csá nekem volna feszabájzom 5 ezerér el lehet vinni vagy esetleg postai uténvétel is megoldhato ha érdekel akkor nyugotan irj ha kel még valami irj nyugotan a többi leirt cuc amit kértél már nincsha ez kell szolj
Sziasztok!
Úghy döntöttem hogy megcsinálom aztán jó lessz majjd valami9re
Na tudnátok segíteni hogy hol tudnám a vizet le ereszteni belölle mert most nekiállok megnézem a dugattyút hengert stb....
Senkit sem szoktam leugatni, ismeretlen embereket meg pláne nem , vagy olvastál már tőlem ilyet? Nem hiszam. Nem azt írtam, hogy :
"ez nem síktolattyús, te értelmi képesség tekintetében kihívásokkal küszködő egyén, mi a bánatos rézfánfütyülő lóherének teszed ki, ezer kartács és ágyugolyó !"
Meghát ott volt a végén a szmájli , mint ahogy most is ott van, nem értem miért kell felőnőtt férfiaknak teljesen humorérzék mentesnek lenni. Elbasztam, ok, bocs, d ha ezen is megsértődsz, akkor az elszomorító. Nem kell mindíg kardotrántani, nemmindenki beszólogatós macskajancsi, akinek nincs jobb dolga, mint hogy ismeretlen embereket bosszantson.
nem azé mondom ,csak ugy vetem észre h igy egyből leugacc amikor nem is neked van igazad... és az ott télleg az én karbim,tegnap este csináltam a képet
na mek szimozni,megirtom a hóba kicsit..
Valaki megtudná mondani hogy pontosan milyen akksi kell Futurába?
Úghy döntöttem hogy megcsinálom aztán jó lessz majjd valami9re
Na tudnátok segíteni hogy hol tudnám a vizet le ereszteni belölle mert most nekiállok megnézem a dugattyút hengert stb....
"ez nem síktolattyús, te értelmi képesség tekintetében kihívásokkal küszködő egyén, mi a bánatos rézfánfütyülő lóherének teszed ki, ezer kartács és ágyugolyó !"
Meghát ott volt a végén a szmájli , mint ahogy most is ott van, nem értem miért kell felőnőtt férfiaknak teljesen humorérzék mentesnek lenni. Elbasztam, ok, bocs, d ha ezen is megsértődsz, akkor az elszomorító. Nem kell mindíg kardotrántani, nemmindenki beszólogatós macskajancsi, akinek nincs jobb dolga, mint hogy ismeretlen embereket bosszantson.
Na,szóval, jó ki SÍKTOLATTYÚS :) karbi az:)
na mek szimozni,megirtom a hóba kicsit..
elég a vhsb 34