Persze,nem is várom el,hogy most megnézd Én is így gondoltam: hidegben 9es, melegben 10es. NSR-emhez a gyári BR9ES volt. Az,hogy ES vagy EG kerül bele sztem már majdnem mind1.
igen jól teszed télire 9eset kell belerakni....trakee tudja is h pontosan milyet nekem is már megvan csak bocsi most nemf fogok kimenni megnézni!de jó időben egyből b10eg-t rakj bele!
Rendben,köszönöm,most már egyre valószínűbb,mivel bemelegítés után egyből huzatva egy ezressel is tovább elmegy,de nem az igazi szóval utánanézek a gyertyának és így ilyen hidegben egy 9es hőértékűt megpróbálok.
Hát hali!Bocsi de nem kapom szét a gépet de szerintem nézz körül egy pár oldalon hátha találsz átmérőt!
///Megvolt a beállítás!Játszott már a végén minden!Üveg gyertya meg ilyenek!Nem is gondoltam volna h ilyen szerszám is van!De siker!És nem is gondoltam volna h ennél is jobb tud lenni!De nagyon fasza lett a gép!
Trakee! Segítséget kérnék: szépen indul,szépen húz nyomatékos,DE 9500-nál megtorpan,nem elgyengül hanem hirtelen ratatázik és nem megy tovább,power 100% jó. Nem biztos,de lehet falsot szív a szívócsonknál,attól lehet ez? Vagy gyertyacsere? Előre is kösz!
Sziasztok!
Kéne nekem segítség!Igaz Trakee leirta de az nem sport pro
Valaki megtudná mondani mekkora a sport pro hajtókar alsó csapjának az átméröje?
20 vagy 22?
Elöre is köszi!
üdv Gergö
hello...hát igen, mostmár lassan kezd összseállni... valamiért a vizet nem cserélgeti a mocim, és mikor picit felpörgettem,bemelegszik, egyből elkezd forrni a víz a hűtőm szájánál:S:S:S és így h nem cserélgeti, megakar ragadni az egész:S:S:S bassza meg..:S
Köszi szépen!
Nemtudom nekem mien lehet benne Csak az alsó csap áméröje kéne abból már tudják a többit...
Ez egyébként valami Mazuchelli Racing én kipróbálom az ára is fasza és olasz Majd kiderül mien.
Én megmérem neked ami itt van kiszedve a fiókomba, de sajnos nem biztos, hogy a sport proba is ez van, mert egyszer egy táűblázatot nézegete feltűnt, hogy ahhoz mintha mást írtak volna.... De nem biztos, hogy jól emlékszem.
Mindenesetre az enyémben ilyen volt:
hajtókar felső szem átmérője: 19 mm
szélessége: 15 mm
alsó szem átmérője: 26 mm
luktávolság: ~110mm
alsó csap átmérője: 20 mm
hossza: 49 mm nem lépcsős, nem üreges, sima tömör anyag.
valaki tudna dobni egy robbantottábrát szürke rotax blokkos af1 blokkjáról?
lényegébe a forgattyús ház ami kell , szal az is tökéletes...
Köszi előre is!
Sziasztok!Mi a helyzte veletek?Kivan halva a fórum
Jah és ismeritek az epres Ipone olajat?Én már a 2. dobozzal kezdtem meg nekem bejön És az illata sem utolsó Szal szerintem jó olaj
Valaki akinek 50es van léccí segítsen!
Egyenirányítva alapjáraton 8,5-9volt van és ha odahúzzom akor isd 14volt :(
Na most nincs 5letem milyen feszabot építsek így,mert nekem 1szál kábel jön fel és a másik testen van.
Nem szedtem még le idő hiány miatt a lendkereket mi van alatta,de ez tuti jó így gyárilag?
Gyári feszabja növelné a feszt?(ugye egyenirányitva és utána négyszögjelet gyártva azt
ftranszformálva vagy kétszerezve és utána egyenirányitva és stabilizálva nem kizárt)
Vagy zárlatos illetve nem belevaló a töltőtekercsem és azért kevés a fesz?
Ha valakinek van képe milyen a gyári lendkerék és a tekercsek alatta azt lécci ossza már meg!
Jó lenne ha végre töltésem is normális lenne,mert 100km után lemerül az akksi és ha nemhúzom halvány a lámpa.Ugye csak húzva van 12-14volt...
