Papír nélküli mocit max pályára vagy szántóföldre, de ezt a mocit max pályára tudnád, de oda nem a legidálisabb, talán a futura..., de ez ugye a sima af1, szóval ha utcán akarod használni a motort, akkor ez nagyon nem lesz jó, mivel nemsokára már az 50esek is rendszámkötelesek lesznek, és akkor bevizsgálásnál vagy lebuksz vagy nagyon súlyosan zsírozni kell... de nem éri meg...
Arról nem is beszélve, hogyha nem műszakis, vagyis nincsennek papírjai akkor pedig nem érdemes foglalkozni vele. Vegyél olcsó pénzért egy olyat aminek van papírja de motorhibás, és a kettőből össze tolsz egyet. A többi alkatrészt ami nem kell el tudod adni, és megvan a felújjítás ára. De ha csak elbontanád és alkatrészenként eladnád, akkoris szerintem olyan 100 körül össze tudnál szedni belőlle..
Bár egész olcsón kijöttem volna vele, én 20 ért vettem a moccot, 25ért blokkot bele, de kellett volna még pár apróság, pl gumik , de markolatok, meg egy jó akksi, de nagyjából ennyi... lett volna, de fasz voltam, és nem húztam meg a blokkon a vízleresztő csavart, ami széppen kicsavarodott... és hát új dugó...
Kúrva sok melód lesz vele, az ilyen mocit inkább csak akkor éri meg megvenni ha van egy ugyanilyened és kell az alaktrész...
Én is vettem már ilyen állapotban moccot...
FEsz szabályzóval sok gondod lesz még bontóból 70ezer ha az alaplapra gondolsz!A többi alkatrész sokaknak van itt fórumon ne aggódj!Meg tudok egy bontós számot is adni!Sok szerencsét!
Sziasztok!
Ma hoztam egy Aprilia elvileg "replica"-t 20e forintért magyarán íngyén
Ja és 125-ös.
Holnap már kezdem szétszedni és megcsinálni nyárra 100% legyen vagyis remélem és elörre is szólok hogy már most SZÜGSÉGEM LENNE EHEZ A MOTORHOZ PÁR ALKTRÉSZre.Mint pl KARBI és TELJES KIPUF RENDSZER ja meg FESZ SZABÁLYZÓ.
Ha vlakinek van ehez a típusra valami amit le írtam az kérem írja le mi és mennyibe adja!
Na további gyó estét.
szevasztok af1 futura cucok eladok de ezrek már replikához is jok amik még vannak müszerfal,hácso telo,lengövilla fogaskerékel,elsö futomü,váz (a váz hácsorésze nélkül amin az üllések vannak,kábelek ,lánc ,hácso fogaskerék,hütö,csövek,aksitarto viztartályal,kormány,jobb oldali kormánykapcsolo,lábtartok(hácsok) indekxek egyelöre enyi szerintem töb dolgom már nincs ha kell valami msn-en megtalálsz fesusbali@freemail.hu
De am 50-es papíron
Én is vettem már ilyen állapotban moccot...
Ma hoztam egy Aprilia elvileg "replica"-t 20e forintért magyarán íngyén
Ja és 125-ös.
Holnap már kezdem szétszedni és megcsinálni nyárra 100% legyen vagyis remélem és elörre is szólok hogy már most SZÜGSÉGEM LENNE EHEZ A MOTORHOZ PÁR ALKTRÉSZre.Mint pl KARBI és TELJES KIPUF RENDSZER ja meg FESZ SZABÁLYZÓ.
Ha vlakinek van ehez a típusra valami amit le írtam az kérem írja le mi és mennyibe adja!
Na további gyó estét.