most nem tudom milyen olaj volt benne ezzel vettem és el is folyt jó része....hát mind1 ilyen időben ugyse nagyon fogok vele motorozni meg akkor valami jobb olaj megy bele...szerintem te is cseréld le gyorsan mert fontos....nekem azt mondták h ez az átka a fordított telónak
Nemtudom most mien olaj volt benne?Szimmeringek mennyire kemények már?Mert 80w90 olajat ajálnlottak bele sokan azzal nem fog engedni elvileg mert a krómszár nekem még elég jó állapotban van de mégis folyt
értem értem köszke meg ugye most hideg is van és megkeményedik is a szimering és akkor hamarabb enged + az olaj....akkor remélem megleszek vele elégedve és valami jó olajat rakok bele....
Nekem is olyan 2-3e mehettem vele össz vissz kapott rendeseket sajnos ugye a szar utak!Tökéletesen birja csak mivel irtam is hogy vékony olaj ment bele engedett msot is!De Adee-nak is az van benne és tökéletes!
Olyan olajam nekem is van majd akkor azt rakok bele én is!
Egyébként ma voltam a csapágy boltban.....mondtam a teló méretet h 40X52X7 és volt nekik...ami a meglepő h a 2 szimering volt 700FT....megvettem csak szerintem itt valami nem stimmel....szerintetek?
Üdv! ELADÓ:125/50 89s Af1 motorhibás (dugó, gyűrű kell bele), új akkuval, új gumikkal, esztétikalilag jó állapotban. Ár: megegyezés szerint, ha vkit érdekel írjon.
Azt még én se tudom....jó h felhoztad a témát....de mondjuk fater ugyis tudja mit kell de azért kíváncsi vagyok a nagyok véleményére !Ti milyen olajat raktok a telóba?
Ez oszt tényleg futura ám!
Egyébként ma voltam a csapágy boltban.....mondtam a teló méretet h 40X52X7 és volt nekik...ami a meglepő h a 2 szimering volt 700FT....megvettem csak szerintem itt valami nem stimmel....szerintetek?
futura váz:5000
futura 125 kerékszett:18000
kábelkötegek:4000/db
replica hátsólámpa:3000
régi szériás müszerfal"125cc: 8000
új szériás müszerfal 125cc: 13000
komplett váltók.
meg ami kell.csak hívjatok.
06705540998
gilera@vipmail.hu
msn:balatonmotors@
hotmail.com