Még jön fel ezenkivől 3szál de az megy a gyujtótrafóra amiben a gyujtásmodul van(Gyujtásmodulon
rajta szinjelölések amik megegyeznek a feljövő 3szál szinével)
Végre megérkezett a fúvókám!Örülök neki nagyon!Akkor mit mondjak mégis a szerelőnek mit állítson?Mondjuk ő biztos ért hozzá de valaki aki már karburált mondja már meg nekem h mire figyeljünk, mit állítsunk?PLS!Köszi kemények és csak szurjátok neki!
Egyébként énis kérdeztem a szomszéd fiát, hogy majd motorozhat-e az ő fia, ha akkora lesz? (két éves a fia szintén) PLáne, hogy ő, és a testvére már csak robeszozik, a felesége, és a szülei legnagyobb örömére, pedig volt idő, mikor 1000-es sportmotorokkal futkostak mindketten. Szóval azt mondta, hogy igen, sőőt, inkább tanuljon meg egy kis robeszon közlekedni, hogy aztán autóval sokkal biztonságosabb legyen. Azthiszem ebben teljesen igaza van.
///Megvolt a beállítás!Játszott már a végén minden!Üveg gyertya meg ilyenek!Nem is gondoltam volna h ilyen szerszám is van!De siker!És nem is gondoltam volna h ennél is jobb tud lenni!De nagyon fasza lett a gép!
Kéne nekem segítség!Igaz Trakee leirta de az nem sport pro
Valaki megtudná mondani mekkora a sport pro hajtókar alsó csapjának az átméröje?
20 vagy 22?
Elöre is köszi!
üdv Gergö
Nemtudom nekem mien lehet benne Csak az alsó csap áméröje kéne abból már tudják a többit...
Ez egyébként valami Mazuchelli Racing én kipróbálom az ára is fasza és olasz Majd kiderül mien.
Mindenesetre az enyémben ilyen volt:
hajtókar felső szem átmérője: 19 mm
alsó szem átmérője: 26 mm
luktávolság: ~110mm
alsó csap átmérője: 20 mm
hossza: 49 mm nem lépcsős, nem üreges, sima tömör anyag.
Bár attól tartok a műszerewk 99%-a csalni fog mert nem 50hz van ott :(
lényegébe a forgattyús ház ami kell , szal az is tökéletes...
Köszi előre is!
Jah és ismeritek az epres Ipone olajat?Én már a 2. dobozzal kezdtem meg nekem bejön És az illata sem utolsó Szal szerintem jó olaj
Egyenirányítva alapjáraton 8,5-9volt van és ha odahúzzom akor isd 14volt :(
Na most nincs 5letem milyen feszabot építsek így,mert nekem 1szál kábel jön fel és a másik testen van.
Nem szedtem még le idő hiány miatt a lendkereket mi van alatta,de ez tuti jó így gyárilag?
Gyári feszabja növelné a feszt?(ugye egyenirányitva és utána négyszögjelet gyártva azt
ftranszformálva vagy kétszerezve és utána egyenirányitva és stabilizálva nem kizárt)
Vagy zárlatos illetve nem belevaló a töltőtekercsem és azért kevés a fesz?
Ha valakinek van képe milyen a gyári lendkerék és a tekercsek alatta azt lécci ossza már meg!
Jó lenne ha végre töltésem is normális lenne,mert 100km után lemerül az akksi és ha nemhúzom halvány a lámpa.Ugye csak húzva van 12-14volt...
Még jön fel ezenkivől 3szál de az megy a gyujtótrafóra amiben a gyujtásmodul van(Gyujtásmodulon
rajta szinjelölések amik megegyeznek a feljövő 3szál szinével)
Ha tudja tudja ha nem hát nem...
mociztam és mentek közben leált cseréltem gyertyát de nem let jó szikrát azt adja rendesen de mikor tolom olyan mintha lőne mi lehet a baja?
Nagyon helyes
Egyébként énis kérdeztem a szomszéd fiát, hogy majd motorozhat-e az ő fia, ha akkora lesz? (két éves a fia szintén) PLáne, hogy ő, és a testvére már csak robeszozik, a felesége, és a szülei legnagyobb örömére, pedig volt idő, mikor 1000-es sportmotorokkal futkostak mindketten. Szóval azt mondta, hogy igen, sőőt, inkább tanuljon meg egy kis robeszon közlekedni, hogy aztán autóval sokkal biztonságosabb legyen. Azthiszem ebben teljesen igaza van.