Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello.
Már kaptam jobb ajánlatot:
első 3ezer hátsó 3ezerért...
De ha te adod 6ért a kettőt és én állom a postát akkor oké.
Ha jó tényleg a vas akkor ér 180-at! Meg gondolom neked sem 2ft-volt a felújítás amúgy itt van az áruk kb.
Nemrég vettem egy Futurát, segítséget szeretnék kérni hogy hogy lehet az alapjáraton lentebb állítani? és első teló szimeringet akarok venni csak nem tudom milyen méret?
aprilia af1 futura,replica,sport pro bontott alkatrészek eladok!
blokk,hengerk,gíyujtás,karbi,idomok,kerék,müszerfal,
lámpák,telok stb.........
érd:705377495
misoc160@freemail.hu
hello:
nekem van munkahengerem:
elsö=8eft
hátsó=6eft
tudom adni,postán is
Hello! Valaki írja már le hogy milyen a futura első teló szimering mérete! Nagyon fontos lenne...... köszi
figyi hulye keresem van de nem tudnal adatokat adni a sachsodrol.menyi a vege hany kw milyen kanyarban stb
Bocsi Zoli összekevertelek.
Ok felkereslek.És bocsi:)
Tőled vettem tegnap a fékmunkahengert.
Sajna nem jó.
De nem szedtük szét.
Nem tudtuk meg forraztani
ott van az adatlapomon de amugy email:patvaros87@gmail.com vagy msn:patvaros87@freemail.hu
Sziasztok szeretném a segitségetek kérni,nemsokára eladó lessz a futurám,frissen felujított moci(főtengely+fúrás,új dugó),80ccm,szerintem normál állapotban van,minden müködik rajta.180e ft körül szeretnék kapni érte.Kérdésem hogy reális-e az ár?köszi Zoli
Hello.
E-mail cím,msn?
Hello.
E-mail cím,msn?
egyébént van rengeteg mindenem rotax123-omhoz és af1 replikához (125ccm)
szia!
nekem vannak ilyen cuccaim ha érdekel keress meg!
Héé emberek ! Tessék kitölteni az adatlapokat! Érdekel h milyen mocitok van .... Haajrá!
Hello! A futurámhoz szeretnék első teló szimeringet venni, de nem tudom milyen méret kell. Ha valaki tudja légyszi segítsen! előre is köszi
A hátsó keréknélk lévő munkahenger,és a kormányon lévő főfékmunkahaenger kellene.
Csáó.

Most nem tudok küldeni képet.

Te nem tudnál a tiédről?

MSN VAN?
Szia! Nekem ugyan RXem van, de nagyon sok alkatrész egyezik a két motoron. Ha küldesz mélt az eredeti cuccokról (képet) amik kellenének, megmondom olyan e az enyém. Mélcímem: fepi3@freemail.hu

Üdv!
Hurrá Talma Világbajnok Gratula! Tarolt a Talminátor!
talmácsi gábor a világbajnok! huhúúúúúú. gratula neki
Hello.
Légyszi segítsen valaki.
Aprilia af1-hez keresek első főfékmunkahengert,és hátsó munkahengert.
Kérlek jelentkezzen valaki aki tud segíteni.
Köszi
Valószínűleg át. csak sokkal egyszerűbb, és olcsóbb eladni, és venni egy futurát