikarika. Hanem ilyen 8szögletű téglalap profilú gumi.
A régit odaadom majd
Jah folyik a fagyállóm
Elmész egy csapágyboltba és veszel 70ftért ott nincs akkora hő, szal az sem gáz ha csak sima és nem hőálló...
Mért odakéne? Nemtudom nekem mien állapotban van
Nem adod nekem a szettből a víztérfedéltömítést?
Nah srácok most adtam le a rendelést egy Prox hajtókar felujjító meg egy tömítés szett iránt
szevasztok kell valakinek af1 alkatrész motorblokkalkatrészen kivül majdnem minden van ha kel valami csak irjatok
tulajdonképpen ugy, hogyha beleteszel egy másikat. De ki is lehet valahogy mérni de sajna nem tudom hogy hogy.
Hát leginkább egy másik működő motorral(nál) tudod ellenőrizni. Nekem spec nemvolt próbamotor másik és én is rengeteget szoptam a gyújtással ill, mint kiderült az olajzással... Okosan, okosan, ne ess abba a hibába, mint én, h többe van a hús, mint a leves... Am pár használt alkatrészár (körülbelüliek): alaplap: 17; forgórész: 17 szintén; trafó 15-20körül mozog, attól függ...
És ezt szerinted hogy tudnám ellenőrizni hogy melyik a jó és melyik nem?
Elörre is köszi!
valószínűleg azért nincs szikrád mert vagy az alaplap, vagy a trafó elszált, és akkor azt nagyon draga még használtan is beszerezni...
Több motornál is előfordul, hogy az elektromos egyégek egy részét egyetlen dobozba integrálják, ami szívás, mert ha tönkremegy,akkor se töltés, se gyula, se világítás. Viszont a régebbi gépeknél ezek inkább külön egységek voltak.
Jó hát akkor hülyeséget mondtam de akkor nem értem na mind 1 akkor
Nem akarok hülyeséget mondani, de a fesszabályzónak semmi köze a szikrához tudtommal. Haveromnak a 27es blokkos ETXen (23 gyújtása is u.a.) semmi elektronika nincs bekötve az égvilágon. Állórész+Forgórész+Trafó ennyi aminek köze lehet a szikrához...
Épp az hogy nincs szikra és én arra gondolok meg az eladó is azt mondta hogy a fesz szabályzó miatt nincs.
Vagyis remélem.
Még mielött nekiállsz, nézd meg, van-e szikra, mert ha a generátor is halott, és a blokk is, akkor kevesebbe lenne egy jót keresni...
csá megvan még 5000ft ha kell szolj
aprilia_etx@hotmail.com
vegyél fel és megdumáljuk a részleteket
Fésüs!
Megvan a fejidom tartó konzolod még?
Hello!
Tudsz valami elérhetőséget adni?
köszi
csá ez az msn és az email cimem is:fesusbali@freemail.hu de léci mond majd hogy mi kel kösz
hello demy.
lenne 1 karbim ,ami az af1 ed re jó.. 34es sik tolattyus dell orto karbi...érdekel?
Hello!
És tudnál valami elérhetőséget adni?
szevasz gyula rákérdeztem 5000ft a használt ára a hácso telonak szoval ha kel külgy egy cimet és megy poctán persze az utánvételt a vevö álja!