Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi még valami te milyen 2t olajat használsz? Nekem most Repsol van benne nem vagyok elájulva töle vagy csak beállításom nemjó?
A váz hétsó részén van 2 hosszu csavar átér a vázon azt kell kilzítani...utána megkeresed a felni mögött van egy lyuk a vázban és bedugsz valamit h a felni ne tudjon mozogni és előre vagy hátra tolod a motort!Tudom igy nem érthető elsőre én se értettem de mikor ottvoltam már láttam h mit h kell!
Sok szerencsét!
Sziastok megtudnátok mondani hogyan kell a láncon feszíteni futurán ?
Szia!
Nemtudom sokan mondják ,hogy csökkenti a motor élettartamát meg Persze számolni kell a fogyasztás növekedéssel Nekem is Arrow rendszerem van,nekem személy szerint bejön Hangos mint az állat söt Minden esetre nem cserélném le gyári rendszerre.De erröl neked kell döntened!
Üdv:Boci
de van.
6-eft tudok adni 2-tött
de van.
vegyél fel msnre:misoc160@freemail.hu
mit értesz nagyobb alatt? A rezót vagy a dobot akarod cserélni? minek a kipuffja volt amire akarod cserélni?
Ha engem kérdezel (najó, sokan ezt fogják mondani), ÉRTELMETLEN FASZSÁG idióta kipuffokat felrakni ezekre a vasakra. A 2t mocc nagyon érzékeny a kipuffra, és ha gyári van rajta, akkor annál jobbat már nem igen találsz rá.
Meg eleve hogyértve nagyobb? Hosszabb? Nagyobb az átmérője? vagymiiiiii? meg miinek?

értelmetlen kérdés volt :)
Ha ráraknák a motoromra egy nagyobb kipufogót az káros lenne a motorra?
Az utolsó képen a régi van. Meg nem ártana egy moroblokk sem a vázba
Kész a továbbfejlesztett LED-es lámpám.
misoc160@freemail.hu
ok,mind1,de az nem para annyira,ha eltörik,én nem arról beszéltem de télleg tökmind1
Szerintem Misocnak még halott náci katona is van a motorok között
Misoc, Hátsó lábtartód nincs?
Hát akkor a plexiről lemaradtam..:S na mind1 :D
msn vagy e-mail cimed ird már meg
hello:
plexi=5eft
2db tükör=8eft
de muszahi meg a lábtartót hajlította, én arról beszélek
Hali!

Köszi, akkor holnap megnézem az évszámot kiváncsi is lettem. (egyébként nem repedt meg ilyesmi, jó a mélysége is, persze ha megkeményedett az gáz, szóval megnézem)

JÓ kérdés milyen betét, tavaly raktam bele, már nem emlékszem a márkára, de eddig meg se nyikkant, ezért fura. Na ebből nem sok fogyott el, jó vastag, pedig itt a városban sokat kell fékezgetnem.

A kuplungot is tavaly cseréltük, mert már elég vacak volt a gyári (36 ezer volt benne óra szerint), ha a nagygenerálig kihúzná az jó lenne.

Köszi! A Skoda nagyon jó vétel volt, 110-el verettem ma a gyorsforgalmin.
...és a legjobb, hogy belül Skoda szaga van! ...kiskoromban, mikor volt egy új 120L-ünk annak pont ilyen szaga volt. Tök jó! ...csak akkor nagyobbnak tűnt az autó, most olyan picuri belülről.
Tipp-topp!
...de azért nem térek le a motoros hitről, az az igazi élmény!

Üdv: M.
Hello!

Azokkal a gumikkal vigyázz, mert szép, hogy márkás, kérdés, hogy mennyire öreg! Van az oldalán besütve egy szám, ha háromjegyű, akkor az utolsó az évszám, azaz 199X az első kettő pedig a gyártási hét, ha 4 jegyű, akkor szintén, csak az uccsó két szám ugye az év, azaz: 20XY az év, az első kettő pedig a hét, amikor gyártották.

A fékcsikorgás? háát igen... Milyen betét van benn? Lucas? Azzal nekem is művelte, megoldás lehet, hogy kiveszed a betétet, és az éleit picit 45°-ba megreszeled, de csak nagyon picit, nem ilyen 1X1-es letörést csinálsz,c sak hogy ne legyen éle... Amúgy pl nekem AP racing betéttel, és a gyári ferrodoval nem csinálta, ellenben az AP 10 e Km-t ha bírt... Igaz, nem biztos, hogy ez összehasonlítási alap, mivel a hyonál is 7200 km alatt leradíroztam az első betéteket...
A kuplung? hümm ha jól van beállítva, és nincs gyepálva, rengeteget ki kellene, hogy bírjon... nekem a gyári van benn, és ugye 50 e km felett jár... Hja, és nem emlékszem, hogy valaha utánállítottam volna, igaz közbe mikor szerelgettem, bowdent olajoztam, lehet, hogy önkéntelenül állítgattam, de direkt sose...

a Skodához gratula!
Hello!

Nektek milyen hosszú a power szelep bowdenje? Nekem teljesen megvan tőben törve tök rövid.
Rosszul van valami felrakva?
a plexi és a 2tükör kellene ha megvan még
akkor ok,visszahajtom én is,thx
én az rs 50ét hajtogattam párszor, én esztergába csináltam bírta az anyag
nem nyomom,hanem húzom a fékkart mivel a kormánycsutkáról van szó,ne nézz már debilnek olvass vissza