Jaa értem akkor gondolom ez nem is a nyelves megoldással működik mint a gyári és akkor nem is tud beleérni a dugóba stb...akkor végülis megéri!Hát ha lesz egyszer pénzem akkor veszek de először a téli generárra kell összeszedni!
Rave 2 pneumatikus, avagy vákumos powerszelep. A kiáramló kipufogó gáz elér egy sebességet, akkor a szelep nyit. Ha pedig lecsökken akkor a szelep lezár.
Akkor szerintem hengrefejes lett!Nekem ugyanezt csinálta az 50es AF1em!Nézd meg a tank alatt a víz kiegyenlítő tartályt hogy van-e benne víz!Ha nincs akkor azonnal önts bele!De a hengerfejet mindenképp le kell venned ha ez a gond és elvinni esztergályoshoz hogy megcsinálja szerintem nem egy eszveszett összeget kér érte mert nem is nagy munka!De szerezned kell még 1 hengerfej tömítést Trakee megmondja hogy tudod magadnak legyártani de nagyjából annyi hogy kiveszed a régit rárakod egy jó anyagra ezt majd megmondja Trakee és átrajzolod utána meg kivágod!De persze ezek egyántalán nem biztosak amit én írtam le a többiek okosabbak ők majd megmondják mi a probléma!
És büdösebb egy kicsit?Mert nekem az 50es AF1 csinálta ezt mikor hengerfejes volt és lehet h tul sokáig járattad és hengerfejes lett de ebben én kételkedem mert nagyon jó az AF1ek hűtése alapjáraton én pl akármeddig járathatom 40felé nem megy!Nézd meg a henger-kipuff találkozásnál hogy nem-e fúj ki!Vagy az is lehet hogy egyszerűen sokat járt alapjáraton és tele köpte a kipufft olajjal és mikor megálltál akkor köpte ki!
srácok
ma beindítottam a gépet jó sokáig hagytam alapjáraton járni
kb 15perc után magától felpörgött 3-4 e ig
és miután mentem vele egy kicsit , megálltam és a kipuff világosbarna olajat fújt
mi történt vele?
eddig jó volt
sziasztok az egyik haveromnak van egy af1 e és nem tom hogy mien fajtáju mert majdnem mind eyforma és régeben irtátok a blokok szinét hogy arrol megálapitható soroljáátok már majd fel mégegyszer lécci am kerek lámpás és barna szinü a blokk előre is kösz csocsikka
akkor már rászánom a pénzem és felújítom a blokkot (amennyire tudom)
még jó hogy itt a karácsony
nem tudom mi lesz
most is alapon 100 ig ment
ma beindítottam a gépet jó sokáig hagytam alapjáraton járni
kb 15perc után magától felpörgött 3-4 e ig
és miután mentem vele egy kicsit , megálltam és a kipuff világosbarna olajat fújt
mi történt vele?
eddig jó volt
http://www.bikepics.com/pictur...