8ezres az első és a hátsó.
De tényleg alig futottak...
Ha komlyan érdekel megegyezünk.
Nekem fölöslegessé váltak.
Virágot ültetni bele egy kicsit luxus.
nekem van egy 150/70es hátsóm és egy 120/60as elsőm szinte ingyen.
Nem akarom már kerülgetni, nekem slickek mennek a helyükre.
Kb500km-t futott mindkettő gumi.
...szerintem nem kell neked ventillátor, kb 9000 km-t nyomtam le a városba, soha nem forrt fel vagy ilyesmi, csak felesleges teher és fogyasztó. Jó az a 80-90 fokos víz néha. :)
...na igen, nem dugóba való ez tény, így néha hatos villamost játszom, néha szembe a forgalommal, egyirányú utca nem létezik és a járda is szabad préda. :) Viszont mint városi motor szerintem fasza, mert ha pörgeti az ember rendesen /na ezért úútálom, hogy bejáratós/ akkor otthagyok mindenkit a fenébe. ...de nincs is 8000 alatt, inkáb 9-10 és ilyenkor már hangból is tudják, hogy jövök! ;)
Sziasztok!
Jajjj segítsetek rajtam, mert már 2 hónapja nem motoroztam egy normálisat:( Nah szal, hátha tud valaki segíteni. - Amikor elindulok a mocimmal, és egy eleinte halkabb, majd pár perc elteltével egy felerősödő zaj,csörgés a blokkban, majd nem akar kipörögni, 10 000 helyett csak 8 ig.... és majdnem a zaj hangosodásával egy időben, elkezd forrni a hűtővíz:S:S:S:S légyszi, aki tudja mi lehet a gond, segítsen rajtam. köszi
Jó utat, vigyázzatok magatokra,valamit vigyázzon ránk minden autós is!
Megtudná mondani valaki hogy az AF1 futura 125 motoroknál hol található a hűtő viz keringéséért felelős szelep? (nem a termosztát). valamiért nem nyit ki és igy nem megy a keringés, meg a hűtés.
Köszi!
Én kb 3-4 hete próbálok beszerezni egy tápegység ventilátort és kapcsolósra rákötni az aksira!Az pont jó lenne mert nagy és vékony.....őgy tűnik h meglesz!Nem mintha szükségem lenne rá mert télleg nagyon nem melegszik de ha pl. motoros felvonulás lesz vagy dugo akkor csak rányomom és kész!
Nincs valakinem 140/60 vagy 150/60as hátsó gumia eladó?
6évet lementem már 4T nyergében,és nemtom de jobban vágyok 2T re!
Izlések és pofonok.
Tény,hogy mindenért áldozatot kell hozni,itt a fogyasztás és a sürü kötwelező szervíz.
De a feeling :D
Azért a régi 2t 500ak összehasonlitása nem fer dolog új ezressel,mert szerintem a 2T t még mindig lehetne hegyezgetni.Na meg ha csak egyforma jók akkor is a feeling feeeling marad :)
Éni sígy vagyok vele hogy nagyon fasza meg minden,szép és jó,de nem praktikus De azért szeretem.De pl az rs 125ösre 160 polini arrow kipuff meg hátul 1 foggal kissebb lánckerék és már elég jól használható városban.Nembaj a következő mocim 4t lesz
bezony...TZRke is mennyit megeszik különben is szerintem utcán nem előnyös hogy semisemisemisemi aztán hátbabasz mert nyit a power...de biztos nagyon faxa de én nem bírnék vele
A kétütemű sokkal könnyebb... De tudni kell bánni vele... Egyébként valljuk be, utcára sokkal jobb a négyütemű nagyobb lökettérfogat esetén.. Kinek van kedve 25-30 e km-enként szerelgetni, meg a folyton kényeskedéssel szórakozni? Így kicsit nehezebb, de mindenhol nyomatékos, nem kell folyton szerelni, kevesebbet fogyaszt... És aki nem csak 1-2 e km-t megy évente, annak bizony ez fontos!
Szerintem.
De nem erőszak a disznótor.
De tényleg alig futottak...
Ha komlyan érdekel megegyezünk.
Nekem fölöslegessé váltak.
Virágot ültetni bele egy kicsit luxus.
Nem akarom már kerülgetni, nekem slickek mennek a helyükre.
Kb500km-t futott mindkettő gumi.
Üdv: M.
Üdv: M.
Jajjj segítsetek rajtam, mert már 2 hónapja nem motoroztam egy normálisat:( Nah szal, hátha tud valaki segíteni. - Amikor elindulok a mocimmal, és egy eleinte halkabb, majd pár perc elteltével egy felerősödő zaj,csörgés a blokkban, majd nem akar kipörögni, 10 000 helyett csak 8 ig.... és majdnem a zaj hangosodásával egy időben, elkezd forrni a hűtővíz:S:S:S:S légyszi, aki tudja mi lehet a gond, segítsen rajtam. köszi
Jó utat, vigyázzatok magatokra,valamit vigyázzon ránk minden autós is!
Megtudná mondani valaki hogy az AF1 futura 125 motoroknál hol található a hűtő viz keringéséért felelős szelep? (nem a termosztát). valamiért nem nyit ki és igy nem megy a keringés, meg a hűtés.
Köszi!
Nincs valakinem 140/60 vagy 150/60as hátsó gumia eladó?
Izlések és pofonok.
Tény,hogy mindenért áldozatot kell hozni,itt a fogyasztás és a sürü kötwelező szervíz.
De a feeling :D
Azért a régi 2t 500ak összehasonlitása nem fer dolog új ezressel,mert szerintem a 2T t még mindig lehetne hegyezgetni.Na meg ha csak egyforma jók akkor is a feeling feeeling marad :)
Vagy megtanulsz mellette szerelni vagy a szervizben nagyot fognak neked köszönni
De a feeeling biztos jobbb a 2t-n ülve
Izlések és pofonok