Szia!
Sziasztok!
Most néztem csak a kis gépedet:Különleges kis darab.Még nem láttam ilyet.
A sebesség témához annyit:
Én sem szoktam végét nézegetni,mert teljesen mindegy,hogy 150 vagy155,ha a sebesség e lényeg akkor nagyobbat kell venni.
Egyszer GPs-el 156km/h -ra gyorsult ki,de jött egy kis szembeszél és már csak 146 volt a seb..
Az óra ilyenkor már 170 felett mutat,de persze ez a gumi méretétől is függ.
Autópályán tuti nem mennék 200 km-t mert megunnám az életem,de a kanyagós rövid távokat és a kisvárosi gyorsulgatást azt lehet élvezni.
Sajna a helyi rendőrőrs most kapott a trafit és a jelek szerint imádják,mert nem lehet úgy végigmenni avároskán , hogy ne találkozzak velük.
Most még az se baj ha bemérnek,de nem kapnak el,de ha elfogadják az objektiv felelőség tervezetet akkor szar napok következnek ránk.(Minden nap vezetek 200km-t,de 120 alatt még a vasúti átjáróban sem megyek.
Tudod én azon vagyok kiakadva, hogy mindenki csak ezen a végsebességen lovagol.. Pláne, hogy gondolkozzonak kicsit, egy 125-östől már a 130-140 is igen jó eredmény, de ezeknek semmi nem elég.. Második úton ki kell próbálnii, mi a vége, és hasonlók... Én anno fél évig jártam az apriliaval, mire ezt próbálgattam... És most 10 e km fölött próbáltam ki a Hyot is, mennyi az annyi...
Hja, és aztán ugye jönnek a nagyzolások... pl haver is 160-170 -et mondott az RS-ére, hogy annyit megy, holott nem volt benn pover, nem mért a kmóra, de azért annyit ment... Csak tudnám honnan vette? Na mindegy... Meg mikor az 50-80-asokra teregetik, hogy 110-meg 130-at megy... Persze....
Köszi. Hát én is csak óra szerint gondotlam azt a 170et,mert azt elég nagy tulzással írtam:D:D am, sztem van benne "erő" :) már amennyi egy 125ösbe lehet, de az az igazság, hogy sztem manapság már soakt várnak a 125cc től, és lehet, hogy én is:)))
Csőcső. Nemtud valaki egy AF-1 fesz.szabályzót . Vagy hogy mennyibe kerül ? Most akarok venni egy gépet elég olcsón van . A fesz.szabályzója rossz . ezért érdeklődök . Előre is köszi
helló, hát köszi szépen:))) Hát a tudása...gyárilag foyltott, 58as fogaskerékkel, 120at megy, és a power nicns bekötve, de ne mis kell, nagyon pörgős, és a fogyasztása vegyesen 3.5:)))) most tettem rá, 48as fogaskereket, és kb 14 et megy, szal képes olyan 160-170 re sztem, de én is csak sötétben tapogatózok egyenlőre:S:(
Eladoak a következő alkatrészek Aprilia AF1-het Futurához:
- Váz lengővillával, központi teloval, lábtartokkal, oldalidomokkal, ulésekkel, farokidommal, tankkal, tankidomokkal, fejidommal. Az idomok néhol sérultek, csak egyben eladó, de nagyon olcsón!
- Lengővilla, hátsó aggyal, tárcsával, lánckerékkel, csak egyben, hibátlan.
- Első és hátsó kerék, tárcsákkal, (a sokkullős kerékfajta) hibátlan.
- Hűtő, vízcsövekkel, hűtősapkával, hibátlan.
- Alsó villahíd kúpgörgős csapággyal, villazáró csavarral, hibátlan.
- Felső villahíd, kormánycsutkatartóknál sérult.
- Első lámpa (két körámpás) égőkkel, foglalatokkal, vezetékköteggel, gumi védővel, hibátlan
- Hátsó Fékpedál, tengellyel, rugóval, rudazattal, hibátlan.
- Lábtartószett, hibátlan.
- Hátsó főfékmunkahenger, tartállyal, féklámpakapcsolós csavarral, fém fékcsővel, féknyereggel, betétek nélkul. hibátlan.
- Komplett hátsó agy, tárcsával, lánckerékkel, tárcsát szabályozni kellene, lánckerék nyúzott
- Bal oldali kapcsolókonzol, hibátlan.
- Olajtartály, olajgombával egyutt, hibátlan.
- Hátsó idom (futura) fényezés ráférne
- Első idom (futura) plexivel egyutt. Plexi felfogató fulei néhol hiányosak, de stabilan áll az idomon. Csak idommal egyutt elado!
-Fordulatszám-mérő, hibátlan.
Árak megegyezés szerint. Kérésre képet kuldök. Postai utánvétel lehetséges, írj vagy hívj, forumot nem követem mindig!
Kontakt :
e-mail: vale.46@freemail.hu
tel : 06703105801
Jah, a motor Nyíregyházától néhány km-re van. 24500km van benne, az ára 100EFt. Ennyit szerintem simán megér, nekem azért nem kell, mert megcsináltam a jogsit, és ez 125/50-es. Aki kapja marja. :D
szevasztok!
van egy af1 sport pro-m 50(125) teljesen felújítva, új dugó (rotax) és henger, még bejáratós kb 700 km-ig. a festés viszont hagy némi kívánni valót maga után. elcserélném egy akármilyen krossmotorra 125 cm3 vagy a felett. ha valakit érdekel írjon!
szevasztok!
Sziasztok!
Most néztem csak a kis gépedet:Különleges kis darab.Még nem láttam ilyet.
A sebesség témához annyit:
Én sem szoktam végét nézegetni,mert teljesen mindegy,hogy 150 vagy155,ha a sebesség e lényeg akkor nagyobbat kell venni.
Egyszer GPs-el 156km/h -ra gyorsult ki,de jött egy kis szembeszél és már csak 146 volt a seb..
Az óra ilyenkor már 170 felett mutat,de persze ez a gumi méretétől is függ.
Autópályán tuti nem mennék 200 km-t mert megunnám az életem,de a kanyagós rövid távokat és a kisvárosi gyorsulgatást azt lehet élvezni.
Sajna a helyi rendőrőrs most kapott a trafit és a jelek szerint imádják,mert nem lehet úgy végigmenni avároskán , hogy ne találkozzak velük.
Most még az se baj ha bemérnek,de nem kapnak el,de ha elfogadják az objektiv felelőség tervezetet akkor szar napok következnek ránk.(Minden nap vezetek 200km-t,de 120 alatt még a vasúti átjáróban sem megyek.