hy mindenkinek! most vettem egy aprilia AF1 sport pro-t! Nagyon jó kis moci, és ugy megy mint állat, 170km/h a vége! Csak az a baja hogy nincs felmatricázva A motor tiszta fekete... Nekem így is tetszik ( tiszta ghost rider ), de kíváncsi lénnék hogy milyen a gyári matricázása, és hogy mennyibe kerülne, az se ebaj ha nem gyári?! ha valaki tudna egy képet küldeni egy gyári matricázású AF-ről, azt megköszönném!
Jah , bocs . belefeletkezdtem .. Nem az egész felni fém , csak a müanyagos festék it ott már megadta magát , meg karcos , csúnya .... le kell az festeni :D
hát hát . Ö tuti nem értett hozzá , max valami ismerőse . Mertha én értenék a motoromhoz , tudnám hoy nem valami életbiztosítás gyorskötegeővel feltenni a fék nyerget . És nem lennék akkora segg h ne tudjam feltenni normálisan , hézagolni , meg nem vasfűrésszel vágnám le csőből a távartókat ... (és ez csak a futómű)
Szal kedvelem a srácot , mert ilyen mosollyal átbaszni valakit .. ahoz má kell tudás!
Háát égetni, homokfúvatni? Ha én jól láttam, akkor a mito felnije azért ilyen szép szimmetrikus,mert a küllő egyik oldalán egy csavar fog egy ,űanyag elemet, nem? És ha így van, akkor nem kéne égetni, meg homokfúvatni
Megjegyzem, azért lehetett ismeretsége annak, aki ezt összehozta, ha megnézed a bontósok árait, nem két fillér lenne megvenni rá ezeket az alkatrészeket... És még egy csomó meló, mire össze is illenek...
Jah azok bizony , Eléggé ugy lett ez a moccos összerakva ,hogy "van egy haveromnak két felnije , jó az?" . Vagy legalábbis én ezt tudom elképzelni az alapján ahogy a drágám kinézett , mikor megvetük :D
Viszont a felnimről már kezd lepattogni a festék , ugyhogy lassan viszem homokfúvatni , meg égetni ...
Azt lehet ? (ha már igy elképzeltem)
Annak kellene foglalat, meg azt még rögzíteni. Veszek egy pár LED-et kifúrom a plexit és bekötöm. Nemsokból tart, meg szeretek is ilyenekkel foglalkozni. Arról nem is beszélve hogy az egész nem lesz 300Ft.
Asszem a totalcaron láttam, olyan ledes hátsólámpa "izzót" ami ledekkel világít .. olyat nem volna egyszerübb beszerelni ? Vagy nem férnek be ? megkeresem menten... :)
Egy rács volt ott. Nekem az előző tulaj a rács mögé tett egy lámpát amit nem nagyon lehetett látni mert ez a rács egy bizonyos szögben áll. Ezért én leszedtem a rácsot és a helyére csináltam egy LED-es hátsólámpát ami a télen ki lesz egészítve még pár LED-el.
Kartonpapír , aztán ráírod hogy "Anyám még nemtudja"
Amugy ilyen kis plexi lapokat kitűnően lehet teszkós műanyag ládákból csinálni ... Nekem is olyan van most a kincsem hasán , mer a nagyobb hátsógumi miatt nem fért fel a hátsó sárvédő -- telidobálta sárral a légszűrő dobozát -- ami nem volt . -- tehát tiszta kosz lett a direktszűrő ,a karbi , a minden .... De ezt még az előző tulaj barmálta , nekem már szép átlátszó plexi van ott , h a neon látszódjon http://w3.bikepics.com/pics/20... http://w2.bikepics.com/p
ics/20...
Hello!Szerintetek mit tegyek a lámpa fölé?Vagy mit lehetne oda tenni,venni?
A motoron még nincs plexi,szerintetek a piros plexi jól nézne ki rajta?mert full piros a motor semmi matrica sincs rajta!
Hi all!Hegeszthető az idomtartó konzol?...mert ma menetközben 1 kis vékony cső a fejidom tartónál aászkódástól eltört annyira megvolt húzva a csavar!Szoval meglehet hegeszteni?
Szal kedvelem a srácot , mert ilyen mosollyal átbaszni valakit .. ahoz má kell tudás!
De mostmár jó a motor , mert rendbetettem
Megjegyzem, azért lehetett ismeretsége annak, aki ezt összehozta, ha megnézed a bontósok árait, nem két fillér lenne megvenni rá ezeket az alkatrészeket... És még egy csomó meló, mire össze is illenek...
Viszont a felnimről már kezd lepattogni a festék , ugyhogy lassan viszem homokfúvatni , meg égetni ...
Azt lehet ? (ha már igy elképzeltem)
Amugy ilyen kis plexi lapokat kitűnően lehet teszkós műanyag ládákból csinálni ... Nekem is olyan van most a kincsem hasán , mer a nagyobb hátsógumi miatt nem fért fel a hátsó sárvédő -- telidobálta sárral a légszűrő dobozát -- ami nem volt . -- tehát tiszta kosz lett a direktszűrő ,a karbi , a minden .... De ezt még az előző tulaj barmálta , nekem már szép átlátszó plexi van ott , h a neon látszódjon
http://w3.bikepics.com/pics/20...
http://w2.bikepics.com/p
ics/20...
A motoron még nincs plexi,szerintetek a piros plexi jól nézne ki rajta?mert full piros a motor semmi matrica sincs rajta!
pontosan téged mi érdekelne?
több info kell hivj:705377495
koplet kipufogó=20eft
csak a kipufogó dob=10eft
mikumi corp verszeny karbi 34-es koplet=20eft
aprilia af1 blokk,henger,
koplet váz, idomok,müszerfal,
karbi,sárvédök,lengövilla,felnik,
feszsza
bályzó
stb
érd.705377495