Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok af1 futura alkatrészek eladok ha kel valakinek valami irjon és mondom hogy van e és hogy menyi
csá nekem volna feszabájzom 5 ezerér el lehet vinni vagy esetleg postai uténvétel is megoldhato ha érdekel akkor nyugotan irj ha kel még valami irj nyugotan a többi leirt cuc amit kértél már nincsha ez kell szolj
9 amperórás akksi kell jah nézd meg mekkora és meik oldalon meik pólusa van.Ennyi
Így néz ki... bár gondolom láttad már...
9 Ah-s, ennyi? nem vágom ezeket az akksikat. akkor bemegyek a boltba egy 9-ah-s akksi és kész?
9Ah -s
Hello!

Valaki megtudná mondani hogy pontosan milyen akksi kell Futurába?
dehogy sértődök,nehogya szidd má béke van,szimo powaa
semmi gond
Én a jobb oldalon a hűtő aljáról szoktam lehúzni a csövet és ott engedem le.
Sziasztok!
Úghy döntöttem hogy megcsinálom aztán jó lessz majjd valami9re
Na tudnátok segíteni hogy hol tudnám a vizet le ereszteni belölle mert most nekiállok megnézem a dugattyút hengert stb....
Senkit sem szoktam leugatni, ismeretlen embereket meg pláne nem , vagy olvastál már tőlem ilyet? Nem hiszam. Nem azt írtam, hogy :

"ez nem síktolattyús, te értelmi képesség tekintetében kihívásokkal küszködő egyén, mi a bánatos rézfánfütyülő lóherének teszed ki, ezer kartács és ágyugolyó !"

Meghát ott volt a végén a szmájli , mint ahogy most is ott van, nem értem miért kell felőnőtt férfiaknak teljesen humorérzék mentesnek lenni. Elbasztam, ok, bocs, d ha ezen is megsértődsz, akkor az elszomorító. Nem kell mindíg kardotrántani, nemmindenki beszólogatós macskajancsi, akinek nincs jobb dolga, mint hogy ismeretlen embereket bosszantson.

Na,szóval, jó ki SÍKTOLATTYÚS :) karbi az:)
:D nekem is ilyen van fent
nem azé mondom ,csak ugy vetem észre h igy egyből leugacc amikor nem is neked van igazad... és az ott télleg az én karbim,tegnap este csináltam a képet
na mek szimozni,megirtom a hóba kicsit..
Jóvanna, ajjá" körbe, és köpköggyé meg!:)
Nade ez már milyen baromság?
Na megvan a megfejtés, avsb34 az körtolattús, az ld elzésú viszont valóban sík... Be kell vallanom, ezt benéztem:)
én tudom.. nem én hitetlenkettem sajátmagamban
Nyugi nekemis ilyen van tényleg síktolattyús..
ez pedig síktolattyús!:) egy müanyag betét van a kör alakú házba, abba van a síktolattyú
jóvan..csak emzoli hitetlenkedik itt meg okoskodik 1ből... közbe meg nem is neki van igaza
Én elhiszem, neten talál képet aki beírja a tipusszámot
elég a vhsb 34
nah minyá lefényképezem ha arra járok.. hát az a szarja kerek,de lap shuber van benne...
Utánnajártam, érdkes egy dolog
igen.. nah délután lefényképezem belülről is ,me itt hitetlenkettek