Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ő nem arra gondolt amikor kigyorsítasz és visszaengeded a gázt mondjuk 1-2-3 ban és recsegős hangja van. Hanem amikor 5-6 ban beállsz egy tempóra és időszakosan "kihagy" a gújtás.
ezt szerintem mindegyik csinálja, nem erre a fordulatra tervezték, ilyen egyszerű...
én nem vettem észre egyszer egy tényleg nem is észrevehető hibát ami viszont elég nagy volt, akkorát ütött majdnem leestem a motorrol, és utánna fájt a hátam meg a fejem is... na a motor utánna meg nagyon ugrélt szerencsétlen, teljesen kiment a hátuljából a csillapítás, az elejébe meg egyik szimering azonnal összehugyozta magát, de ott annyir nem volt érezhető...
nekem is csinálja, az 50es is ien volt
mit?
Mit is mondtak Neked erre a GS500-as fórumban?
de te vékony vagy..
Egyszer 130 volt a rekord 30-as táblánál Azóta bekerült már egy fekvőrendőr meg mostanában rájöttem,hogy városban,ha már csak 70-nel megyek akkor is képtelenek felmérni mikor érek oda...
bejelöltelek iwiwen.. ja, én se megyek nagyn 160 felett városban csak hébehoba.. skoda ezres rapid RULEZ!
Bizony! Mondjuk én a 110R -ért vagyok oda az nagyon szép, de a legolcsóbb 900.000 HUF! (1978-as)
...pár ló az enyémbe is elférne, de végül is a városba ez bőven elég (jó időben így sem megyek gyakran 100 alatt, de mentem már 130-140 is nem egyszer), egyedül még országútra is majdnem elég, sztrádára karcsú az tény, meg 2 emberrel is nagyon. ...de 95%-ban egyedül és városban használom. ...talán majd egyszer mellé valami nagyobb.

M.
skoda rulez. nekem is volt. azzal hordtam a tesóim suliba. a motorom is megmnaradhatna örökké, csak kéne bele plusz száz paci.
Én is megrángattam, de semmi sehol, egyre inkább az a gyanúm, hogy a hideg és a képzelődés tréfál minket, csak biztos ami biztos alapon viszem el szervízbe, nézze meg egy szakember is. (az Ő lelkén száradjon a halálom )

Végül is nagyobb mocit nem veszek, mert akkor el kéne adnom a gyönyörűségem (családi kasszával nem toszhatok ki annyira, hogy két mocim legyen, kell az új háztetőre), arra meg rájöttem, hogy nem akarom eladni (SOHA!) Ő csak az enyém, imádom, 2T a király!
Kicsi simót meg azért nem veszek (most, tavasszal még lehet;), mert abban az árban tudok autót is venni és régóta nyaggat az asszony, hogy legyen inkább kocsim, mert Ő a rendeset elviszi mikor megy dolgozni, viszont így délután nem tudok a bölcsibe menni mocival a babáért, amikor dolgozik. (azt, hogy mocival hozzam nem támogatja, pedig mondtam, hogy csak a járdán jönnénk, de nem akarja) ...gyalog meg igen messze van, főleg a kicsinek, 2-3 km. Végül is így veszek holnap egy igen olcsó autót, ami arra jó lesz, hogy hazajövök mocival, levetkőzöm és elmegyek vele a bölcsibe. ...ha meg éppen rossz a mocim (ne legyen) vagy nagyon sózzák az utakat, akkor munkába is kocsival megyek.
...és így örökre együtt maradok a kis gyönyörűségemmel. ...veszek is a héten rá markolatfűtést, 7900 Huf.

Ja igen, ő lesz az autó (direkt nem akartam nyugatit,olyan ez, mint a simson motorban és van rá sokáig vizsga): http://www.hasznaltauto.hu/ker...

Üdv: M.
a stabil gáz a lényeg alacsony fordulaton... mikor nem oylan sürüek az erőleadások hogy eltümjenek a hajtásban lévó lendület-hajtás különbségek. sztem neked ez az érzés. a futóm már neccesebb. én mondjuk megrángattam midnenhol, és nem mozog tuti100. az első felnimben van kb féél mm izébizé egyik oldaloin de ezt 3 gumisból EGY vette észre, szal nemtom. sztem keményítek rajta.... megyek így is, de most oylan supermotos érzés..
Na ezért kérdeztem Ti mit tapasztaltatok, mert ilyesmi válaszban reménykedtem. Eddig ilyen nyamvadtan ugyanis korábban nem mentem, ezért nem volt tapasztalatom. (6000 alatt eddig nem igen mentem, ott meg már nincs ez a jelenség, de inkább 7-8-9-10-11 körül téptem, ott meg pláne, valahogy 5800 alatt a kritikus)

Köszi: M.
Persze kétüteműnél nem lehet normálisan egyenletesen haladni Vagy gyorsulsz vagy lassulsz,de amikor kb mész 48-al és felgyorsítasz 50-re,amikor ezt eléri nagyon buta hangja lesz,aztán visszalassul 49-re és megint húz picit és megint a buta "hupákolás"
...valami ilyesmibe reménykedem én is.

Na akkor megérted a hisztimet, hogy nem tudom én vagyok-e a hülye, vagy valami rossz. Arra gondoltam elviszem ide a szervízbe 1-2 ezerért rángassák meg ők is mindenhol, ennyit megér, hogy átnézzék ők is (az asszony nem tudja kellően stabilan megtartani az oldalsztenderden, szóval az én rángatásom nem volt 100%-os) és nehogy elszálljak valami műszaki hiba miatt.

Nem igazi torpanás, csak egy nagyon picit érezni (hallani jobban hallani, mint érezni), és csak egyenletesen tartott gázon van, ha gyorsulok vagy magasabb fordulaton vagyok, akkor nincs. ...remélem nem a tekercs, mert mostanában rengeteget álltam, meg sokat költöttem (dugócsere, rugóstag) ha most beüt egy költséges hiba, az asszony kinyír.
Nem biztos h szétment nekem most valami borzalmas az utfekvése de csak személlyel ugye h hideg van az ut is hideg a gumik is meg minden és sokkal másabb annyira félelmetes....meg h slick is van elöl nekem....szóval nem hiszem h gondok vannak csak a hideg...le kell rakni...jöhet a téli generál
nekem is mintha kicsit bizonytalanabb lenne mostanában, és erős a gyanúm hogy azóta hogy egy geccinagy úthullámba belementemn elég gyorsan a keletinél és egy borzalmasan nagyot felütött, de tényleg ekkorát még sosem.. és azóta frankón bizonytalannak érzem, persze a hideg miatt is lehet, de nemtom.. lehet hogy szétment a csillapítás? fasszom, és sosem tudom hogy most hisztiből érzem vagy tényleg nem oké valami..
mert ha nagyon egyenletesen akarsz haladni, akkor 100%osan az adott sebességhez nem tudod tizedmásodpercenként igazítani a gázadagolást, és emiatt néha szabadon fut, néha kicsit a motor húz, oylan mint mikor hagyod alapjáraton pöfögni kb. legalábbis főleg 2t-nél ezt tapasztaltam, de a mostanin is van iylen.
Nekem volt ilyen! Időnként megtorpant a motor! Aztán megállt, és semmi szikra.... De nekem nem tartott gázon volt, csak mentem, és egyre gyakrabban megtorpant egy pillanatra, majt atégetta tekercs....
Ilyet nekem is szokott csinálni (mintha kihagyna a gyújtás egy pillanatra).
A tiedre a gyári előre: 100/80 17 hátra 130/70 17 szerintem ne változtass!