1 L kell bele hivatalosan, a régebbi fajtákba ha ezt betöltöd, függőlegesen az ellenőrző csavaron nem jelenik meg az olaj, pedig ugye kéne, de elég ennyi neki. (kicsit megdöntve megjelenik, de ugye olajszintet mindíg függőlegesen kell ellenőrizni!)
MErthát ugye szép kép Adee-tól, ellenben ez csak az újabb blokkokon van így, még RS-t is szereltek olyan motorral, aminek csak egy ellenőrző csavar van az olajszintre az olajpumpa alatti részen.
Most jöttem Kisújról sportmax gumi zsákszámra van,csak rád vár.Néztem magamnak is sportmax előre 28ezer,heidenau 10 ezer.Hátulra metzeller 18 ezer,heidenau 15ezer.
Na holnap lesz esedékes a rég beigért olajcsere itt van az olaj is meg fater holnapra tervezett és muterom se lesz itthon ugyh szabad a konyha !Nem fogok a garázsban lenni neh már !Kérdésem a következő hogy ugye 8 deci kell olajból mert a szerelő nem öntött bele előzőleg annyit mert "biztos nem kell bele annyi" de én úgy tudom h annyi kell bele!A mennyiség nem számít van 2 liter olajom csak mégis nem akarok se sokat se keveset beleönteni!Köszi előre is!
elég ha te magad ráálsz lazítás közben.
vagy én tökegyszerűen nem raktam emelőre (mert nem volt). Nagyjából meg lehetett így is csinálni.
Ha nagyon nem moccan a csavar, fújd be jól valami csavarlazítóval, mert lehet rá van rohadva.
Fal rakom a motort állványra,kihúzom a tengelyből a tüskét, berakom egyesbe,szólok valakinek hogy álljon a hátsófékre, 27-es(vagy 30as?) csillagkulccsal megalzítom a csavart.
A kis szar pocket bike pff jóó hülye vagy.....am is gyalog voltam tegnap is a városban....szar olajjal már nem járkálok...majd ha kész!Szerintem ma megcsinálom!
Felkéne venni a gyereket msnre!Aztán egy kicsit kioktatni:DDDDDDDD Prof.Laboncz elvitték a tzr-t csabika!csak legalább egy évben eccer felém tolhatnád a képed!
Ez az.....nem eszik szerintem csak 2-3 litert...am meg szerintem a telejsítményt is "C" ben mérték mint a gixereken ugyh am szerintem va 180 paci benne!
MErthát ugye szép kép Adee-tól, ellenben ez csak az újabb blokkokon van így, még RS-t is szereltek olyan motorral, aminek csak egy ellenőrző csavar van az olajszintre az olajpumpa alatti részen.