Hát szerintem nézd meg a gyertyát h milyen szinű!hajtsd meg és állítsd le h ne köpje össze és állj meg vedd ki és nézd meg ha barna akkor a karbi jól be van lőve ha fekete akkor sokat kap ha fehéres akkor keveset!
Nekem valami gáz lehet a beállitásommal mert 10 ezernél jobban nem akar kipörögni.Már a power- t is megnéztem a bowdenje is behúz.Magának a szelepnek lehet baja vagy csak be van koszolodva -égve mert sokat nem volt használva. Vagy csak a karbi nincs jól beállitva?
Nekem 28as van és gyorsultam egy másik AF1el amin 34es volt és friss generálja volt frissen bejáratva és nyertem!De nagyobb fúvókám volt akkor!Most gyári fúvókamérettel nem érzek nagy különbséget szerintem ott igazán akkor van ha raksz mellé rendszert is!
Azt vettem észre én is hogy sok sport pro-n 160as polini van itt is egy haveromnak az van!Gondolkoztam én is rajta fater rá is akart beszélni hogy majd nyáron dolgozzak és vegyünk azt rá de inkább nem szenvedek mert akkor megint csak ott tartok h karbi csonk meg ez meg az inkább most egy teljes generál!
Viszont egy rendszer engem is érdekelne csak az uj az drága meg szerintem már nincs is 123as rotaxra de akkor is drága lenne használtban meg nem bízok főleg kipuffal meg ugye nekem 28as karbim van ahoz meg akkor kéne nagyobb karbi csonk meg minden kínlódás!
Háát igy vettem az az igazság de most a generálra megy el a pénzem meg minden müszaki dolgot megcsinálok rajta amit kell utánna ráérek megvenni a borkolatot stb..
Pontosan eddig nem akartam mondani én se pedig a szívem mélyén(ne haragudj ) de bántott ez a SF De szerintem misocnak vannak cuccai nem is adja drágán!
Jaja Csak kár ,hogy ez streetfighter de madj ha ugylesz pénzem mindenképpen vissza akarom alakitani eredeti állapotára Meg ugy vagyok vele lehet else adom azért ha megmarad elég nagy ritkaság számba fog menni idövel remélem!
Háát én elég lassan járkálok vele meg már amugy sincs benne kompót DE ha meglesz a generál faszán bejáratom Am meg ezzel a sport rendszerrel szól olyat pláne ha nyit a power Szeretem a gépest naon
M.