Szia!
Köszi am télleg ezt szeretem ha valaki télleg normálisan leírja tapasztalatait, véleményét és mielőtt megvettük megnéztük a telókat eléggé rendbe voltak....itt én vagyok a bibi itt van egy irgalmatlan nagy "útjavítás"-ból visszamaradt lyuk az úton is sikerült 90el beleszáguldanom én asszem h akkor kezdte el de akkor sok ilyen volt még az úton...hát remélem nincs nagy gond majd ha kicseréltük meglátjuk!
Szia!
A krómszáradon ha már vannak apró pattanások ,marások akkor azok sajna megeszik a szimmering ajakgyűrűjét és az olaj már utat is talál magának.
Egy picit olajnedves szár még nem gázos,de nekem már folyt a fékre és a gumira is csöpögött.
Az már elég veszélyes.
szevasztok kell még valakinek valamijen futura cucc? ha kell irjatok idomszett 15-20 ezer között,elsö lámpa 5 ezer ,müszerfal 14 ezer,teleszkopok hácso 5 ezer az elsö az csak egyben elado 10 ezerér ullések 5 ezer/ db,tank 10 ezer, felnik 15 ezer /db a ketö együtt 25 ezer van még más is ha kell valami csak irjatok emailt vagy vegyetek fel msn-re ez a cim mind kettö fesusbali@freemail.hu
Szerintem azért ennyire nem vészes a dolog mert egyik pillanatról a másikra kezdte és mind2 a könnyezést....és akkoriban néha mentem földúton pl madarason mikoe kint aludtunk illetve itt is belemntem 90el egy-két jó nagy kátyuba szerintem ez lehet a gond!De nemsoká kiderül!
Én is spec telószimmeringet ajánlok és hidd el ,az sem fog sokáig tartani a használt krómszáradon.
Évente 2 pár szimmering még belefér(ha sokat mocizol), de ha többet is megeszik akkor nem marad más ,mint a krómszárcsere vagy a bontott teló.Az első telók teljes felújítása(szárcsere,perselyek,szimmering,olaj)nekem 50eft volt és az országban csak 1-két helyen foglalkoznak vele .
Sajna elég időigényes is.
szevasztok kell még valakinek valamijen futura cucc? ha kell irjatok idomszett 15-20 ezer között,elsö lámpa 5 ezer ,müszerfal 14 ezer,teleszkopok hácso 5 ezer az elsö az csak egyben elado 10 ezerér ullések 5 ezer/ db,tank 10 ezer, felnik 15 ezer /db a ketö együtt 25 ezer van még más is ha kell valami csak irjatok emailt vagy vegyetek fel msn-re ez a cim mind kettö fesusbali@freemail.hu
Erre én is gondoltam h ez csak egy sima szimering de még meg is kérdezte a csávó hogy mibe kell mondtam h teleszkóp és akkor nyúlt a polcra h akkor ez kell nekem....mind1 megvettem egy próbát megér...lehet nem lesz vele bajom lehet lesz....ha lesz akkor megveszem én is az eredetit!
Nekem a csapágyboltos szimering ami olyan 800 ft volt körülbelül 300 km bírt ki a pegasoban pedig minden méeret megegyezet. Aztán megrendeltem az italmodotol annyiért amennyiért, és egyenlőre 1000 kmt ment és nincs baj.
Na most nem akarok okoskodni, de mit értessz kopotton?
Mert ha karcos vagy felületi sérülések vannak rajta akkor az bizony folyni is fog, illetve ha görbe a villaszár pillantok alatt tönkre is teszi akármilyen szimmeringet is raksz bele.
Ui: Neked sanszos az utóbbi is, hogy görbe a villaszár, mert eléggé csúnyán össze volt ám az csukva anno.
Lehet azlesz én is megveszem a rendes szimmeringet!Az a tuti nem semmiért 4rongy az szerintem.Csak megpróbáltam az olcsóbb megoldást és nemjött be..ennyi
Igen kicseréltem!De mivel 15w olajat tettem bele és mivel már nem ujj motor megvan kopva a krómszár és engedett...Ezért próbálom meg vastagabb olajjal.
Nekem azt mondták a csapágyboltba ahol korrektek voltak, hogy lutris (amikor a pegaso-ba kerestem szimeringet). Mert más a kialakítása a TELESZKÓP SZIMMERINGNEK, és más a síma csapágyboltban kapható de azonos méretű szimmeringnek, mivel a belső fala nem olyan erős és kifordulhat. Azt mondták lehet sose fog de meg van az esélye ebből kifolyólag, nem egyforma funkcióra találták ki a két szimeringet.
(ÉN megvettem a boltba a TELESZKÓPSZIMMERINGET ~4e-ért)
Már ne is haragudjál meg de én akárhányszor visszaolvasok azt veszem ki a Gergő szavaiból, hogy kicserélte a szimeringet és tánna is folyik a telója....
Erre írtam azt amit írtam.
Nem arra hogy életed végéig nem kell szimeringet cserélni.
Egyébként meg majd kiderül, hogy meddíg bírja a csapágyboltos szimmering...
Köszi am télleg ezt szeretem ha valaki télleg normálisan leírja tapasztalatait, véleményét és mielőtt megvettük megnéztük a telókat eléggé rendbe voltak....itt én vagyok a bibi itt van egy irgalmatlan nagy "útjavítás"-ból visszamaradt lyuk az úton is sikerült 90el beleszáguldanom én asszem h akkor kezdte el de akkor sok ilyen volt még az úton...hát remélem nincs nagy gond majd ha kicseréltük meglátjuk!