amit auto-tuning boltba lehet kapni neont és amit a szám.tech boltba van különbség?ugy hallottam h nem érdemes megvenni a tuningboltba a neont mert a szám.tech boltos ugyanaz szinte!sztetek?
Eladó a Sárga futura!
Annyit illik róla tudni, hogy szét hullott az alsó tűgörgő, és az csinált egy kis kalamajkát.
Polini hengeres hinyzik róla a karbi, és üt a féktárcsa (adok hozzá egy dugót gyűrű nélkül).
Egybként szép állapotú és hiánytalan. 125/50es
85ezresért akárki magáénak tudhatja.
Egyébként csak egy tipp: pályamotornak tökéletes 60ból talpra állítod, és élvezetes motorozást nyújt, valamint nem kell féltened, mert kis pénzed áll benne. Akinek ilyen ambíciói vannak tudok hozzá olcsón tényleg nagyon OLCSÓN egy PÁLYAIDOMOT plexittel.
Az tuti, hogy a syntesi-futura áttétele között van eltérés, bár az első három fokozat esetében, Mindenestre szeritnem mindenképpen vidd a régit, és jól nézd meg, mit veszel!
Sziasztok!
Egy nagy kérésem lennne hozzátok!
Van egy af1 sport pro gépem amibe kellene kuplungbowden,nagyon fontos lenne tudni hol kapok ilyet,és hol van elvezetve a vázon,és mekkora a pontos mérete(hossz)!
Válaszaitokat köszönöm!
Ami még fontos hol van aprilia alkatrészbolt,bontó stb?
Az hogy nincs benn a forgalmiba a teljesítmény, nem gond! Sőőőt, ha nincs benn, nem rónak ki rád teljesítményadót sem! NEkem sincs benn az aprilianak a forgalmijába, mikor vettük, és forgalombahelyezték, szóltunk, hogy az A1-es jogsim miatt 11 kW legyen benn, mondták hogy jó, vagy az lesz, vagy semmi. Sose szóltak érte! Sőőt örülj neki, mert ha 11 kW nál több van benn, akkor elvileg nem elég az A1 -es jogsi...
Hi. Nekem Pegaso-m van és én is úgy vettem, h nem volt benne a forgalmiba a teljesítmény, de amikor nekem csinálták a forgalmit abba már beleírták! Azért meg, h 17kW 11helyett nem szólt a rendőr amikor igazoltatott.
APRILIA AF1 50 ccm-es(körlámpás) mocinak megtudnánekem valaki mondani,h hol kell feszíteni a láncon, vagy az is jó ha tudna valaki egy karbantartási kiskönyvet kűldeni.
sziasztok!megszeretném kérdezni azt h motorvásárlás elött állok, ki is néztem egy szép kis futurát!De azt mondta a csávo h nincs benne a forgalmiban h hány kw-tt a motor!az gáz?mitmondanan a rendör ha látná?:D:Delöre is kösszi hi!
Jön a hideg idő, lassan félretesszük a gépeinket...Lehet csinosítgatni, generálozni őket télen , hogy tavasszal még szebbek-jobbak legyenek!
Mire érdemes odafigyelni ilyenkor, hosszú állás nem okoz kárt neki? Akksit gondolom melegebb helyre kell vinni, stb...
Hello!
Misoc, kellenének a cuccok: fehér fejidom (plexi nélkül) és a fordulatszámmérő.
Címem:(már küldtél nekem régebben lámpát..)
Szentgotthárd, Május 1 út 3 9970
Monek Péter
Kösz!
Ma mindent szépen összekészítettem, felnyergeltem a jószágot, befújtam a láncot, olajos ronggyal letöröltem a krómszárakat, megsimogattam, készen áll a jövő héttől újból szolgálni munkába jövet-menet.
(már csak a tükör hiányzik, de jövő hétre meglesz)
Remélem jövő télig már nem kell szerelgetni, addigra belemegy még 12-15 ezer és jöhet a blokkszéthúzás. ...amitől fosok is rendesen.
Harcra készen: http://www.sportmotor.hu/img/m... http://www.sportm
otor.hu/img/m...
Annyit illik róla tudni, hogy szét hullott az alsó tűgörgő, és az csinált egy kis kalamajkát.
Polini hengeres hinyzik róla a karbi, és üt a féktárcsa (adok hozzá egy dugót gyűrű nélkül).
Egybként szép állapotú és hiánytalan. 125/50es
85ezresért akárki magáénak tudhatja.
Egyébként csak egy tipp: pályamotornak tökéletes 60ból talpra állítod, és élvezetes motorozást nyújt, valamint nem kell féltened, mert kis pénzed áll benne. Akinek ilyen ambíciói vannak tudok hozzá olcsón tényleg nagyon OLCSÓN egy PÁLYAIDOMOT plexittel.
Akit érdekel hívjon.
0630/6963423
Egy nagy kérésem lennne hozzátok!
Van egy af1 sport pro gépem amibe kellene kuplungbowden,nagyon fontos lenne tudni hol kapok ilyet,és hol van elvezetve a vázon,és mekkora a pontos mérete(hossz)!
Válaszaitokat köszönöm!
Ami még fontos hol van aprilia alkatrészbolt,bontó stb?
APRILIA AF1 50 ccm-es(körlámpás) mocinak megtudnánekem valaki mondani,h hol kell feszíteni a láncon, vagy az is jó ha tudna valaki egy karbantartási kiskönyvet kűldeni.
Segítségeteket köszönöm előreis.
...én csak a havas napokra teszem le, hogy a sós lé ne marja szét.
M.
Mire érdemes odafigyelni ilyenkor, hosszú állás nem okoz kárt neki? Akksit gondolom melegebb helyre kell vinni, stb...
Misoc, kellenének a cuccok: fehér fejidom (plexi nélkül) és a fordulatszámmérő.
Címem:(már küldtél nekem régebben lámpát..)
Szentgotthárd, Május 1 út 3 9970
Monek Péter
Kösz!
(már csak a tükör hiányzik, de jövő hétre meglesz)
Remélem jövő télig már nem kell szerelgetni, addigra belemegy még 12-15 ezer és jöhet a blokkszéthúzás. ...amitől fosok is rendesen.
Harcra készen:
http://www.sportmotor.hu/img/m...
http://www.sportm
otor.hu/img/m...
...bár van itt egy 34-es karbim is valahol, de drága a benzin