Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neeeem de nyárra szeretném, ha már másnak adna örömöt, mert szeretnék egy nagyobbat tod mondtam!
Hali Balázs ennyire fontos?
még vmit a Sintesihez a műszakija 2008 augusztusig van!
Sziasztok!
Lenne egy AF1 125 Sintesi eladó (1989) a mocorgó az enyém, naon cool a gép: új kuplung, plexi, akksi, stb. A motor nemrég motorgenerálon esett túl azóta egy-két ezrett ment, a festés se régi! A motorja kifogástalan állapotú, alattam 155km/h tud, és 77 kiló vok Nem zsákbamacska télleg merem ajánlani kérek mindenkit ha tudtok rá vevőt akk a telcsi számom: 06 20 4306584 ezen el tudtok érni délután mert délelőtt suliba vok!
na széép
Nekem volt olyan még az RG-m mel!Rángatott mindent csinált mikor kinyílt a power feszült a lánc elkapta és akkor nem csinálta de mikor alacsony fordulaton odarántottam csak a lánckerék forgott a motor nem ment
Háát nem akarom megtapasztalni inkább
Hát keményen mint a vonat...megy-nem megy-megy-nem megy!
Háát nem tudom h h menne
Hagyjad amíg van rajta 1 fog addig megy
Naná, nem majd rajtahagyom....
Akkor láncszett csere!
Oké kösz!A mostani fogaskerék az elsö kicsit foghiányos
2,5 cm-t lóghat a közepén le-fel irányban. Ha jól emlékeszem ez van a láncvédőmön.
A láncot mien feszesre kell beállítani?Mert azt nem tudom
Én csak gratulálni tudok hozzá iszonyat szép!
Minden elismerésem, gyönyörű gépet faragtál Bárcsak egyszer az én RXem lenne ilyen szép
Ez pedig nem az első AF1 volt amit megnéztem.
A többi sokkal ramatyabb képet festett.Azokból lehet,hogy nem is sikerült volna gyári gépet varázsolni!
Csodaszép! Még mindíg nem tudok mást mondani :)

Őőő én összeszámoltam az árakat :) Háát asszem ennyit énis költöttem rá... Csak nálam a kopó alkatrészek vitték a pénzt, amúgy minden rendbe volt.... Szerintem még mostzis abba van....
Előtte!---Utána!
Szia!
Nem titok!
270eft-ért vettem 2006 áprilisában, a fotókon láthatod milyen állapotban.
Az évben egy gyertyán és láncon kívül semmit sem költöttem rá csak rengeteget motoroztam.
Tavaly télen darabjaira kaptam és igyekeztem teljesen a gyári állapotot visszaállítani, mert tákolás az volt bőven rajta.pl.féklámpa kapcsoló.
Kapott egy teljes fényezést:70000(idomok és a krómhatású részek)+matricázás10000+első teló totál felújítás 55000+féktárcsaés első felni14000+plexit7000+blokk teljes csapágyazás és főtengely felújítás 30000ft+rendszámcsere6500+kerékcsapágyak cseréje és hátsótengely javítás 3000+ minden csavart savállóra cseréltem(váz,idomok)5000+féklámpa kapcs.6000+apróságok,csövek+kilométercsiga8000.
Nem is mertem összeszámolni és a saját munkámról itt még nem is beszéltem.
Három hónapig lógott a moci mire elkészült!
RAPO!Ha nem vagyok túl pofátlan mennyibe van neked a futurád?Mert naggyon szép állapotban van!
csá gyula a használt hácso telokat enyibe árulják!