Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csá!
Az aprokban valaki hírdetett két oldalt meg fejidomot plexittel lámpával hívd fel, vmi korrekt árat is írt.
Szeva zotyavfr:)
Sziasztok!Én egy "91-es Futura replica-hoz keresnék első idomot plexivel és idom tartóvassal,műszerfalat és markolatot,már a fém részét(nem tudom hogy mi a neve )...
El nem hiszed egyik komám pont így járt, még anno.
Miért adod el a mocid Csady?
a faszt, nekem nem lesz már soha mocim
Basssszus!
Ma voltam a rugóstagért, várni kellett egy órát, mert nem hozták meg (valaki más és máshol csinálja, nem a szervízben) na, de még ez sem lett volna baj. Az ára 25 helyett végül 15 lett, szóval örültem, mint majom a farkának.
...be is raktam, de csak a csavarokat toltam át, az anyát rá se tekertem, gondoltam előbb megnézem milyen lett. Na és milyen? Ugyan olyan, mint volt! Azonnal felugrott! Semmi lassú visszajövetel! Aztán ráugráltam az ülésre, de ugyan úgy lengett 1-2 utána, mint amikor kiszedtem. Szóval olybá tűnik 0 csillapítás! Fasza! Holnap viszem vissza! Állítólag nem volt sok baja, valami lemez volt csak benne eltörve. ...mindenesetre ezért kár volt megint 1 hetet állni. :(:(:(:(
...nekem már sosem lesz mocim :(
bármikor, addig nem nyitom meg, amíg neki nem állok... Amúgy holnap már otthon vagyok.
Elég csak ilyen móricka rajz paintben. Köszönöm! Mikor írjak e-mailt? mikor leszel otthon? Hétvége?
Így megy a konstrukció, ahogy a képen látható?
Nekem van, piszkálj érte, és leméricskélem neked! (otthon van, ezért nem tudom most) Pl jólenne, ha e-mailben figyelmeztetnél, mert feledékeny vagyok... (szakacsmarcell@yahoo.de) Hja, le is rajzolom neked szívesen, ha CAD be, vagy Catia fileba jó, ha nem, akkor mondjuk a legkomolyabb műszaki rajzprogramot tudom ajánlani, azaz paint De a méretek elvileg olvashatóak....
Én hallottam nekem is elmondták de igen a tűelektroda miatt!
Am ma este mek a motorért!Kész van végre!
még mindig eladó a motorom!
Én sem hallottam még ilyenről,de a tűelektróda miatt mondta,hogy kényesebb,nem a hőérték miatt.
Hali! Lendkeréklehúzót szeretnék csináltatni. Valaki akinek van meg tudná adni a méretét és a menetemelkedését?
hááát a B10 EG a gyári gyertya, és ugyan néha makacskodik, de én nem melegítgetem előre a motort, meg más se, az tuti. Bár így őszre tökéletes lesz a 9-es gyertya.
Kicseréltem a gyertyát BR9ES-re és már lazán leforogja a 11et(tovább nem érdekel) viszont ami érdekes: az EG-re azt mondták,h előmelegített motorba szokták becsavarni,mert előfordulhat,h a blokk egyből beköpi vagy,hogy hideg moci el sem indul Használtál ilyet? Am a Pink főnöke mondta
Nekem van szervízkönyvem, küldej egy mailt ide: szakacsmarcell@yahoo.de hogy mi kellene, és küldöm!
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül h a 125-ös Futura (92-es) alaplapján milyen értékeket kell mérni? Mert nincs szikrám és nem nagyon tudom hogy mi a baja és csak erre gondolok h az alaplap a rossz. Elölre is köszönöm!
De lényeg h. javítható, így vagy úgy de az.....és én erről beszéltem csak te nem hitted el...sajnállak.
Egyébként a rugóstagnál nem figyeltél, mert nem újították fel Muszahasinak... Hanem van egy cég, aki átalakítja úgy, hogy javítható legyen... A perselyre meg nem azt mondtam, hogy jobb, hanem azt, hogy jó alternatíva azért az árért....
És ha neked a kötöszködés jó poén, akkor keress fel egy szakorvost....
Szerintem Trake is tervezett már sőt én is, most meg fokozaztmentes hajtóművet tervezek egyenáramú motorral.
1. mert jó poén.
2. mert hülyébb.
Szánalmas vagy h itt jösz a kor témával...lehet h egy 10éves többet tud mint te....de télleg nem értem h miért kötsz bele valakibe...talán mert okosabb nálad nem értem!