Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az elkelt igen. Mostmár olyan motorjaim vannak hogy netovább.
MC18 és MC21 NSR250 itt megállapodtam.
Ez a futura csak a helyet foglalja, a gazdájának meg nagoyn kellene pénz ezért eladó.
Gondos kezek munkája után szép és jó motort lehet varázsolni belőle.

TEHÁT ITT HÍVOM FEL A FIGYELMET AKI ÉRDEKEL EZ A FUTURA AZ KERESSEN MEG.
FŐ DARABOKBAN VAGY EGYBEN ELADÓ.
KOMOLYTALANKODÁSSAL NE RABOLJUK EGYMÁS IDEJÉT!
A lila az nem sort pro volt. Hanem futura replica. Nem az én szerzeményem bizományos értékesítés.
Egyben is eladó, de motorhibás.
Azt a szép sport prot eladtad amúgy? Ez megint új szerzemény? Hogyhogy nem egyben adod el?
Van itthon pár régi stihl alkatrész, azok között van egy lendkerék, amibe illik a lehúzóm, meg van egy jeladó, amire SEM felirat van írva Nemtudom mikor, megeshet, hogy van 20 éves is... De szerintem stihl alkatrész mind... Hozzáteszem, egykét fűrészt, és egy szegélynyírót tapogattam, de télleg közük nem volt De azoknak a kallódó alkatrészeknek igenis van!
Fő darabokban eladó!
Szia Csady..
Mennyi a kicsike?
Te miről beszélsz?
Én STIHL szaküzletben dolgozom, de egyik lehúzónak SINCS köze az apriliáéhoz.
De biztos te jobban tudod h mien lendkerék van a stihl-eken.
Remélem jó lesz Egyébként nekem a blokk ott volt az esztergályosnál, úgy készítette. Hja, és mégvalami! Mivel jópár stihl fűrészben is SEM gyújtás van, így kettő az egybe, motorfűrésznél is alkalmazható
Ma vagy holnap meg lesz csinálva.
Szívesen!
Adee megcsináltatod a lehúzót?Mert ha igen jövö hónap fele kölcsön kérem ha lehet Eljött a generál idejének a kezdete
Köszönöm a rajzot.
www.szatuna.hu itt találsz plexit a motorodra
Rendszerhibát ír ki nem tudom megnyitni. El tudnád küldeni még 1 x? vagy valahogy máshogy? msn stb
Hello trakee!
Küldtem neked e-mailt erre a címre! Elölre is köszi!
Szívesen!

Adee azt még elfelejtettem, lemaradt a lelapolás arról a rajzról, mond meg az esztergályosnak, hogy még valahol készítsen rá egy lelapolást, hogy villáskulccsal be lehessen csavarni!
Sziasztok!
Tud esetleg valaki 50-es Futurához plexit és kilométeróra meghajtót ?
Szia Met keress meg még megvan a fejidom.Tel:06-209-156-562
Köszi
Megjött a mél, köszi!

Üdv: M.
aprilia af-1 replica 125 komplett idomszett tankal:12e Ft
aprilia af-1 futura 125 kerékszett tárcsa nélkül fehér:18e Ft
aprilia af-1 replica 125 rendszámos váz,blokkfelek,papírok fkökeményenfix 25e
Aprilia af-1 replica,futura,sintesy müszerfalak,régi és újfajta is: 10-15e Ft
fejidomtartók,blokk belsőségek,kábelkötegek segédvázak és még idomok,futura faridom,ülések,stb.

gilera@vipmail.hu
06705540998
Őt keresd!(Mitogeri) Mert ha esetleg nincs is neki, lehet, hogy tud szerezni! ÉS tisztességes amit intéz, és az ára is korrekt!
Végre hazajött a motor!Nagyon örülök és jól meglett csinálva a kuplung!Apropó!Olajtémára visszatérve eleinte mikor elindultam akkor még néha gond volt fura hangot adott ki meg összeragadt a kuplung de azért mert ugye frissen volt beleöntve és még nem volt ott ahol kéne...de egy pár kör után annyira jó lett a váltó meg a kuplung h el se hittem!
Na az fasza! Én valahogy éreztem, hogy ne rakjam nagyon össze, így csak fél perc volt kiszedni.
...az a helyzet, hogy nekem így annyira pattog, hogy szó szerint életveszélyes, így nem maradhat. Holnap megyek reklamálni.
Neeem!
Beletörődött hogy szar és ennyi.
Azt mondta hogy ő mégegyszer ki nem szedi már a helyéről.
Mondjuk azt hiszem neki azért az utca végéig jól funkcionált.
...és mi lett a vége, megcsinálták?