Trakee ez nagyon jól jött most mert nekem már irtó kemények a csövek De nemakartam megkérdezni mondom csak kapok itt valhol a boltba!De köszi a tippet!Adee rendelünk?vagy neked nem is kell?
Háát ha nem muszáj, ne kösd le, hanem vedd le egyben az olajpumpát... Sokal egyszerűbb...
Egyébként ha már ott vagy a csöveknél, nézd meg, hogy mind a tartályból a pumpához jövö, mind a pumpától a porlasztóig menő csőnek rugalmasnak kell lennie, ha bekeményedett, ideje cserélni. A tartály-pumpa csöve nem ügy, az sima szilikon benzincső megteszi, ellenben az olajcsövet kb 2 évembe került felkutatni... Egy darab motorosbolt se tud ilyet... Ellenben a modellezők... (merthát van ilyen huzat is) szóval ha pesten jártok, érdemes elbandukolni a Budafoki úton az origo modellboltba, ( www.origomodell.hu ) és venni 2x1 -es szilikon üzemanyagcsövet, amit tökéletesen oda találtak ki. (nem is drága 200 Ft egy méter, pl ha Adee, és Gergő öszefogtok, bőven marad tarlalékba is, és mindkettőtök motorján ki lesz cserélve) De ezt nagyon javaslom mindenkinek, mert a megkeményedett csövek bizony komoly galibát okozhatnak!
Háát leszedtem a hátsó idomot,légszűrőt,karbit-membránt.olajzást lekötöttem teljesen Igy már csak a vizet leengedem belőle és jöhet is ki a blokk Asszem
Mit csináltál vele?Mit cseréltél?Én úgy döntöttem még nem lesz generál!Ilyenkor is gyönyörűen indul(feltéve ha jó az akksi) szépen megy menet közben is!Meg most am se lenne pénz generálra max dugó cserére!Inkább motorozok igy még ugyis jó benne minden és nyáron meg dolgozok és mindenből csak a legjobbat veszem bele!
Srácok van egy kérdésem lehet hülye lesz de sebaj!Az olajcsövet ha lekötöm hogyan kell "kilevegöztetni"hogy egyböl tele legyen olajjal ah megy a gépes?
Hali!Nem indult be a drágám! Sajnos az akksi nagyon nem szerette az együtt töltött időnket és úgy döntött h most beadja a kulcsot!De hát szét kellett kapni egy minimálisan a gépet mert kuplung bowden is beadta a kulcsot ugyh feltöltöttük az akssit meg bowden szervíz!Most pöccre úgy bepörgeti az önindítót h csak csodálkozom és a kuplung is csodás!
Nekem 2 éve van meg és eggyel se motoroztam együtt